KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.736
Eto zauzeli su sravnjeni Bahmut, posle Prigozin krenuo na Moskvu. Rus pobedijo.![]()
Hvala što priznaš čiji je Bahmut

Kako ide dvodnevna ofanziva na Krim 2023?
Luzer

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto zauzeli su sravnjeni Bahmut, posle Prigozin krenuo na Moskvu. Rus pobedijo.![]()
Znam da Ukrajinci dosta komponenti nabavljaju iz Kine. I nisam ti teta.Okej teta.
Da li Kinezi razvijaju softer i firmware za korištenje FPV dronova u ratnim uvjetima?
Prešao Rus igricu, Bahmut je bio Final Boss.Eto zauzeli su sravnjeni Bahmut, posle Prigozin krenuo na Moskvu. Rus pobedijo.![]()
Pitaš tako, kao da ti znaš odgovor...pa dede, oraspoloži me malo...Okej teta.
Da li Kinezi razvijaju softer i firmware za korištenje FPV dronova u ratnim uvjetima?
Stipu ga, nek laje...njega jedino vlastita mater voli....valjda...Znam da Ukrajinci dosta komponenti nabavljaju iz Kine. I nisam ti teta.
Prešao Rus igricu, Bahmut je bio Final Boss.
Pokrovsk je add on koji dodatno platiš.
I to skupo, ali nije problem ako voliš
ZnamPitaš tako, kao da ti znaš odgovor...pa dede, oraspoloži me malo...
Ovo više nije mjerilo 1:10 nego 10:1.Poltavka oslobođena
![]()
Mogu se saglasiti da je iskustvo u ratnim uslovima nemerljivo, ali tvrditi da super-sila, kao sto je Kina, ne radi na razvijanju (po svim pitanjima) tehnologije dronova, možeš samo ti...- sam dokuči kako bi trebalo da glasi drugi dio ove rečenice...Znam
Odgovor je ne.
Jer je relano iskustvo u ratnim uvjetima nemjerljivo s ičime drugim, nema tih simulacija.
I zato je S-300 na papiru fantastičan, a u realnim uvjetima potpuna katastrofa. Ali na poligonu su skidali maketu bespilotne jedrilice bez problema.
Na forum.hr banovan lik koji prica o stanju fronta. TolikoUkrowermaht će od muke kolpati hahah
Od Kijeva doslo se da toga treba lupa da se nadje nedodzija koju su Rusi "oslobodili"Ovo više nije mjerilo 1:10 nego 10:1.
1 cm na ekranu je 1 mm u prirodi.
Ah, da, Poltavka. Igrali smo se skrivača u sjeniku, ja sam se sakrio 5 metara dalje u Vigorovku, odmah pored Poltavke.
Okej, da li misliš da prva armija svijeta USA, razvija svoje dronove?Mogu se saglasiti da je iskustvo u ratnim uslovima nemerljivo, ali tvrditi da super-sila, kao sto je Kina, ne radi na razvijanju (po svim pitanjima) tehnologije dronova, možeš samo ti...- sam dokuči kako bi trebalo da glasi drugi dio ove rečenice...
Ukrowermaht će od muke kolpati hahah