Biti ce ipak da je do tvoje inteligencije. I ja mogu igrati ad hominem ping-pong.Nije, to je do nedostatka iste kad si ti u pitanju.
Nema na cemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biti ce ipak da je do tvoje inteligencije. I ja mogu igrati ad hominem ping-pong.Nije, to je do nedostatka iste kad si ti u pitanju.
Nema na cemu.
Biti ce ipak da je do tvoje inteligencije. I ja mogu igrati ad hominem ping-pong.
Moje prognoze se polako obistinuju. Mislim da je to razlog vaseg bijesa na moje komentare. Kad sam vam prije tri godine govorio da ce u Rusiji vladati nestasica goriva, smijali ste se. I mnogo toga slicnog sto se dans u Rusiji desava kao dobar dan. A napadi Ukrajine na Rusiju su tek poceli.Rece lik koji ponavlja istu mantru 3.5 godine...."Rusija se raspada....blah blah blah".
![]()
Изгледа као сатира, звучи као сатира, мора да је сатира! Какав црни Азербејџан и Албанија!. Треба да добије Нобелову награду за лупетање, али на жалост још није успостављена. То би била огромна конкуренција за добитника.Nije dobio Nobela za mir.
![]()
„Izgleda da zaustavljanje 8 ratova nije dovoljno za nagradu za mir!
Ponovo ću pokrenuti ove ratove, ako niko ne ceni moj rad!
Ovo će biti najbolji ratovi, ja imam najbolje ratove! Niko ne zna više o ratovima od mene.
Već sam naložio Azerbejdžanu da napadne Albaniju!“
U dilemi sam, na prvi pogled izgleda kao satira, ali Tramp je to
Ko kaže da u Rusiji vlada nestašica bilo čega, pa i goriva?Moje prognoze se polako obistinuju. Mislim da je to razlog vaseg bijesa na moje komentare. Kad sam vam prije tri godine govorio da ce u Rusiji vladati nestasica goriva, smijali ste se. I mnogo toga slicnog. A napadi Ukrajine na Rusiju su tek poceli. A tri godine rata, sankcija i ratne ekonomije polako uzimaju svoj danak. I bez unistaavnja ruske vitalne infrastrukture.
Moje prognoze se polako obistinuju. Mislim da je to razlog vaseg bijesa na moje komentare. Kad sam vam prije tri godine govorio da ce u Rusiji vladati nestasica goriva, smijali ste se. I mnogo toga slicnog. A napadi Ukrajine na Rusiju su tek poceli.
A tri godine rata, sankcija i ratne ekonomije polako uzimaju svoj danak. I bez unistaavnja ruske vitalne infrastrukture.
Па то је та предигра без пенетрације. Немој да опомињеш и пецкаш, једноставно уништи када ти је дато. Све ће да се промени и биће сачувани животи РФ војника. ОТАН то рутински ради.Nije sve, ali kad su pokusali etapno da snabdevaju grad smanjenim kapacitetom i tad su ispali blokovi
Nema nestasica. Sve pod kontrolom. Sad nastavi svoj coping.Ko kaže da u Rusiji vlada nestašica bilo čega, pa i goriva?
PremiumNis se ti ne sekiraj. Ne treba meni vjestacka inteligencija da bih formulirao par recenica.
Pa nema nestašica, inače ne bi napredovali na frontu.Nema nestasica. Sve pod kontrolom. Sad nastavi svoj coping.
Sad je civilno stanovnistvo u mnogim regijama Rusije pogodjeno. Ali napadi se nastavljaju i bice intenzivirani. Nije iskljuceno i da ce i vojska imati znatne probleme sa snadbijevanjem nakon sto Ukraijinci uniste preostale rafinerije, i zapale ostala skladista nafte te uniste zeljeznicke cvorove i ostalu logistiku za transport prema Ukrajini.Pa nema nestašica, inače ne bi napredovali na frontu.
Da ima uspeha na frontu ne bi svake 2 nedelje upadali spam glupostima i razvodnjavali temu, juce je febo bio na ivici nerava i presao na licne stvari.
Јбт главна тема на теми о Украјини је Русија остала без горива.лол
Какав аматеризам код "наших добрих" натофанатика...страшно.
Тачно видиш моменат када се ухвате исте агенде и не пуштају док не попусти агенда.
Јуче гледам статистичке податке за Русију, Русија се "уби" од извоза нафте.![]()
Podjsecam da ima skoro godina i pol da kozmicka supersila jos nije osvojila vece naselje u Ukrajini. A i ono prije godinu i pol samo zahvaljujuci americkom kongresu i abruptnom zaustavljanju americke pomoci.Da ima uspeha na frontu ne bi svake 2 nedelje upadali spam glupostima i razvodnjavali temu, juce je febo bio na ivici nerava i presao na licne stvari.
Ej on pita kako je na frontu, da ne bi mukom priznao povlacenje![]()
Misliš da će Ukrajinci nastaviti da čačkaju mečku, nakon što su iščačkali ovo što upravo gledamo - isključenje struje?Sad je civilno stanovnistvo u mnogim regijama Rusije pogodjeno. Ali napadi se nastavljaju i bice intenzivirani. Nije iskljuceno i da ce i vojska imati znatne probleme sa snadbijevanjem nakon sto Ukraijinci uniste preostale rafinerije, i zapale ostala skladista nafte te uniste zeljeznicke cvorove i ostalu logistiku za transport prema Ukrajini.
Naravno da hoce. Oni su se vec navikli. Rusi uniste, Ukrajinci poprave. Sad ce i Rusi morati popravljati.Misliš da će Ukrajinci nastaviti da čačkaju mečku, nakon što su iščačkali ovo što upravo gledamo - isključenje struje?
Ne, ukrajinska vojska od 2023.nije izvela kontranapad, od pada Avdejevke ukrajina je izgubila 800 000 ljudi povlaceci se, meni je u tom slucaju 600k mrtvih Rusa prihvatiljivo, pa posto ukrajina ima nesposobnu vojsku jer se povlaci s gubicima Rusija napreduje sa gubicima, zato si rekao Avdejevka jer od tad ni ne pratis, Kleban Bik, 1200 ukrajinaca upalo u obruc, zalosno za kokosinjac sto su ih istosirali.Podjsecam da ima skoro godina i pol da kozmicka supersila jos nije osvojila vece naselje u Ukrajini. A i ono prije godinu i pol samo zahvaljujuci americkom kongresu i abruptnom zaustavljanju americke pomoci.
O onih pola milijuna Rusa koji su stradali od pada Avdejevke do danas i da ne govorimo.
Ukrajinci trenutno mijenaju livade za rusku zivu silu i vojnu tehniku. I kao sto sam rekao vise puta, Rusi ce se sami povuci. Najkasnije nakon Putina.Ne, ukrajinska vojska od 2023.nije izvela kontranapad, od pada Avdejevke ukrajina je izgubila 800 000 ljudi povlaceci se, meni je u tom slucaju 600k mrtvih Rusa prihvatiljivo, pa posto ukrajina ima nesposobnu vojsku jer se povlaci s gubicima Rusija napreduje sa gubicima, zato si rekao Avdejevka jer od tad ni ne pratis, Kleban Bik, 1200 ukrajinaca upalo u obruc, zalosno za kokosinjac sto su ih istosirali.
I teritorije ne oslobadjate preko 2 godine, niti cete
Ukrajinci se trenutno povlace i to je stanje fronta, livadama idu ruske zastave, kad ukrajinci nesto konkretno urade na frontu bice vredno polemikeUkrajinci trenutno mijenaju livade za rusku zivu silu i vojnu tehniku.
Ti samo broji livade. Ja cu pratiti kako Ukrajinci unistavaju rusku logistiku. Polemisati cemo sljedece godine.Ukrajinci se trenutno povlace i to je stanje fronta, livadama idu ruske zastave, kad ukrajinci nesto konkretno urade na frontu bice vredno polemike
Докле год је изгледа РФ званична политика да остатак постојбине древних Укра треба да се штеди од уништења сваког енергетског постројења изнад шпорета на дрва, свашта је могуће. Шта, хоће да испадну хумани у очима Дивљег Запада? Па не би испали хумани да свакоме од њих појединачно спасу живот, толико је парадигма успостављена за вечна времена и ништа неће да је промени. Зато уништи, да им покажеш да су у праву.Naravno da hoce. Oni su se vec navikli. Rusi uniste, Ukrajinci poprave. Sad ce i Rusi morati popravljati.
Ruska energetska industrija je u svakom slucaju osudjena na propast ukoliko se Rusi ne povuku iz Ukrajine.