Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 46 53,5%
  • Još malo

glasova: 13 15,1%
  • Izgubiće

glasova: 27 31,4%

• Ukupno glasova
    86
Djeco, alkohol je zlo. Ako mnogo konzumirate alkohol, pretvorite se u ovo

20251030_070232.jpg

Podsjeti me kada je USA izvršila agresiju na suverenu državu, krala njihovu djecu i anektirala njihov teritorij
U godinama sam, zaboravljam.

Ако не знаш онда ништа. Не замерамо сенилнима, ретардиранима, склеротичнима, дементнима и амезијом обухваћенима. А ни онима који се праве луди.

Ако не знаш онда ништа. Не замерамо сенилнима, ретардиранима, склеротичнима, дементнима и амезијом обухваћенима. А ни онима који се праве луди.
A najviše ne zamjeramo onima kojima postavimo konkretno pitanje pe se prvo prave grbavi, a onda krenu pisati o rijetkoj vrsti leptira

Koji put te riječi pšonavljaš od veljače 2022. na ovim temama.... Pa mislim da si dosadio s time Bogu, vragu, Febi, Piciginxu i JazzPianu. Pa kako ti se više da pisat iste nebuloze.

Turska je okupator na Cipru, Izrael u Siriji, Nato u Srbiji... Ali to te ne žulja... Žulja te samo Putin i Ukrajina. Jer one koji te plaćaju da ovdje sereš istih 15 rečenica već tri i pol godine, žulja ista stvar...
Mlogo više fascinira volja za odgovaranje na njegove upise, čisti mazohizam.

САД ПОНОВО ПОКРЕЋЕ ТЕСТИРАЊА НУКЛЕАРНОГ ОРУЖЈА
Трамп: "Овај процес мора почети одмах"

АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће Сједињене Америчке Државе поново покренути тестирања нуклеарног оружја, након паузе од три деценије, и да је "због програма тестирања других земаља", наложио Министарству рата да почне са тестирањем америчког нуклеарног оружја "на равноправној основи".

Прпа, бато!

Podsjeti me kada je USA izvršila agresiju na suverenu državu, krala njihovu djecu i anektirala njihov teritorij
U godinama sam, zaboravljam.
Kako si precizno definisao uslove, zašto nisi stao na prvoj stavci? Zato što bi imao dvocifren broj država. Zato moraš da dodaš propagandne gluposti kao ukras da bi zaštitio svoj nakaradni stav.

Što se mene tiče ono što USA radi je mnogo gore zato što ulete u državu na drugom kraju sveta, razore je temeljno, postave vojnu bazu ali onda, a ovo je ključno, ne preuzmu odgovornost za okupiran narod, ne ulože ništa i često napuste tu državu i ostave je u daleko gorem stanju.

Zašto je tako? Zato što na toj teritoriji ne živi njihov narod, njima narod ne treba, treba im lokacija i trebaju im resursi.

Narod Donbasa je mnogo godina bio u pobuni i molio Rusiju da im pomogne, da ih prihvati i zaštiti. Rusija je kalkulisala i nadala se dogovoru, reagovali su tek kada je pretnja po nju samu postala prevelika a dogovor nemoguć. Sada ona gradi teritorije koje je oslobodila, i pomaže svom narodu koji ju je zvao da dođe.

Nastavi da vrištiš, manje će da boli.

Šalim se, neće.

Европски мировни план за Украјину од 12 тачака, према Радију Либерти.

🔴прекид ватре треба да почне 24 сата након што стране прихвате план;
🔴замрзавање тренутне линије фронта;
🔴Праћење почиње одмах под вођством САД;
🔴Украјина и Русија се договориле о „пакту о ненападању“;
🔴Запорошка нуклеарна електрана је предата „трећој страни“ са накнадним враћањем Украјини;
🔴укидање „симболичких санкција“ против Русије;
🔴координација коначне линије сукоба са споразумима о управљању Русије окупираним територијама;
🔴Украјина добија међународне безбедносне гаранције (без детаља);
🔴Кијев и Москва „јачају међусобно разумевање и поштовање различитости језика, култура и религија“;
🔴почетак преговора о управљању окупираним територијама;
🔴постепено укидање санкција против Русије како се план буде примењивао;
🔴Украјина и Русија се договарају о надокнади штете, а Запад одмрзава имовину.

Вреди напоменути да је и сам Зеленски, говорећи раније о овом плану, признао да га Русија неће прихватити.

Djurica Hipotezica koji zamislja da zna kako je prosla Hirosima...
....i pre nego sto se rodio, nekoga naziva bolesnikom...

Ovako je vest nepotpuna.
Djurica Hipotezica prica o nepotpunosti vesti, a nikada nije i ne moze da upotpuni svoju izmisljenu tvrdnju:
...i da kaze na osnovu cega to "misli"...

Rusi nece nikada sami vratitu kuci mora motka da radi.
Mora, mora, samo ne na Rusima...

Prosto je neverovatno kako si ti na slobodi, a ne zatvoren u adekvatnoj ustanovi...

Izbegavati adekvatne ustanovena mentalno retardiranom Zapadu i nije toliko cudno, ali kako izbegavas stid i sram, u tolikim godinama, to je malo vise cudno?!

Back