Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 54 55,7%
  • Još malo

glasova: 14 14,4%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,9%

• Ukupno glasova
    97
To je faza kada je divno kad okupator prestaje biti okupator. I nije faza, traje od 24.2.2022. I tako će završiti plaćeničko okupatorsko smeće. Nije to neki siroti luzer kojeg su mobilizirali, nego oni koji su za novac krenuli ubijati i uništavati po tuđoj državi.
Bolestan je samo onaj koji ima suosjećanja prema takvima.
Ne, traje od 2014 godine kada su Ukrajinci nasankani da im Banderaši donose prosperitet.Medjutim vidi vraga posle 10 plus godina vladavine doveli su Ukrajinu na level da su im struja i voda postali luksuz.Nema šta maestralno...a kako će završiti?Imaš pravo dva puta pogadjati.

Gle, najveći zagovornik teorije zavere, nastupa protiv teorije zavere !!!!....ljudski mozak je čudo....
није против, хоћу људима да објасним да је тамо једна од највећих завера!
људима причају "немојте ићи у европу и немачку је тамо ћете само прати клозете" (то је главни изјавио пре 10так година, јер је раја буквално бежала од пропасти и диктатуре)

омск... али сви градови су исти, када падне снег и киша оно је блато свуда,
бајкалско језеро је хладно и тамо се нико не купа...
Kupaju se Rusi i zimi, sve dok se ne zaledi, a to se događa u siječnju.
Ja sam se kupala u jezeru u 8 mjesecu.
Jednako hladno kao i Crno jezero na Durmitoru.

• Podržavam
Reactions: MJK
2014. su proruske snage držale više Donbasa nego su Rusi uspjeli osvojiti u četiri godine potpunog rata.
Zaporoški front-povlačenje Ukrajine u rasulu.Uspenovka pala za dan.:eek:
Ovo postaje isto na svim pravcima.Volčansk izgubljen, Kupjansk izgubljen, Pokrovsk izgubljen, ulazi se u Liman.Front bukvalno više i ne postoji, sve više vuče na čišćenje terena a sve manje na vojni sukob.Do ljeta 2026 totalno druge teme će biti na stolu za pregovore.

Kupaju se Rusi i zimi, sve dok se ne zaledi, a to se događa u siječnju.
Ja sam se kupala u jezeru u 8 mjesecu.
Jednako hladno kao i Crno jezero na Durmitoru.
и пију и дебели су и имају мале станове, тј. немају ништа и држава их је дресирала да све чекају од државе, која има а не да!
плус су затворени у станове због зиме која траје 5 месеци, и већим градовима затрована вода ваздух, свуда гужва у саобраћају, сви бесни...
ако не рикнеш од алкохола или рата ту је рак, кап...
зато када им се укаже прилика за европу и америку - пале одма не питају

Zaporoški front-povlačenje Ukrajine u rasulu.Uspenovka pala za dan.:eek:
Ovo postaje isto na svim pravcima.Volčansk izgubljen, Kupjansk izgubljen, Pokrovsk izgubljen, ulazi se u Liman.Front bukvalno više i ne postoji, sve više vuče na čišćenje terena a sve manje na vojni sukob.Do ljeta 2026 totalno druge teme će biti na stolu za pregovore.
Ušli su i u Seversk, uskoro će i u Guljajpolje.

Dobro je to da i dalje podcijenjujete Ukrajince i NATO. Iznenadjenje ce biti vece kad izvrse masovne udare po ruskoj vitalnoj infrastrukturi.
Ukri više nemaju mišića da stabilizuju linije odbrane ..Što pre to shvate to će više zemlje spasiti. Mlin melje 24/7 a koliko će samljeti to je u rukama Ukro rukovodstva Rusi su eskalirali a zima tek dolazi ako u mulju i blatu i dosta predvidljivim pravcima napada postizu rezultate šta će biti kad temperatura budu -20 ..

do 2026/2027 us dugovi 40000 mrd us$ do 2032/2033 us dugovi do 50000 mrd us$
mislim ako tako dalje ide do 2032/2033 ukraine ce manje od 10 mio stanovnika imati
ово је руска пропаганда, коју понављају већ милионити пут - а заправо је ограда сточног обора у којем држе вас!
да појасним. то није дуг већ висина развоја.. те паре нико никада нећ платити, нити ће ико то тражити да се наплаћује.
а са друге стране амери се јако развијају. а овима који поверују у ову мантру - неће им пасти на памет да напуштају русију - што је и циљ државе,
да држе људе! размислите мало

Back