Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.290
Mozda ne tako brzo, ali ovaj razvoj mi sad ima smisla, zasto su Rusi sa severa poceli da pritiskaju.Neverovatno koliko smo blizu oslobađanja Kramatorska. Biće zanimljivo.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ne tako brzo, ali ovaj razvoj mi sad ima smisla, zasto su Rusi sa severa poceli da pritiskaju.Neverovatno koliko smo blizu oslobađanja Kramatorska. Biće zanimljivo.![]()
Čime će ga lansirati?Nema ništa od Tomahawka za Ukrajinu, bar ne sada.
Razlozi su prilično jasni:
1. Previsok rizik od direktne eskalacije.
Tomahawk ima domet i do 2.500 km, što znači da bi mogao pogoditi mete duboko u Rusiji. To bi Moskva shvatila kao direktno učešće SAD u ratu.
2. Politički signal, ne plan isporuke.
Tramp koristi pretnju Tomahawkom kao pregovarački pritisak – da pokaže da ima moć i da može ako hoće, ali da to ne mora učiniti. To je stara američka taktika “sedi mirno ili ću da uradim nešto što nećeš voleti”.
3. NATO ne želi prelazak granice rata.
Savez se trudi da pomogne Ukrajini bez ulaska u direktan sukob sa Rusijom. Tomahawk bi tu gran
icu obrisao.
Verovatno je Zelenski tražio i kopnene lansereske sisteme.Čime će ga lansirati?
Koji vi, jel to oni iz 2022 russodajguziNeverovatno koliko smo blizu oslobađanja Kramatorska. Biće zanimljivo.![]()

Koliko sam pročitao u operativnoj upotrebi je svega nekoliko momada ibsvibsu u Americi. Oni imaju ofanzivni strategiju i to se lansira sa brodova i podmornica.Verovatno je Zelenski tražio i kopnene lansereske sisteme.
Jedino da trazi od Trampa i podmorniceVerovatno je Zelenski tražio i kopnene lansereske sisteme.
Jos od 2022 u blatu do grlaSto se tice rasputice u ukrajini, oni su stavili plocice i betonirali njive, samo rusi se valjaju u blatu

Ne bi me čudilo i da je tražio.Jedino da trazi od Trampa i podmornice
Imaju po sopstvenom priznanju manje od 10 lansera sistema Tajfun. Verovatno 2-3. Brodove i podmornice im neće dati.Verovatno je Zelenski tražio i kopnene lansereske sisteme.
Neka su, samo ti kaci snimke, dobro je da vidimo stanje fronta iz 2022.
Moguće ga oboriti.Imaju po sopstvenom priznanju manje od 10 lansera sistema Tajfun. Verovatno 2-3. Brodove i podmornice im neće dati.
Pitanje je koliko bi Tomahavk bi efikasan protiv ruske pvo jer je veliki i leti ispod maha.
Mi smo ga obaraliMoguće ga oboriti.