Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.687
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E to je uteha za polom ruskih kanti u trodnevnoj svo.

Saveznistvo je bilo prekinuto u vreme De Gola, Francuska na papiru saveznik nikada nije poslala ni jednog vojnika u Vijetnam dok su Tajland, Filipini,Kurta i Murta ucestvovali na strani Amerike, francusko clanstvo je bilo mrtvo slovo na papiru.Nebitno, bitno je da nisu zvanicno istupili iz NATO-a, sto je tvrdio onaj precvali orao.
Politicki da, ali pravno su i dalje bili u NATO.Saveznistvo je bilo prekinuto u vreme De Gola, Francuska na papiru saveznik nikada nije poslala ni jednog vojnika u Vijetnam dok su Tajland, Filipini,Kurta i Murta ucestvovali na strani Amerike, francusko clanstvo je bilo mrtvo slovo na papiru.
Savet bezbednosti se slozio sa intervencijom gde su Rusi i Kinezi stalni clanovi, vidi sa njima sto su se slozili da se miroljubivom Sadamu stane na put ali tek nakon sto je napao dve suverene drzave.Ti se avetinjo ponosis kako jedna zlocinacka imperija zvana SAD s svojim pomocnim uguzljub drzavama iz cista Mira napadne 1 miroljubivu I prosperitetnu drzavu pljackaju tu drzavu pobiju minimum pola miliona maloljetne djece I milion dva nevinih gradjana I skroz tu drzavu osakati I pretvoris u mizeriju milione njenih gradjana.
Bijedo bolesna
E to je uteha za polom ruskih kanti u trodnevnoj svo.
Francuzi su svoje rekli neucestvovanjem u radu i akcijama saveza a Ameri se nisu slozili s tim i sacekaali da na vlast dodje nova garnitura bez mnogo talasanja ili kaznjavanja kako su to komunisti radili.Politicki da, ali pravno su i dalje bili u NATO.

Nesto slicno kada se prica nesto pozitivno za SSSR onda su svi drugi osim Rusa, a kada je negativno onda su samo RusiPa kako čoveče? Prdite ovde godinama kako Rusi ne napreduju, zaglavljeni u blatu ukraine,e sada odjednom napreduju kako bi skupljali leševe.
Izvinite zaboravio sam da vi nemate kapacitete da razumete to.

Ukrainci ne žrtvuju ljude a na statisttici 12k mrtvih ostavljenih

Miley je rekao i da su Rusi doziveli fijasko u Ukrajini. I sa tim se slazete.
Sve sto napisao je pogresno, i cista boljsevicka propaganda! Ta miroljubiva zemlja je sponzorisala terorizam, ratovala sa Iranom i upotrbljavala bojnre otrove i onda okupirala miroljubivi Kivajt da bi ga opljackala i da mu ne bi vratila dug! Ali nije poenta u tome vec se gore govori o snazi armije! Ja ti objasnjavam kako ratuje prava armija pa bile njene namere dobre ili lose... Ruska armija je tigar od papira!Ti se avetinjo ponosis kako jedna zlocinacka imperija zvana SAD s svojim pomocnim uguzljub drzavama iz cista Mira napadne 1 miroljubivu I prosperitetnu drzavu pljackaju tu drzavu pobiju minimum pola miliona maloljetne djece I milion dva nevinih gradjana I skroz tu drzavu osakati I pretvoris u mizeriju milione njenih gradjana.
Bijedo bolesna

Ha, ha, ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...Ja sam naprosto zadivljen a I mnogi drugi sirom svijeta I zaista presretan da nam srodna I bratska Rusija ima takve genijace Koji Cuda prave da se brani Rusija I ruske prijateljske zemlje. Mozemo samo zamisliti svijet bez mocne Rusije....cijeli svijet bio bih u ropstvo.
Zato 85% svijeta gleda te ruske mocne igracke kao batinu koja kako tako cuva svijet.
Miley je rekao i da su Rusi doziveli fijasko u Ukrajini. I sa tim se slazete.
HahaSve sto napisao je pogresno, i cista boljsevicka propaganda! Ta miroljubiva zemlja je sponzorisala terorizam, ratovala sa Iranom i upotrbljavala bojnre otrove i onda okupirala miroljubivi Kivajt da bi ga opljackala i da mu ne bi vratila dug! Ali nije poenta u tome vec se gore govori o snazi armije! Ja ti objasnjavam kako ratuje prava armija pa bile njene namere dobre ili lose... Ruska armija je tigar od papira!