Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
да сјебе русеKoji su mu ciljevi ..?
нијесам сигуран да није тако
намјештена игра у којој је стварно једино то да падају мртве главе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да сјебе русеKoji su mu ciljevi ..?
M?Realno...i ti vristis. I to stalno, jedno te isto.
da li je neko od forumasa , napravio neki fajl u kome su kolumbijci ubijeniDnevna doza Kolumbije
Pronađeni u začaranim šumama Srebrenice ili kako je Rusi zovu . - Serebrijanka
![]()
A jbt, denacifikacija i demilitarizacija Ukrajine!Koji su mu ciljevi ..?
Pazi koja je to budaletina: država mu ima 17 miliona kvadratnih kilometara, zjapi prazna, a on šalje stotine hiljada Rusa u smrt ne bi li mu država bila velika 17,1 miliona km2.да сјебе русе
Šta te zanima. Lokacije gdje se proizvode djelovi, lokacija gdje se sastavljaju?Pitam za Flamingose. Ne zloupotrebljavaj moj post da razvezes pricu koju smo culi stotinu puta. Ako znas nesto o Flamingosima...reci.![]()
Odakle ti ideja da će Ukrima nestati dronova? Jedino logično je da počnu proizvoditi zaista ozbiljno oružje, a proizvodnja dronova će nastaviti eksponencijalan rast.Cim gadjaju drojovima relativno male razorne moci, od cega ve ina biva oborena, gde su rakete? Nema. I sta ce kad nestane dronova? A sta Rusi svakodnevno eade po Ukrajini? I ko tu koga razvaljuje...
Nema forumake rusofilije, vec rusofobije made in HR. Samo kad trolujete bar trolujte da ima logike
Nije to cilj ne trebaju njemu km2. Nešto drugo je u pitanjuPazi koja je to budaletina: država mu ima 17 miliona kvadratnih kilometara, zjapi prazna, a on šalje stotine hiljada Rusa u smrt ne bi li mu država bila velika 17,1 miliona km2.
Koliko bolestan moraš za to biti?
Patetičan siPazi koja je to budaletina: država mu ima 17 miliona kvadratnih kilometara, zjapi prazna, a on šalje stotine hiljada Rusa u smrt ne bi li mu država bila velika 17,1 miliona km2.
Može biti mnogo gore..Tj bit će sigurno ako popusti. .Imaš nas primer mic po mic do Kosova Zapitaj se gde je Srbiji more ?да сјебе русе
најгоре од свега, ово није смјело толко ескалиратиPazi koja je to budaletina: država mu ima 17 miliona kvadratnih kilometara, zjapi prazna, a on šalje stotine hiljada Rusa u smrt ne bi li mu država bila velika 17,1 miliona km2.
To se odnosi na sve u Njemačkoj, ipak više ih se doseli nego odseli.
србија је дала море за југославијуMože biti mnogo gore..Tj bit će sigurno ako popusti. .Imaš nas primer mic po mic do Kosova Zapitaj se gde je Srbiji more ?
imam ih za sada preko 100 u evidenciji ali ima ih vise mnogo nisu mi vise toliko interesantni ginu masovno.da li je neko od forumasa , napravio neki fajl u kome su kolumbijci ubijeni
руси још од лисичанска нијесу успјели укре одсјећи и уништити како су могли лакоimam ih za sada preko 100 u evidenciji ali ima ih vise mnogo nisu mi vise toliko interesantni ginu masovno.
Ovo mi 3 korejac(sto uspem da ispratim) koji poginuo na strani hohola
Pogledajte prilog 1791052
pokrovsk
Pogledajte prilog 1791053
Ne cepidlacim, posto predvidjas da ce Ukrajinci uskoro imati njihovu verziju tomahawka, rekoh...sigurno nesto zna o flamingosima, a informacije koje kruze su kontroverzneŠta te zanima. Lokacije gdje se proizvode djelovi, lokacija gdje se sastavljaju?
Nešto treće?
De, Gumi, ne pravi se dalabu...kad si mnogo više - bezobrazna dalabu...Pazi koja je to budaletina: država mu ima 17 miliona kvadratnih kilometara, zjapi prazna, a on šalje stotine hiljada Rusa u smrt ne bi li mu država bila velika 17,1 miliona km2.
Pasivno si agresivan. To sto ponavljas jedno te isto, izgleda vec kao opsesivno kompulzivni poremecaj. Narocito ono o 17 miliona "cetvornih" kilometara...boliM?
Rus ispušio, a ja vrištim?
Nešto ti se pobrkalo...
Ja sam načuo da je glavni inženjer stanoviti Grunt, pripadnik okultne tajne organizacije...Ne cepidlacim, posto predvidjas da ce Ukrajinci uskoro imati njihovu verziju tomahawka, rekoh...sigurno nesto zna o flamingosima, a informacije koje kruze su kontroverzne![]()
Битно је да Украјина никада неће постати члан НАТО и да су евромајдановци упропастили будућност генерацијама Украјинаца.Tebi je, nadam se, potuno jasno da Putin svoje proklamirane ciljeve u Ukrajini ne može ispuniti.
Realno, to je bilo jasno već 2 tjedna nakon početka agresije.