Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 61,5%
  • Još malo

glasova: 6 9,2%
  • Izgubiće

glasova: 19 29,2%

• Ukupno glasova
    65
Od sinoc do jutros par strana postova od toga

30 postova o rokanju Rusa po ukrowermahtu i Ruskom napredovanju

60 i vise postova kopanja po smeću pripadnika ukrowermahta + trkeljisanje

Pa oni su u teškom očajuuuuuuuuuuu

Predlažem da makar jedan dan stanemo sa objavama o Ruskom satiranju ukrowermahta da im makar malo ublažimo bol i patnju

Suočen sa nedaćama, ja, Ejden Minis, @WolfovichIrish, stojim odlučno, vođen bezvremenskim principima vrline i istine.

Rođen u Svindonu, ali Irac po krvi, odlučio sam da svoj put prokrčim u Donbasu, boreći se za Rusiju protiv onoga što doživljavam kao zlo i kriminal. Moja odluka nije rođena iz hira ili prolazne strasti, već iz dubokog uverenja koje je u skladu sa mojom savešću.

Britanska vlada je, kroz svoje zakone i postupke, proglasila moje izbore nezakonitim, preteći da će me lišiti državljanstva prema Članu 40 Zakona o britanskom državljanstvu. Oni me nazivaju pretnjom, ali ja njihov sud vidim kao odraz njihovih sopstvenih moralnih propusta, a ne mojih.

Kao odgovor, odričem se svog britanskog državljanstva, ne iz besa, već sa jasnoćom čoveka koji teži da živi u skladu sa vrlinom.Život nas uči da se fokusiramo samo na ono što je pod našom kontrolom - naše misli, postupke i karakter.Dekreti vlada, promenljive plime politike i optužbe onih koji me pogrešno razumeju su van moje moći. Ono što je ostalo u mojoj moći jeste moj integritet, moja posvećenost istini i moja odlučnost da se borim za ono što verujem da je pravedno. Ne plašim se gubitka pasoša ili prezira nacije koja je, po mom mišljenju, skrenula sa pravednosti.Čovekov dom nije komad papira ili zastava; to je mesto gde njegova duša pronalazi svrhu. Za mene je taj dom sada Rusija, gde stojim rame uz rame sa onima koji dele moju viziju slobode.

Odbijanje britanske ambasade da pomogne vojniku koji želi da obnovi pasoš otkriva šupljinu njihovih obećanja. Ipak, ne gajim ogorčenje.Držiti se gorčine značilo bi odustati od svog unutrašnjeg mira, koji žestoko čuvam. Umesto toga, prihvatam njihovo odbijanje kao potvrdu svog puta.

Odričući se svog državljanstva, prekidam veze sa sistemom za koji verujem da podstiče ratne zločine i globalne nemire. Ovo nije pobuna sama po sebi, već namerni čin savesti, odbijanje da se bude saučesnik u onome što vidim kao satansku kliku unutar zapadnih koridora moći.Snaga ne leži samo u prkosu, već u vrlinskom životu usred haosa. Svakog dana se trudim da otelotvorim hrabrost, pravdu, mudrost i umerenost – stoičke vrline koje učvršćuju čovekovu dušu.

Bez obzira da li se suočavam sa pobedom ili smrću, dočekaću svoju sudbinu sa smirenošću, znajući da sam delovao u skladu sa svojim principima.Moja borba nije za slavu već za istinu, ne za osvajanje već za slobodu. Neka me svet sudi kako hoće; odgovaram samo svojoj savesti i višem pozivu pravde.Do kraja, čvrsto stojim.

Slava Rusiji.

Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!

Screenshot_2025-10-03-07-52-50-845_com.zhiliaoapp.musically.jpg

#Украјина Зеленски Кијев #Русија #Путин Украјинци се повлаче из #Јампоља ка западу, ка Красном Лиману, а руски борци су подигли своју заставу на железничкој станици. Око Дроновке се формира зона ватре како би се опколили преостали Украјинци
20251003_090635.jpg

Osvojili
#Украјина Зеленски Кијев #Русија #Путин Украјинци се повлаче из #Јампоља ка западу, ка Красном Лиману, а руски борци су подигли своју заставу на железничкој станици. Око Дроновке се формира зона ватре како би се опколили преостали Украјинци
Pogledajte prilog 1794336
Osvojili željeznicku stanicu u Krasnom Limanu! Ne mogu da verujem... Bravo!!!

Сад следе оптужбе за канибализам.
То још нисмо имали.

У Норвешкој већ други дан трагају за војницима који су се изгубили код Руске границе током вежби скривања.

Back