Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.391
Da, jedna Kaja je dvije Ursule u mjernoj jedinici gluposti.Ne interesuje me sta kaze Ursula, ja slusam Kaju mnogo je pametnija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, jedna Kaja je dvije Ursule u mjernoj jedinici gluposti.Ne interesuje me sta kaze Ursula, ja slusam Kaju mnogo je pametnija...
Ti ne komentiraš moje postove nego mene.Ako te smetaju tuđi komentari na tvoje bisere, piši dnevnik.
Ista Helga iz Alo alo, 'ebo je cuko!
Težak udarac za Rusiju: Niko ne može na Zimske olimpijske igre!
https://sportklub.n1info.rs/olimpij...i-2026-u-milanu-norvezani-pretili-istupanjem/
Helga je odlična i simpatična.Ista Helga iz Alo alo, 'ebo je cuko!![]()
Bio sam 2016. u Sofiji. Interesanto da im se po ulicama prodaju majice sa likom Putina kao i kod nas. Narod nije toliko izdajčnički koliko je vlast.
Ko da ti da?![]()
![]()
![]()
![]()
Daj malo te gudre tebra
![]()
Nisi ni Rumunji rusofobi. To su samo baltičke pudlice i Poljaci.Bio sam 2016. u Sofiji. Interesanto da im se po ulicama prodaju majice sa likom Putina kao i kod nas. Narod nije toliko izdajčnički koliko je vlast.
Ne znam čega se Deda iz bunkera boji, ionako je prešao prosječnu životnu dob u Rusiji.
Iskreno bih voleo za Rumune da je tako, ali nekako mi baš deluju izgubljeni kad je odnos prema Rusima i Zapadu u pitanju. Samo utisak, dozvoljavam da bolje znaš od mene.Nisi ni Rumunji rusofobi. To su samo baltičke pudlice i Poljaci.
Ali Poljaci ionako nisu normalni, nakon Ukrajinaca najgluplji Slaveni.
Volim pametne, mišićave i mlade.Ti ne komentiraš moje postove nego mene.
Pa ne pitam bezveze jesi li zaljubljena
Super. Onda sjaši malo.Volim pametne, mišićave i mlade.
Nisi moja ciljana skupina.
Ne znam čega se Deda iz bunkera boji, ionako je prešao prosječnu životnu dob u Rusiji.
Ajmo, Putko, pa nisi valjda toliko kukavan![]()
‼На правцу Покровск-Мирноград/Красноармејско-Димитров, Оружане снаге Русије ушле су у град Мирноград/Димитров, Ушаковом улицом.
Ne znam, nego takav dojam mi ostavljaju. Nisu budale.Iskreno bih voleo za Rumune da je tako, ali nekako mi baš deluju izgubljeni kad je odnos prema Rusima i Zapadu u pitanju. Samo utisak, dozvoljavam da bolje znaš od mene.
Za Poljake sam rekao, Nemcima su sve zločine oprostili, a Rusima ništa ne praštaju.
Tako to biva kada nepozvan udjes u tudje dvoriste.Baš gledam čime to Ukri pune dronove, ali okupatori vrlo često umiru zapaljeni, u najgorim mukama.
381. vizualno evidentirani slučaj samoubojstva je bio posljedica toga, jedan od rijetkih kod kojih ti je jasno zašto je to napravio.
Ne jašim rage.Super. Onda sjaši malo.
A gdje ti se žuri.Dobro, bre, Frti, kad ćeš ti malo više plasirati ovakvih vesti ali sa Ukrajincima u napredujućoj ulozi:
Pa trend je da se kod Ukrajinaca menja oružje. Ali trend pomeranja linija je na njihovu štetu.A gdje ti se žuri.
Usporedi koje oružje su imali prije 3 godine i koje imaju danas, pa probaj shvatiti trend
Da ima kacio bi, treca godina defanzive, nije to psihicki lako izdrzati.Dobro, bre, Frti, kad ćeš ti malo više plasirati ovakvih vesti ali sa Ukrajincima u napredujućoj ulozi:
a ne samo prdnjava, prdnjava, sernjava...![]()
![]()
![]()