Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.602
"Шта је познато о руском нуклеарном торпеду – Посејдон"
Sve što je važno.
Da ne postoji.

Подморница је носилац нуклеарних торпеда "Посејдон"!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Шта је познато о руском нуклеарном торпеду – Посејдон"
Sve što je važno.
Da ne postoji.

Pasulj ili grah je hrana Balkana No1 od pamtivjeka. Znam covjeka star blizu 70g mislim da je on za Reply. Name on bez pasulj a barem 1 obrok dnevno praktikuje od kako zna za sebe. Ozenjen je Ali on Sam sebi sprema I cim vidi da je serpa pasulja pri kraju on sprema novu turu pasulja. Inace covo je u penziju otisao kao milicajac a rodom je iz Foce RSrbska. U vojsci JNA jedino pasulja je bilo da mozes repetirati I jedina hrana koju je jeo svaki vojnik.Slava pasulju/grahu.Еее, ниси пробала.Од око тристапедесет дана редовног рока, преко триста сам својевољно, када год га је било, јео све комбинације војничког пасуља! А као извиђачу, усиљени марш нам је био нормалан начин кретања. Срећом, сачуван је оригинални рецепт, али ништа то не вреди без великог казана.
Svaka cast ko je ovo uradio jbte genijalnoDa ali se ovo pokazalo efikasno, može da primi višestruko brojnije udara dronova, odradi zadatak i vrati se.

Проверавају се околности поштовања и испуњавања захтева наређења врховног команданта и Генералштаба Оружаних снага Украјине у вези са благовременим обавештавањем о ракетној претњи , забраном (или ограничењем) распоређивања особља, као и одржавањем састанака и окупљања на отвореним просторима и местима која нису намењена за ту сврху.
pa da pitamo sija i putina jel su oni te mutivode kada kazu da moze da se zivi do 150 godina? jel su mislili uz pomoc transplantacije?To rade mutivode iz sveta zbog zarade, mogu biti svake nacionalnosti.
internet dokazi na zapadu ne postoje jer je napravljena cenzura, a na svaki upit i trazenje informacija odgovor je isti - ruska propaganda, znaci hoce se od nas da verujemo da to ni ne postoji, a ti ides logikom da moraju ili obe strane ili nijedna - pa jel smo mi vadili siptarima organe?> a oni nama jesu, znaci pises gluposti, ali i za zutu kucu je trebalo da prodje decenija, karla otisla u penziju, shvatas:Izvini ali mnogo smuseno pises nije mi jasno sta zelis reci.Rekao sam vec da nemas ni jedan dokaz da Ukri to rade a Rusi ne.
Rat je dinamican. Uspjeli su donekle da povecaju proizvodnju. I opet pored svega nedovoljno da Ukrajincima zagorcaju zivot znacajnije.У октобру је Русија испалила више ракета на Украјину него у било ком другом месецу од почетка 2023. године .
Према новинској агенцији АФП , прошлог месеца је у ваздушним нападима коришћено више од 270 ракета , што је 46% више него у септембру.
Rat u Ukrajini (36)
Vjerovatno na Ukrajinu, ili nisu vise operativni. U svakom slucaju je vidljivo da Rusi nemaju raketa jer jos nisu uspjeli ponoviti napad slican onom u januaru ove godine, kada su lansirali oko 200 balistickih raketa na razne ciljeve sirom Ukrajine.
. Sasvim je jasno da su im rezerve dalekometnih balistickih raketa istrosene.
- JazzPiano
- Post #10.885
![]()
Bas kao i ti.Rat je dinamican. Uspjeli su donekle da povecaju proizvodnju. I opet pored svega nedovoljno da Ukrajincima zagorcaju zivot znacajnije.
Naravno, batina ima dva kraja. I Ukrajinici trenutno vrse pripreme za stancanje ogromnog broja balistickih raketa, a cekaju se i sjekire kao i taurusi. Biti ce ovo teska zima za mnoge Ruse. A bili su puni samopouzdanja u veljaci 2022.
Svaka pobjeda života nad smrću je civilizacijski dobitak.Izabrali su život
![]()
Keep winning, XoxolsHahahahhaha
Šta si se uznemirila?
Ništa osobito se nije desilo, likvidacija ruskih terorista je na razini od cca 1000 dnevno, zašto ti je ovaj naš toliko zanimljiv?

Ali tebe samo Rusija žuljaKao i svaka druga zemlja sirom sveta jer su osvajanja, pokreti i selidbe konstanta jos od prvih korena covecanstva.

Rusi ne okupiraju nego vraćaju svoje što su komunistički komesari Ukrajini darovali.Ovaj mnogo potseca na Krstine forumase koji raketiraju, prze i zauzimaju, ne okupiraju.
nisu se mirisali ukrainici i rusi jos od vajkada.. ne znam što ih ovi teraju na sssr?Opet se pravis lud pogledaj hronologiju dogadjaja, nadji sta pise Girkin o upadu u Ukrajinu,nije to pocelo 2014 na majdanu vec mnogo ranije, odmah nakon raspada SSSRa
Како оно иде стандардна прича: РФ је диктатура - нема никаквих слобода - угњетавање грађана...
️Diplomata iz EU Žoslen Giton obilazi gradove RF: sastaje se s onima koji tajno sarađuju s EU i bune se protiv državnog kursa RF!
On je žestoki nacista i mrzi sve što je rusko!
Neprijatelji u RF i peta kolona nigde nisu nestali i odlično se osećaju!
Zašto se to tako dešava?!
Savchenko Volodymyr @SavchenkoReview · 1. нов
Dana 19. novembra, Evropska komisija će predstaviti paket predloga koji će transformisati EU logistiku u pravu vojnu arteriju. Cilj je obezbediti trenutni prenos oružja i osoblja u slučaju pretnje.
Plan uključuje koordinaciju upotrebe kamiona, železničkih platformi, trajekta i svih transportnih ruta sposobnih da prevezu tenkove i artiljeriju. Kako bi se to postiglo, granične procedure će biti pojednostavljene, a mehanizmi će biti sinhronizovani sa NATO-om tako da savezničke trupe mogu da se kreću bez kašnjenja.
Po prvi put, Evropska komisija preuzima koordinirajuću ulogu u vojnoj logistici – oblasti koja je ranije bila isključiva nadležnost nacionalnih vlada.
Poljska, Nemačka, Rumunija, Holandija i baltičke države postaće ključni tranzitni čvorovi.
Ukrajinci napreduju prema Dnjepru.„Naši izvori u Generalštabu su izvestili da Sirski okuplja rezerve iz cele zemlje za kontraofanzivu na Pokrovsk i povlači cele brigade sa frontova Sumi/Harkiv/Herson.
Vrhovni komandant formira dve udarne pesnice Oružanih snaga Ukrajine, prvu u Dobropolju, a drugu u Grišinu za napredovanje ka Pokrovsku.“
RezidentTG
Ruski mozgovi I preduzeca stancanju naj najubitacnija orudja I oruzja a I civilna ekonomija bukvalno cvjeta a nezaposlenost skoro pa nema plus velika potrebama za novo zaposlenja. Kako je moguce ljudi moji???