febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.569
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo teski koping dok se ukrajina svakim satom sve vise smanjujeRUSIJA zabranjuje izvoz goriva do kraja godine jer su benzinske postaje diljem zemlje, ali i na okupiranim područjima, sve češće prazne zbog ukrajinskih napada dronovima.
Kijev je pojačao udare na ruske rafinerije, crpne stanice i vlakove s gorivom tijekom ljeta, kada je potražnja tradicionalno najveća jer ljudi više putuju na odmore. Cilj je bio poremetiti opskrbne lance.
jos jedan zestoki koping amera kao i tebe samo nastavite da kmecite dok je ukrajina svakim satom sve manjaBombardiraju sve redom, a zauzimaju vrlo malo, ako uopće išta"
Trump je dodao da se rat koji je pokrenuo Kremlj odužio i ušao u svoju četvrtu godinu, a unatoč teškim bombardiranjima, Moskva je zauzela vrlo malo teritorija te ponegdje i pretrpjela gubitke.
"Bombardiraju sve redom, a zauzimaju vrlo malo, ako uopće išta. Štoviše, gube dio teritorija. Mislim da je to jako loše za ugled Rusije", rekao je Trump.
Naglasio je da je "rat trebao već biti završen". Po njegovu mišljenju, da je to bio rat SAD-a, on bi ga "završio u tjedan dana".
"Vidite što su zauzeli sada. Prošli mjesec zauzeli su vrlo malo. A vi ste izvještavali o svim bombardiranjima, o svim dronovima posvuda. Devetsto dronova u jednoj noći prema određenim područjima poput Kijeva. I uz sav taj napor, zauzeli su jako malo. Dakle, vrlo sam razočaran predsjednikom Putinom."
to moras pitati amere oni imaju mnogo iskustva sa time pogotovo sto se tice nestasice jajaHoce biti par-nepar ili bonovi?
Kada Rusi pogode zgradu sa civilama onde je to zato sto su Natovci bili u njoj a kada Jevreji pobiju neuniformisane Hamasovce koji se kriju medju civilim to je zlocin za tebe.veca sloboda nego u izraelu gde ubijaju zenu i decu i to u desetkama hiljada
Niko ne voli diktatore, čak i najmanji narodi se opiru
Pazi samo konstrukciju rečenice "Rusija nema ništa protiv da Ukrajina postoji" koliko je to bolesno u svojoj suštini
Da ne bi bilo da kritikujem samo Ruse i bolesnik sa druge strane okeana ima slične stavove
- Kanada ima pravo da postoji ali kao 52 država USA
- Grenland ima pravo da postoji ali ga mi hoćemo za sebe, Dansku ko hebe
- Treba nam aerodrom u Avganistanu da ciljamo Kinu, da nam se vrati
I šta je odgovor svake zemlje, bez obzira na veličinu ... ma nosi se u tri lepe
Uostalom i mi smo isto odgovorili kada nam je bilo saopšteno da
Srbija ima pravo da postoji ali bez Kosova
Za 43 meseca SVO osvojili 43 km na liniji Donjeck- Pokrovsk, nije lose, Km dnevnokako da ne
zato svaki mesec osvajaju kilometre i kilometre Ukrajine, dok tvoja ljubljena NATO vojska - nista ?
Od Kurska ste totalna truba.
Ti veruj i dalje da u Ukrajini ne stradaju civili koje vojne ukrajinske vlasti ne iseli na vreme.dobro je zaradio si taj natovski sendvic i hitler je isto video bandite medju zenama i decom kao i ustase znaci isti mindset imate![]()
Za 43 meseca SVO osvojili 43 km na liniji Donjeck- Pokrovsk, nije lose, Km dnevnoUPS izvini pogresio sam sve je pocelo 2014 sto znaci 43 km za 252 meseca, izracunaj koliko je to metara mesecno.
Nista nisu osvojili.Za 43 meseca SVO osvojili 43 km
Kako je prosla Hirosima?43 km za 252 meseca, izracunaj koliko je to metara mesecno.
Nisi mi odgovorio na pitanje. Na rat iscrpljivanja nemaju uticaj događaji na frontu...to je bila tvoja konstatacija. Pitala sam te kako ih to onda i gde iscrpljuju?Zato sto je Srbiji Rusija davala naftu. Ali ko ce Rusiji da da?
manje civila stradalo nego za jedan dan natovske ili izraelske agresije na svaku zemlju koju su napali zadnjih 30 godina ali eto zaradio si natovski sendvicTi veruj i dalje da u Ukrajini ne stradaju civili koje vojne ukrajinske vlasti ne iseli na vreme.
To nije verovanje. Realno stanje stvari, pokazano i dokazano.Ti veruj i dalje da u Ukrajini ne stradaju civili koje vojne ukrajinske vlasti ne iseli na vreme.
Nije da ne isele na vreme. Nego ni ne pokusavaju, sprecavaju i onemogucavaju da to urade sami.vojne ukrajinske vlasti ne iseli na vreme.
vise nego izraelci sa potporom citavog natoa protiv golorukih palestinaca koji nisu jos nista uzeli posle 2 godineZa 43 meseca SVO osvojili 43 km na liniji Donjeck- Pokrovsk, nije lose, Km dnevnoUPS izvini pogresio sam sve je pocelo 2014 sto znaci 43 km za 252 meseca, izracunaj koliko je to metara mesecno.
Za 43 meseca SVO osvojili 43 km na liniji Donjeck- Pokrovsk, nije lose, Km dnevnoUPS izvini pogresio sam sve je pocelo 2014 sto znaci 43 km za 252 meseca, izracunaj koliko je to metara mesecno.
to je ono najvaznije jer ako nato odluci da se umesa ucinice to dosta oslabljen jer je spucao jako puno resursa u ukrajini a americka prozivodnja je toliko mala da je to smesno ne znam da li mogu da naprave novu bateriju patriota za jednu godinu a rusi to polupaju za mesec danaOno sto je za mene najbitnije jeste da Rusija i dalje uspesno nastavlja da unistava i demilitarizuje citav NATO pakt
Evo ga jos jedan Patriot prdnuo u cabar
Rece li do kraja koje godine?Zabrana izvoza produljena do kraja godine, proširena i na dio izvoza dizela
Ukrajinsko ratno zrakoplovstvo priopćilo je da je ovaj tjedan pogodilo više ruskih postrojenja za proizvodnju goriva i crpnih stanica, uključujući i veliku rafineriju u Baškiriji, na jugu Rusije, kojom upravlja Gazprom.
Najnovija zabrana izvoza posljednji je pokušaj Kremlja da se nosi s nestašicama. Moskva je najprije u ožujku zabranila dio izvoza benzina, da bi u srpnju proširila zabranu na sve velike proizvođače.
Jučer je ruski potpredsjednik vlade Aleksandar Novak objavio da će embargo biti produžen do kraja godine te da će zabrana obuhvatiti i dio izvoza dizela.
Ma osvojili su oni u tri dana 894 km, pa im nije posebno pomoglo da privedu Ukrajinu željenim ciljevima. U ovom sukobu, teritorija pod kontrolom spada u periferna dešavanja. Od Rusa se očekuju da potpuno likvidiraju bilo kakvu mogućnost da Ukrajina dalje pruža otpor, bez da joj presuše zalihe naoružanja, kako se to nikada neće desiti, imaju blanko ček od Zapada, za sve što im je od vojne opreme potrebno.Za 43 meseca SVO osvojili 43 km na liniji Donjeck- Pokrovsk, nije lose, Km dnevnoUPS izvini pogresio sam sve je pocelo 2014 sto znaci 43 km za 252 meseca, izracunaj koliko je to metara mesecno.
Ti rece vise puta da je Ukrajina sveta ruska zemlja ili mozda bez tog sveta.Australijanac, zna se iz čijeg shoopka su oni izašli...a nije ni ruski, ni kurdistanski. Ne pametuj previše.
Onako goloruki pobise hiljadu i zarobise jos hiljadu taoca, nije mi jasno zasto neki posteni ljudi lazu zbog Rusa, Ukrajinaca, Mudzosa a nikada to ne rade zbog sebe?vise nego izraelci sa potporom citavog natoa protiv golorukih palestinaca koji nisu jos nista uzeli posle 2 godine![]()
Bas si svirep pobio bi sve Ukrajince bez imalo sazaljenja za ruske zrtve.Ma osvojili su oni u tri dana 894 km, pa im nije posebno pomoglo da privedu Ukrajinu željenim ciljevima. U ovom sukobu, teritorija pod kontrolom spada u periferna dešavanja. Od Rusa se očekuju da potpuno likvidiraju bilo kakvu mogućnost da Ukrajina dalje pruža otpor, bez da joj presuše zalihe naoružanja, kako se to nikada neće desiti, imaju blanko ček od Zapada, za sve što im je od vojne opreme potrebno.
To znači da Rusi nažalost moraju da likvidiraju sve što je u Ukrajini spremno da protiv njih digne pušku. Dugoroćno će im to verovatno pomoći, kako će spremnost i elen rusofobičnih elemenata u ukrajinskom narodu biti na kraju potpuno neutralisan. Sada im trenutno predstavlja problem.
Kako su Ukrajinci grana ruskog stabla, baš kao Crnogorci srpskog, brutalnost prema ukrajinskom civilnom stanovništvu nikada nije bila opcija. Nisu Rusi Jevreji.
Ostaje ti jedino da lomiš ukrajinsku vojnu moć, koja uopšte značajno ne zaostaje za ruskom, strpljivo, polako, bez da svoje snage izlažeš nepotrebnim rizicima.
Prošla su vremena kada se bezglavo jurišalo u velikim brojevima na neprijateljske položaje. Nemaš više ni budala koje bi to radile. Svi vide da ti po bojištu zuje ovi mali vragovi, sve se vidi sve se zna i svaka nesmotrenost plaća se glavom, bez obzira da li si tenk, Jakut ili Ukrajinac. Nadmudrivanje, gde svako pre svega gleda da sačuva svoju glavu. Ukrajincima je ostalo malo toga da sačuvaju. Uglavnom su glave pogubili. Za tela deset stradalih Rusa, Rusi im isporučuju hiljadu tela stradalih Ukrajinaca.
НАТО и Америка су показали да су лопов qурац понижавајућим поразом у Авганистану од босоногогих Талибана. НАТО уплашен не сме да прими разваљена Украјину у своје чланство и тиме доказује да није само тигар од папира, већ тигар од ваздуха, а Америка обично псето од сламе.Putin izgubio Siriju i Iran, izgubio kupce nafte, izgubio kupce oruzija, neutralne drzave usle u NATO, NATO enormno povecao svoj budzet i jedinstvo, unistio ekonomiju, ukrajinski dronovi mu zuje oko usiju... ali je osvojio dve njive i pet zaseoka koje je sam sravnio sa zemljom! O mocni Putine!