LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.904
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu li obnovili baltimorski most ?U Americi sve je izandjano truHlo I bazdi na trulez I gnoj. Zato nije nista cudno da im ti avioni I ostalo padaju ko truHla kruska. U Americi cijela infrastruktura sagradjena prije 50 I kusur godina je trulez..... Oko 25.000 most ova je truHlo I vozaci prelaze preko njih na vlasti tu odgovornost. Nema se para za barem renoviranje a svako malo most ovi padaju. Nemaju ni Metra brzih zeljeznice a kitajci zadnjih 30g izgradili preko 50.000 km pruga I po prilican broj km superbrzih pruga gde vozovi pice minimum 250 kmh. A samo prije 30 I kusur godina kinezi su bili predmet sprdnje zaostalosti siromastva it'd.
Znači i pored tolikih udara ona je morala opet biti gađana?Saratovska rafinerija pogodjena po ne zna se koji put.
To tek kad flamingosi pocnu udarati, i to ne na dva tri mjeseca nego kljuc u bravu.Znači i pored tolikih udara ona je morala opet biti gađana?
Ja mislio da svaki udar stopira rafineriju na po mesec-dva-tri, kad ono...
PosejdonKo spomenu flamingosse ? Hhahaha
Iluzija na papiru

Reklamiraš AI generator videa?

Jesu, stavili fert gredice, Tramp bio na mesalici 2 sata da zalije betonomjesu li obnovili baltimorski most ?
Ček, ti se sprdaš sam sa sobom?

Треба коначно разбуцати све аеродроме, па нек их бацају из праћке.
Треба коначно разбуцати све аеродроме, па нек их бацају из праћке.
Nemaju dovoljno streljiva. Najjednostavnija objasnjenja su obicno ispravna.meni nije jasno sto to nisu davno uradili, aerodrome, mostove, pruge.
Zašto misliš da bi nakon 3,5 godine ruske agresije to odjednom uspjeli?Треба коначно разбуцати све аеродроме, па нек их бацају из праћке.

Nesposobni su.meni nije jasno sto to nisu davno uradili, aerodrome, mostove, pruge.
Nemaju dovoljno streljiva. Najjednostavnija objasnjenja su obicno ispravna.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Окамова_бритва