Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 50 55,6%
  • Još malo

glasova: 13 14,4%
  • Izgubiće

glasova: 27 30,0%

• Ukupno glasova
    90
I, onda pustili snimak u medije, to samo ludak može da uradi, da sam snima i sam pusti u medije, bilo sa Ukrajinske i naročito sa Ruske strane, Ruska strana nema uopšte razloga da dronovima ubija civile više razloga ima sa Ukrajinska strane, videli smo dosad mnogo puta snimke kako Ukrajinci svojim dronovima ubijaju svoje vojnike koji hoće da se predaju Ruskoj vojsci, i stoji u opisa snimka da su ovi civili krenuli ka Ruskim vojnim položajima opet nema razloga da ih oni ubiju više je razloga da Ukrajinci ubijaju ove nesrećne civile, na snimku koliko vidim dron koji ubija civile je plave boje što ukazuje čiji je dron, ovaj jedan tvoj kolega viče da su to prikriveni ruski vojnici, zbog svega toga je ovo veća verovatnoća da je snimljeno ruskim dronom kako ukrajinski dron ubija civile.

Nastavljaš sa bezobrazlukom i revatilizacijom zločina nekog tamo koji je upravljao ukrajinskim dronom, treba da te je sramota. :huh:
Video si ono sto zelis da vidis , ni po cemu ne mozes da zakljucis ko su civili i ciji su dronovi sem po "vec odavno poznatim i ociglednim cinjenicama" :(

I, onda pustili snimak u medije, to samo ludak može da uradi, da sam snima i sam pusti u medije, bilo sa Ukrajinske i naročito sa Ruske strane, Ruska strana nema uopšte razloga da dronovima ubija civile više razloga ima sa Ukrajinska strane, videli smo dosad mnogo puta snimke kako Ukrajinci svojim dronovima ubijaju svoje vojnike koji hoće da se predaju Ruskoj vojsci, i stoji u opisa snimka da su ovi civili krenuli ka Ruskim vojnim položajima opet nema razloga da ih oni ubiju više je razloga da Ukrajinci ubijaju ove nesrećne civile, na snimku koliko vidim dron koji ubija civile je plave boje što ukazuje čiji je dron, ovaj jedan tvoj kolega viče da su to prikriveni ruski vojnici, zbog svega toga je ovo veća verovatnoća da je snimljeno ruskim dronom kako ukrajinski dron ubija civile.

Nastavljaš sa bezobrazlukom i revatilizacijom zločina nekog tamo koji je upravljao ukrajinskim dronom, treba da te je sramota. :huh:
Veruj ti i dalje da je ruski dron tako slucajno u prolazu uhvatio momenat ubijanja ruskih civila i da nije sve namesteno zbog propagande, ja ne verujem i dalje, pogotovo od kada se postavljaju snimci napravljeni uz pomoc vest. intel.

Ja sam mislio da si ukapirao da tu lete stotine dronova sa obe strane i prate teren.
Vec sam postavio pitanje kako te stotine pratecih dronova ne otkriju na vreme ukrajinske dronove koji lete lete prema rafinerijama i pomognu u njihovom obaranju, odgledao sam vise puta cini mi se dva snimka sa razlicitih dronova ili iz drugog ugla i izgleda mi predobro i bez sumnje namesteno. Nemam nameru da te ubedjujem samo kazem sta mislim.

.
Па нашли су у дворишту Русије да машу кукастим крстовима и другим нацистичким симболима у нацистичким униформама из ДСР.

Запалили зграду у коју су се склонили људи који су изражавали протест (сети се вриске из ЕУ да се не примењује претерана сила против демонстраната на Мајдану) где је буквално спаљено око 100 људи, нацисти пуцали у несрећне људе који су искакали кроз прозоре, а преживеле је маса дотукла палицама на плочнику. Нико није одговарао.

Након тога осам година Русија преговара да све остане у оквиру Украјине и нађе се решење, да би на крају врховни преговарачи изјавили да су се само зајебавали.

Годинама сте се питали, где је ту црвена линија Русије.

Сада када сте је пронашли изненадило вас...

.
Strasno I mucno je bilo posmatrati Ruse I sve rusko u Ukraini nakon CIA prevrata 2014g. I nama srbima je to bilo mucno taj period a mozemo samo zamisliti kako je bilo rusima u Rusiji posmatrati a tek Putinu I ekipi.... Gorjelo im je pod nogama. Mnogi Srbi su se s pravom pitali.... Kako cemo se nadati ruske pomoci ako Rusija ne pomaze svojim sunarodnjacima u Ukraini???
I kad je grunula ruska sila 2022g mnogi su rekli kooooooooooooooooonacno u pm da Rusija pokaze zlotvorima kako Rus bije. I Evo svaki 24h ruska vojska salje neonaciste gde im je mjesto u pakao kod Bandere I Hitlera. Udrite bacuske. Vraga da im ne ostane traga.

Vec sam postavio pitanje kako te stotine pratecih dronova ne otkriju na vreme ukrajinske dronove koji lete lete prema rafinerijama i pomognu u njihovom obaranju, odgledao sam vise puta cini mi se dva snimka sa razlicitih dronova ili iz drugog ugla i izgleda mi predobro i bez sumnje namesteno. Nemam nameru da te ubedjujem samo kazem sta mislim.
Zato sto dronove otkrivaju mahom radari

Veruj ti i dalje da je ruski dron tako slucajno u prolazu uhvatio momenat ubijanja ruskih civila i da nije sve namesteno zbog propagande, ja ne verujem i dalje, pogotovo od kada se postavljaju snimci napravljeni uz pomoc vest. intel.
.
А јбт, упути се бар мало па пиши, да не испадаш смешан.

Када је фронт пришао граду извршена је евакуација становништва и остали су само они који нису хтели да иду.

Украјинци их зову "ждуни" (чекалице) односно они који чекају да их руска војска ослободи.

Ова објава је од најкасније 28. октобра 2025.

I7k8z5G.jpeg

"Покровск нама није потребан ни за криви, тамо су само сепаратисти, дуго пре рата био сам тамо. Сви говоре руски и љубе икону Путина, жалосно је што наши тамо гину.
-------------------------------
Чак је и назив Покровск чисто руски, у име нечег православног, код нас у Украјини таквих градова одрода није било, иако ми уважавамо све конфесије."

.

Poslednja izmena:
Бивши саветник за националну безбедност САД: Нуланд и директор ЦИА директно умешани у Мајдан

"Ми, САД, смо такође део тога. Погледајте Викторију Нуланд, Обамину администрацију тог времена и бившег директора ЦИА Џона Бренана - они су били директно умешани у одлуке донете током Мајдана које су довеле Зеленског на власт", изјавио је бивши саветник САД за националну безбедност Мајкл Флин.

preuzimanje-1.webp

Back