Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 41 56,9%
  • Još malo

glasova: 9 12,5%
  • Izgubiće

glasova: 22 30,6%

• Ukupno glasova
    72
Rece lik koji ponavlja istu mantru 3.5 godine...."Rusija se raspada....blah blah blah".

:mazi:
Moje prognoze se polako obistinuju. Mislim da je to razlog vaseg bijesa na moje komentare. Kad sam vam prije tri godine govorio da ce u Rusiji vladati nestasica goriva, smijali ste se. I mnogo toga slicnog sto se dans u Rusiji desava kao dobar dan. A napadi Ukrajine na Rusiju su tek poceli.

A tri godine rata, sankcija i ratne ekonomije polako uzimaju svoj danak. I bez unistavnja ruske vitalne infrastrukture. U kombinaciji prilicno fatalno za Rusiju.

Nije dobio Nobela za mir.

G25BH_HW0AACxLs

„Izgleda da zaustavljanje 8 ratova nije dovoljno za nagradu za mir!
Ponovo ću pokrenuti ove ratove, ako niko ne ceni moj rad!
Ovo će biti najbolji ratovi, ja imam najbolje ratove! Niko ne zna više o ratovima od mene.
Već sam naložio Azerbejdžanu da napadne Albaniju!“

U dilemi sam, na prvi pogled izgleda kao satira, ali Tramp je to
Изгледа као сатира, звучи као сатира, мора да је сатира! Какав црни Азербејџан и Албанија!. Треба да добије Нобелову награду за лупетање, али на жалост још није успостављена. То би била огромна конкуренција за добитника.

Moje prognoze se polako obistinuju. Mislim da je to razlog vaseg bijesa na moje komentare. Kad sam vam prije tri godine govorio da ce u Rusiji vladati nestasica goriva, smijali ste se. I mnogo toga slicnog. A napadi Ukrajine na Rusiju su tek poceli. A tri godine rata, sankcija i ratne ekonomije polako uzimaju svoj danak. I bez unistaavnja ruske vitalne infrastrukture.
Ko kaže da u Rusiji vlada nestašica bilo čega, pa i goriva?

Moje prognoze se polako obistinuju. Mislim da je to razlog vaseg bijesa na moje komentare. Kad sam vam prije tri godine govorio da ce u Rusiji vladati nestasica goriva, smijali ste se. I mnogo toga slicnog. A napadi Ukrajine na Rusiju su tek poceli.

A tri godine rata, sankcija i ratne ekonomije polako uzimaju svoj danak. I bez unistaavnja ruske vitalne infrastrukture.

Jedino ako bijes na takozvanom hrvatskom znaci humor.

Nije sve, ali kad su pokusali etapno da snabdevaju grad smanjenim kapacitetom i tad su ispali blokovi
Па то је та предигра без пенетрације. Немој да опомињеш и пецкаш, једноставно уништи када ти је дато. Све ће да се промени и биће сачувани животи РФ војника. ОТАН то рутински ради.

Pa nema nestašica, inače ne bi napredovali na frontu.
Sad je civilno stanovnistvo u mnogim regijama Rusije pogodjeno. Ali napadi se nastavljaju i bice intenzivirani. Nije iskljuceno i da ce i vojska imati znatne probleme sa snadbijevanjem nakon sto Ukraijinci uniste preostale rafinerije, i zapale ostala skladista nafte te uniste zeljeznicke cvorove i ostalu logistiku za transport prema Ukrajini.

:lol:
Јбт главна тема на теми о Украјини је Русија остала без горива.лол
Какав аматеризам код "наших добрих" натофанатика...страшно.
Тачно видиш моменат када се ухвате исте агенде и не пуштају док не попусти агенда.
Јуче гледам статистичке податке за Русију, Русија се "уби" од извоза нафте. :lol:
Da ima uspeha na frontu ne bi svake 2 nedelje upadali spam glupostima i razvodnjavali temu, juce je febo bio na ivici nerava i presao na licne stvari.

Ej on pita kako je na frontu, da ne bi mukom priznao povlacenje 🤣

Da ima uspeha na frontu ne bi svake 2 nedelje upadali spam glupostima i razvodnjavali temu, juce je febo bio na ivici nerava i presao na licne stvari.

Ej on pita kako je na frontu, da ne bi mukom priznao povlacenje 🤣
Podjsecam da ima skoro godina i pol da kozmicka supersila jos nije osvojila vece naselje u Ukrajini. A i ono prije godinu i pol samo zahvaljujuci americkom kongresu i abruptnom zaustavljanju americke pomoci.

O onih pola milijuna Rusa koji su stradali od pada Avdejevke do danas i da ne govorimo.

Sad je civilno stanovnistvo u mnogim regijama Rusije pogodjeno. Ali napadi se nastavljaju i bice intenzivirani. Nije iskljuceno i da ce i vojska imati znatne probleme sa snadbijevanjem nakon sto Ukraijinci uniste preostale rafinerije, i zapale ostala skladista nafte te uniste zeljeznicke cvorove i ostalu logistiku za transport prema Ukrajini.
Misliš da će Ukrajinci nastaviti da čačkaju mečku, nakon što su iščačkali ovo što upravo gledamo - isključenje struje?

Podjsecam da ima skoro godina i pol da kozmicka supersila jos nije osvojila vece naselje u Ukrajini. A i ono prije godinu i pol samo zahvaljujuci americkom kongresu i abruptnom zaustavljanju americke pomoci.

O onih pola milijuna Rusa koji su stradali od pada Avdejevke do danas i da ne govorimo.
Ne, ukrajinska vojska od 2023.nije izvela kontranapad, od pada Avdejevke ukrajina je izgubila 800 000 ljudi povlaceci se, meni je u tom slucaju 600k mrtvih Rusa prihvatiljivo, pa posto ukrajina ima nesposobnu vojsku jer se povlaci s gubicima Rusija napreduje sa gubicima, zato si rekao Avdejevka jer od tad ni ne pratis, Kleban Bik, 1200 ukrajinaca upalo u obruc, zalosno za kokosinjac sto su ih istosirali.

I teritorije ne oslobadjate preko 2 godine, niti cete

Ne, ukrajinska vojska od 2023.nije izvela kontranapad, od pada Avdejevke ukrajina je izgubila 800 000 ljudi povlaceci se, meni je u tom slucaju 600k mrtvih Rusa prihvatiljivo, pa posto ukrajina ima nesposobnu vojsku jer se povlaci s gubicima Rusija napreduje sa gubicima, zato si rekao Avdejevka jer od tad ni ne pratis, Kleban Bik, 1200 ukrajinaca upalo u obruc, zalosno za kokosinjac sto su ih istosirali.

I teritorije ne oslobadjate preko 2 godine, niti cete
Ukrajinci trenutno mijenaju livade za rusku zivu silu i vojnu tehniku. I kao sto sam rekao vise puta, Rusi ce se sami povuci. Najkasnije nakon Putina.

Sto duze bude trajala ova njihova odiseja, buducnost Rusije kao supersile ili cak regionalne sile ce postati upitnija.

Da — Ukrajina je 2023. pokrenula kontranapad.

Evo glavnih tačaka:

Plan za kontranapad počeo je da se razvija još u početku 2023.

Ofanziva je zvanično pokrenuta u junu 2023.

Ciljevi su bili oslobađanje teritorija u Donjeckoj i Zaporožkoj oblasti i presecanje ruskih linija snabdevanja.

Napredak je bio spor. Rusi su imali dobro utvrđene linije odbrane, minirana polja, rovove.

Ukrajina jeste osvojila nekoliko sela i napravila pomake na frontovima, ali cilj da se natera Rusija na značajniji povlačenje je delimičn
o ostvaren.

🇺🇦💡Лавов се спрема за нестанак струје — регионална електроенергетска компанија је припремила прелиминарне распореде ванредних искључења.

Запослени у Лавивобленергу су саставили распореде за ванредне нестанке струје. Они се могу спровести тек након одобрења Укренерга.
„Постоји 12 група, баш као што је било и раније. Ситуација се није променила од прошле године. Можемо је симулирати. Уколико дођу информације да су потребни распореди у складу са утврђеним капацитетом, биолошким обавезама и обавезама раније и биће послат нашим каналима и друштвеним мрежама у складу са тим“, објавио је представник организације.
Заменик градоначелника Москаленко рекао је да се град припрема за потенцијалне нестанке струје у неколико сценарија.

Naravno da hoce. Oni su se vec navikli. Rusi uniste, Ukrajinci poprave. Sad ce i Rusi morati popravljati.

Ruska energetska industrija je u svakom slucaju osudjena na propast ukoliko se Rusi ne povuku iz Ukrajine.
Докле год је изгледа РФ званична политика да остатак постојбине древних Укра треба да се штеди од уништења сваког енергетског постројења изнад шпорета на дрва, свашта је могуће. Шта, хоће да испадну хумани у очима Дивљег Запада? Па не би испали хумани да свакоме од њих појединачно спасу живот, толико је парадигма успостављена за вечна времена и ништа неће да је промени. Зато уништи, да им покажеш да су у праву.
<SPAM>
Има једна сјајна анегдота из Карађорђевог времена. Кренуо је хајдук Ђорђе Ћурчија на преговоре са Јаковом Ненадовићем и сретне једног сељака успут. Овај га пита где је кренуо и хајдук му рече. А јел' ти знаш из ког је он краја? Знам. Е, па стави једног од њих у врећу и седи на њега, а другог постави чело совре и угости га најбоље што можеш. Е, шта ти мисли онај у врећи, то ти мисли и онај кога гостиш. Наравно, после састанка Ћурчија је остао без главе.
</SPAM>

Back