LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
 - 13.904

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podsjeti me kada je USA izvršila agresiju na suverenu državu, krala njihovu djecu i anektirala njihov teritorijHe heOvo mi je promaklo,dokaz koliko si pristrasan- USA je USA šta god radila a Rusija je Odron.
Braaavo majstore![]()
Podsjeti me kada je USA izvršila agresiju na suverenu državu, krala njihovu djecu i anektirala njihov teritorij
U godinama sam, zaboravljam.
A najviše ne zamjeramo onima kojima postavimo konkretno pitanje pe se prvo prave grbavi, a onda krenu pisati o rijetkoj vrsti leptiraАко не знаш онда ништа. Не замерамо сенилнима, ретардиранима, склеротичнима, дементнима и амезијом обухваћенима. А ни онима који се праве луди.
Mlogo više fascinira volja za odgovaranje na njegove upise, čisti mazohizam.Koji put te riječi pšonavljaš od veljače 2022. na ovim temama.... Pa mislim da si dosadio s time Bogu, vragu, Febi, Piciginxu i JazzPianu. Pa kako ti se više da pisat iste nebuloze.
Turska je okupator na Cipru, Izrael u Siriji, Nato u Srbiji... Ali to te ne žulja... Žulja te samo Putin i Ukrajina. Jer one koji te plaćaju da ovdje sereš istih 15 rečenica već tri i pol godine, žulja ista stvar...
Mlogo više fascinira volja za odgovaranje na njegove upise, čisti mazohizam.
E sad si već postao bezobrazan.Podsjeti me kada je USA izvršila agresiju na suverenu državu, krala njihovu djecu i anektirala njihov teritorij
Pa forum služi za te stvari,zar ne?Mlogo više fascinira volja za odgovaranje na njegove upise, čisti mazohizam.
Kako si precizno definisao uslove, zašto nisi stao na prvoj stavci? Zato što bi imao dvocifren broj država. Zato moraš da dodaš propagandne gluposti kao ukras da bi zaštitio svoj nakaradni stav.Podsjeti me kada je USA izvršila agresiju na suverenu državu, krala njihovu djecu i anektirala njihov teritorij

Ne trebas ih zvati sami dodju isto kao i Rusi, jedina je razlika sto se Rusi nece nikada sami vratitu kuci mora motka da radi.Kako zovete USA?
Rusi su već kući.Ne trebas ih zvati sami dodju isto kao i Rusi, jedina je razlika sto se Rusi nece nikada sami vratitu kuci mora motka da radi.
Ovaj mnogo potseca na Krstine forumase koji raketiraju, prze i zauzimaju, ne okupiraju.
Djurica Hipotezica koji zamislja da zna kako je prosla Hirosima...BOlesnik!
....i pre nego sto se rodio, nekoga naziva bolesnikom...prosao gore od Hirosime.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-34.1004056/post-49298249
Djurica Hipotezica prica o nepotpunosti vesti, a nikada nije i ne moze da upotpuni svoju izmisljenu tvrdnju:Ovako je vest nepotpuna.
...i da kaze na osnovu cega to "misli"...eto oni misle da je tako trebalo,
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/post-48870928
Mora, mora, samo ne na Rusima...Rusi nece nikada sami vratitu kuci mora motka da radi.