Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
бравоOde Patriot
VUUUUŠŠŠ
испогађало свуда осим ђе треба
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
бравоOde Patriot
VUUUUŠŠŠ
Oćeš kružić..DomoljUpče a gdje je križić?
Bez njega nema dokaza
Mora se priznati da se Rusi dobro drže kada ih ti braniš...pa jesmo mi krivi sto su Nemci resili da se samoubiju ratovanjem protiv Rusa?
Taj rat vi gubite kao i svaki takav do sada ...
Vijetnam, Avganistan
Svaki rat iscrpljivanja zapad tj NATO pakt po pravilu gubi
U prosli ste vodili takve ratove sa neprijateljima koji su bili inferiorni tehnoloski , al sad imate pravog neprijatelja kakvog do sada nikada niste imali, tehnoloski i vojno najjaceg neprijatelja do sad
I sta li mislis cemu li se nadate ti i @Dе Sisti ?
Niste uspeli da porazite talibane u ratu iscrpljivanja koji su od oruzja imali 50 godina stare AK47 i RPG7 a nadas se da cete da porazite Ruse naoruzane oresnicima, iskanderima, FABovkama, hiljadama dronova, krstarecih raketa i slicno?
Tu tek nemate sanse
Pa zar ne vidis da vas gine 50 puta vise nego sto uspevate da ubijete Rusa?
Koliko jos miliona mrtvih treba da imate da skapirate da je Rusija jaca od vas ?
DomoljUpče, dokaze na sunceOćeš kružić..
Ajde ajdeбраво
Ti se razumes u kasetnu municiju ko Marica uбраво
Ovo su malo veća globalna pomeranja, tako da sam, u tim okvirima apsolurno nebitan.Baš me zanima od čega živiš i gde radiš
verovatno i ti kao nepomenik sa Golije pečeš rakiju i muljaš neko vino i smatraš da je to poečtak i kraj realne ekonomije i da te ne dotiče bilo šta što se dešava oko tebe
Srkazam ili si iskren i odakle ti ova vest??rat se približava...živi će zavidjeti mrtvima...kažu da će brisel prvi biti nuklearkom spržen...nekoliko naroda u evropi će prestai da postoji....očekujem u roku od sedam dana oko 150 milijuna poginulih,ranjenih i nestalih...područje od dnjepra do belgije će nestati u vatri...
„Орешник“ је већ на путу за Белорусију, — Лукашенко
Sanjao.Srkazam ili si iskren i odakle ti ova vest??
Ovo su malo veća globalna pomeranja, tako da sam, u tim okvirima apsolurno nebitan.
Jedino šta mislim da sve to ide u dobrom pravcu. Ograničiće moć nekoliko zemalja Zapada da drže u ekonomskoj i političkoj pokornosti siromašne zemlje kao šta je Srbija.
Ako misliš da je dobro šta su ti dali da za njih motaš kablove za bednu crkavicu, grešiš
Što ne obore Starlink?Izvršen udar pomoću raketnog sistema „Iskander-M“ sa kasetnom bojevom glavom na poziciju američkog PVO sistema „Patriot“ u području naselja Ano-Začatovka, Dnjepropetrovska oblast.
Uništeni su radar AN/MPQ-53 i lanser.
Melju već tri i po godine pa nikako da samelju Ukrajinu.Rusi trenutno melju na frontu po vestima koje čitam iz više izvora..
Ajde onda da plačemo, ti prvi.Najveći sam protivnik fabrika kablova i sličnih ponižavajućih poslova ali živiš u ogromnoj zabludi ako misliš da će ti Kinezi dati nešto više i bolje, imamo prilike i njih da vidimo kao poslodavce u Srbiji
Pravac u kome sve ide nije ni malo dobar, ni po nas, ni po svet u celini i nemamo ni jedan razlog za radovanje