Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 55 56,1%
  • Još malo

glasova: 14 14,3%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,6%

• Ukupno glasova
    98
Што се тиче СС симбола и тако даље,

не очекујемо да ће Европа то приметити. Европа је веома опортунистичка. Прво гаје нацисте, затим им помажу, затим предају територију, затим им се супротстављају, затим преговарају одвојено, затим их шверцују у Аргентину, и тако даље у круг.

Тренутно је Зеленски врх њихове логике. Без њега, у Европи би се догодио домино ефекат. А Мерцеови, Макронови и Урсуле би били предати историји. Дакле, неће приметити – 100%.

Па, није им у интересу да то сада виде.🤷‍♂️

Такође не виде тренутно стање бизниса и корупције. Данашњи извештај о европским интеграцијама, који је сраман за нормалну Европу, јасан је доказ за то.

https://t.me/s/ZeRada1

Наш извор јавља да је још шест група специјалних снага ГУР-а послато у Покровску ворону. Према извору, све специјалне снаге разумеју да је циљ специјалне операције стварање видео снимака победа, а не, на пример, стварање коридора за бекство заробљених војника или евакуацију рањеника итд. Нема јасног циља, све је опште и нејасно. Идите на тај и тај трг и очистите га — то су упутства која је издала команда штаба.

Свима су дате камере и траже резултате. ПР рат се наставља.

https://t.me/s/legitimniy

Наш извор јавља да је још шест група специјалних снага ГУР-а послато у Покровску ворону. Према извору, све специјалне снаге разумеју да је циљ специјалне операције стварање видео снимака победа, а не, на пример, стварање коридора за бекство заробљених војника или евакуацију рањеника итд. Нема јасног циља, све је опште и нејасно. Идите на тај и тај трг и очистите га — то су упутства која је издала команда штаба.

Свима су дате камере и траже резултате. ПР рат се наставља.

https://t.me/s/legitimniy
Izgleda da ima neka važna faca ili više njih u okrženju, koje po svaku cenu pokušavaju da evakuišu
To mi je jedino logično za provođenje ovakvih samounilačkih akcija.

Dečko taman napunio 18, ima dovoljno da uđe u Ukrajinu bez vize.

20251105_132011.jpg

Rusi su donekle i ostavljali ranije lufta da se evakuisu, pa kad su neke azovce i po drugi put zarobili na frontu onda su se opametili, ako komandi nije jasno da nemaju izlaza, ili odbija da se preda, stize fab i reseno.
da se promjene događaju evidentirao sam onda kada je ruski vojnik u kurskoj oblasti ubo nožem u vrat ukrajinca koji je ranjen ležao na zemlji...ili onda kada su streljali u kursku desetak ukrajinskih zarobljenika vjerovatno stranaca ili članova azova...na frontu više ne prolazi priča o zaluđenoj braći koje treba osloboditi od nacista..ne očekujem previše zarobljenika nakon završetka pokrovsk operacije....

Zamisli, mozes da izmislis i kazes ovako nesto:
Upravo suprotno, povuku se kad treba. Ukrajinski vojnik je skup,
...nekon sto vidis mnogo slucajeva gde ih skupljaju po ulici, vuku po podu, prebijaju i salju na front neobucene.

Sta drugacije i ocekivati od - "I ja bih bombardovao biblioteke i spaljivao knjige, kada bih mogao".

Samo se ponasa u skladu sa svojom prirodom.
Zao i los...Do srzi.

Poslednja izmena:
Baš im je dosta loša ova godina

Ali Rusija ni da trepne, šta sad, Iljušin više ili manje, a pilota ima na bacanje.
Zamislimo Amere, da im skinu avion, bilo kada, bilo gdje. :think:

Izveštaji potvrđuju da su Snage za brzu podršku (RSF) oborile sudanski Il-76 u blizini Babanuse 4. novembra koristeći sistem FK-2000 kineske proizvodnje, a svi putnici su navodno poginuli. To je isključivo sudanska vojna imovina

da se promjene događaju evidentirao sam onda kada je ruski vojnik u kurskoj oblasti ubo nožem u vrat ukrajinca koji je ranjen ležao na zemlji...ili onda kada su streljali u kursku desetak ukrajinskih zarobljenika vjerovatno stranaca ili članova azova...na frontu više ne prolazi priča o zaluđenoj braći koje treba osloboditi od nacista..ne očekujem previše zarobljenika nakon završetka pokrovsk operacije....
.
Слично је било и у време украјинске Антитерористичке операције (АТО) током 2015.

И украјинска војска и милиције Луганске и ДоњецкеРепублике биле су углавном расуло.

Русија није могла нити је хтела директно да се умеша без договора са "западним партнерима".

На граници Русије и Украјине на руској страни била је стационирана посматрачка мисија ОЕБС тако да о некој озбиљној помоћи није било говора.

Руси су преломили ситуацију у корист побуњеника извиђачким дроновима који су снимали ситуацију на терену и јављали тачне положаје украјинске војске.

Када би заробили украјинске војнике, кога би нашли у старој, совјетској униформи, наоружан изанђалим калашем дали би му телефон да се јави родбини и остао би за размену.

Кога су нашли у новој униформи по НАТО стандарду наоружаног западним, такође модерним наоружањем ту му је био крај.

.

Back