Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 43 56,6%
  • Još malo

glasova: 9 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 24 31,6%

• Ukupno glasova
    76
G3iiFzsWsAAmgVr

Misliš na Italiju i Grčku !!....pa ti ne bi reagovali ni da im zadje u vlastiti vazdusni prostor...tu geografija ne igra nikakvu ulogu....

Глупости. Прелетети Отранто је функционално исто као надлетети Рим. Италија и Грчка контролишу ту зону. На длану је њиховим радарима, ваздушним базама.

Путинов ненајављен и неодобрен лет туда, ослањајући се на дрскост и неутралне воде од пар миља, није политика; то је само глупост и нешто што се неће десити никад. "А што ће он смијет Путину урадит не смије он урадит Пут'ну разумијеш ти мене што ти ја кажем" је балканско лупетање, не руско државништво.

Глупости. Прелетети Отранто је функционално исто као надлетети Рим. Италија и Грчка контролишу ту зону. На длану је њиховим радарима, ваздушним базама.

Путинов ненајављен и неодобрен лет туда, ослањајући се на дрскост и неутралне воде од пар миља, није политика; то је само глупост и нешто што се неће десити никад. "А што ће он смијет Путину урадит не смије он урадит Пут'ну разумијеш ти мене што ти ја кажем" је балканско лупетање, не руско државништво.
И опет ће да прелети и да се врати назад! Нико због глупавог суда у Хагу који Трамп први не признаје, него им је још ударио санкције, неће да ризикује светски рат због таквих ситница. Ти искрено верујеш да Италија и Грчка имају своју независну спољну политику?

И опет ће да прелети и да се врати назад! Нико због глупавог суда у Хагу који Трамп први не признаје, него им је још ударио санкције, неће да ризикује светски рат због таквих ситница. Ти искрено верујеш да Италија и Грчка имају своју независну спољну политику?

Не, неће.

Зеленски позива на прекид ватре дуж тренутних линија фронта
Украјински лидер је рекао да се слаже са предлогом америчког председника Доналда Трампа за тренутно примирје са Русијом

Украјински лидер Владимир Зеленски позвао је на прекид ватре са Русијом дуж тренутних линија фронта. Дао је коментар након што је амерички председник Доналд Трамп објавио сличан апел на друштвеним мрежама.

„Морамо да станемо где смо. Председник је у праву“, рекао је Зеленски, додајући да би стране затим могле да договоре следеће кораке ка коначном мировном споразуму.

„Да, обе стране морају да стану“, рекао је Зеленски.

Dakle, ti si uvjerenja da bi Grci ili Italijani naredili obaranje civilnog, predsjedničkog aviona, ukoliko napusti neutralne vode....zanimljivo je to vidjenje, i potpuno u skladu sa čoporativnim lajanjem tvojih gazda, od Starmera, preko Makrona i Merca do briselskih prostitutki....ali vjeruj mi, stvarni život je nešto drugačiji....

Dakle, ti si uvjerenja da bi Grci ili Italijani naredili obaranje civilnog, predsjedničkog aviona, ukoliko napusti neutralne vode....zanimljivo je to vidjenje, i potpuno u skladu sa čoporativnim lajanjem tvojih gazda, od Starmera, preko Makrona i Merca do briselskih prostitutki....ali vjeruj mi, stvarni život je nešto drugačiji....

Невероватно је колико немаш теорију ума. Ниси у стању ни из далека да наслутиш шта би Путин урадио или не би урадио, шта би Италијани урадили или не би урадили. За тебе не постоји никаква граница између вероватног и невероватног, могућег и немогућег; све је исто.

Невероватно је колико немаш теорију ума. Ниси у стању ни из далека да наслутиш шта би Путин урадио или не би урадио, шта би Италијани урадили или не би урадили. За тебе не постоји никаква граница између вероватног и невероватног, могућег и немогућег; све је исто.
Vrlo zanimljivo, upravo takav utisak sam ja stekao o tebi....

Rusi: Zauzeli smo Pleščejevku u Donjecku
Postrojbe Južne skupine ruskih oružanih snaga zauzele su selo Pleščejevka u okupiranom dijelu Donjecke oblasti, koji Rusija naziva Donjeckom Narodnom Republikom (DNR), priopćilo je rusko ministarstvo obrane.

:lol:
Evo, neka ste se pohvalili.
Putin: "Mogu biti u Kijevu za 14 dana, samo ako poželim. Ali to nisam poželio, zato želim biti u Pleščejevci za 1400 dana."
Сирски нема контролу над ситуацијом у Покровску, и према нашим информацијама, скоро смо потпуно изгубили Купјанск, што значи да ће борбе за Костјантиновку и Северск почети следеће недеље.

Јуче је војни посматрач Билда тврдио да су Руси већ ушли у центар Покровска и да њихови дронови хватају украјинске војнике. „Па, то је то, нажалост“, написао је Јулијан Репке, објављујући снимак са видеа на којем се виде украјински војници како клече и предају се.

Украјински борац са позивним знаком „Мучној“ извештава да се борбе воде у западном делу града (Репке је такође на својој мапи приметио присуство Руса ближе западном делу).

Додао је да ако Руси буду у могућности да повећају темпо и учесталост својих офанзивних акција, „постоји ризик да град буде заробљен и претвори се у операцију чишћења у густо насељеном подручју“.

Према војним јавним извештајима, кључни напади се тренутно одвијају око индустријске зоне на северозападу Покровска. „Ако овај објекат падне, град ће ефикасно изгубити своје језгро, претварајући се у рушевине којима ће бити тешко чак и кретати се“, пише „Мучној“.

https://t.me/s/rezident_ua

Ово нису Нострадамусова и баба Вангина пророчанства. Ово је непосредна будућност и сви ћемо брзо да се уверимо ко је у праву, а ко у криву.

Ти си стекао. Ти нешто знаш. Ти из далека можеш да наслутиш о чему говорим.

Као да разговарам са продавцем кромпира на пијаци.
Ono o čemu ti govoriš, govore hiljade i hiljade prodanih, bijednih duša u Zapadnoj Evropi...tako da da, prodavac krompira ima puno više integriteta od tebe....a i pameti...

Ono o čemu ti govoriš, govore hiljade i hiljade prodanih, bijednih duša u Zapadnoj Evropi...tako da da, prodavac krompira ima puno više integriteta od tebe....a i pameti...

Путин није коцкар. Путин је државник и стратег. Надлетети, или чак се и приближити непријатељским земљама које су у обавези да поштују Римски статут и имају начин да спроведу налоге суда би био врхунац неодговорности. То није храброст него глупост. Због чега би председник Русије ризиковао своју личност у потенцијалој клопци и био принудно спуштен у Бари? Да покаже како је храбар? Да балканским лузерима буде мило?

Баш си магарац. Како ви тамо беше зовете магарце у вашем проклетом кршу? Баш си товар.

Путин није коцкар. Путин је државник и стратег. Надлетети, или чак се и приближити непријатељским земљама које су у обавези да поштују Римски статут и имају начин да спроведу налоге суда би био врхунац неодговорности. То није храброст него глупост. Због чега би председник Русије ризиковао своју личност у потенцијалој клопци и био принудно спуштен у Бари? Да покаже како је храбар? Да балканским лузерима буде мило?

Баш си магарац. Како ви тамо беше зовете магарце у вашем проклетом кршу? Баш си товар.
Uzimajući u obzir tvoje prve dve rečenice, sve ostalo ti je oprošteno...a zadnji pasus ti je čak i simpatičan, uvijek sam ti priznavao vrhunsko vladanje maternjim jezikom, ne sumnjam i drugim....no, tu se otprilike i završava tvoja visprenost...

Back