Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.208
Pao sljivik?Temu upravo vi spamujete glupostima jer ne smete da se bavite stanjem na frontu gde vaši žešće puše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pao sljivik?Temu upravo vi spamujete glupostima jer ne smete da se bavite stanjem na frontu gde vaši žešće puše.
Opasno ih zuljasVidis da je paranoik da ovde radimo po smenama, garant pise i tefter
Putin cak i da laze za km2, izjavio je 5000, a ovaj specijalac ovde 3400.Godina nije završena, aj sad napiši koliko su ukropi napredovali i sa kojim gubicima.
Mislis na ilovacuŠtef rakiju kupuje na pijaci. Daskovaču.
Vidiš li da je ''brigadni izviđač'' skroz odlepio
Vidim jer se prvi kace uvek, zasto, ne znam, kad sam raspolozen teram segu s njima kad nisam nek brane Bahmut i one zasade lesnikaOpasno ih zuljas
od 2022ge su ukropiGodina nije završena, aj sad napiši koliko su ukropi napredovali i sa kojim gubicima.
Sa kojim brojem Rusi trenutno sprovode Svo??Vidim jer se prvi kace uvek, zasto, ne znam, kad sam raspolozen teram segu s njima kad nisam nek brane Bahmut i one zasade lesnika
A to je vojna tajna, to se krije ko žaba nogeGodina nije završena, aj sad napiši koliko su ukropi napredovali i sa kojim gubicima.
Nemam pojma iskreno, ne bavim se i ne frljam brojevima ni na jednoj strani jer prosto mi je nezahvalno da prognoziram ovakav rat i duzinu fronta u brojevima.Sa kojim brojem Rusi trenutno sprovode Svo??
I meni deluje sporo pa me zanima brojnost
kakva je tvoja procena za konačan ishod sukoba ?Rat u Ukrajini se vodi kao proxy war i kao rat iscrpljivanja.
Ako je mali broj i ako se rotiraju,pa bukvalno i ne ratuju nego se obucavaju,jbg mora uvek da uce u hoduNemam pojma iskreno, ne bavim se i ne frljam brojevima ni na jednoj strani jer prosto mi je nezahvalno da prognoziram ovakav rat i duzinu fronta u brojevima.
Ako pitas hrvate Rusa izginulo milion i sto hiljada, to je celokupni redovni sastav vojske RF, i toga se drzi zapad, dok je ukrajinaca navodno izmedju milion osamsto i 2 miliona, navodno hakeri im drpili podatke.
Proceni sam
Putin je skoro izjavio da ih ima 600-700k ali nisu svi na crti vec rotacije logistika ne znam ni ja sta, vrv da ima i obuke i kojesta a oni iskusni su na prvoj liniji. zanimljiv broj vojnika s obzirom na jednu mobilizaciju od 300k, mnogi se javljaju na ugovore i ima gomile dobrovoljacaAko je mali broj i ako se rotiraju,pa bukvalno i ne ratuju nego se obucavaju,jbg mora uvek da uce u hodu
Meni se cini da su cifre i sa jedne i druge strane prenaduvaneZnaci milion dvesto mrtvih 700k na frontu to je 2 miliona Rusa po hrvatskoj matematici
Zato i izbegavam da bilo sta procenjujem.Meni se cini da su cifre i sa jedne i druge strane prenaduvane
Sve dok Ukrajina dobija oružje i bilo kakvu pomoć odkakva je tvoja procena za konačan ishod sukoba ?
Kome odgovara da rat traje??Sve dok Ukrajina dobija oružje i bilo kakvu pomoć odrat će trajati.
Nuklearne retorike i pretnje će biti sve više i više i ostaće na tome,ne verujem da ćelansirati ICBM na
, niti da će Tomhavk doći do Ukrajine ako ipak dođe ne može da promeni tok na frontu.
Zapadu.Kome odgovara da rat traje??
analiziraj mi šta će biti sa ZelenskimSve dok Ukrajina dobija oružje i bilo kakvu pomoć odrat će trajati.
Nuklearne retorike i pretnje će biti sve više i više i ostaće na tome,ne verujem da ćelansirati ICBM na
, niti da će Tomhavk doći do Ukrajine ako ipak dođe ne može da promeni tok na frontu.
Rusi sproveli samo jednu mobilizaciju do sada, ukri ko zna kolikoZnaci milion dvesto mrtvih 700k na frontu to je 2 miliona Rusa po hrvatskoj matematici