Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 55 56,1%
  • Još malo

glasova: 14 14,3%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,6%

• Ukupno glasova
    98
Muke po nacistu...

1760864747373.jpeg

Rat u Ukrajini traje 1.333 dana i ništa ne nagoveštava da je kraj blizu, s obzirom da je i dalje reč o nabavci sve smrtonosnijeg oružja na obe strane.
nije ni blizu kraja.. tek smo prošli uvodnu špicu.
sada ide bombardovanje rusije po dubini (deep bombardment),
već su 30% tenkova izgubili, znači za još jedo 5 godina rusia ostaje bez tenkova..
kada ih ostave i bez goriva, struje, tehnike, onda će pešadija da uleti

mislim kako je mogla tako "ozbiljna zemlja" da previdi da će slaba ukraina da koristi male aviončiće koji nost 50kg eksploziva na njihove rafinerije?
čekajte još gasne isntalacije nisu gađali - ali i to će uskoro

Poslednja izmena:

Putinova ponuda​

Tokom razgovora, ruski lider je predložio da bi, u zamenu za potpunu kontrolu nad Donjeckom, bio spreman da preda delove Zaporožja i Hersona, dve druge ukrajinske oblasti koje je delimično osvojio.
nacin na kojem dajes informacije su suptilne a u korist ukrajine a protiv rusije. do sada , nijdna informacija koju si postavio , nigde se i nije mogla videti.
s obzirom da mi veoma dobro pratimo tok dogadjaja , tvoja citanja , barem moja malenkost nalazi da je uzaludno da te se cita
shodno tome , ides na ignor

#Украјина #КрасниЛиман Руске извиђачке и јуришне трупе од јуче улазе у украјински град-тврђаву КрасниЛиман. Град има занимљиву, разноврсну историју, како древну тако и модерну. Основали су га 1646. године руски цареви као тврђаву Руског царства и био је део Донбасске Републике 2022. године. Руска војска се 2022. године повукла из тог подручја. Сада се враћа.

Back