Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 61,5%
  • Još malo

glasova: 6 9,2%
  • Izgubiće

glasova: 19 29,2%

• Ukupno glasova
    65
Trumpova nova objava glasi:

"Kad sam upoznao i potpuno shvatio vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine i Rusije i kad sam vidio ekonomske probleme koje to stvara Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Europske unije, u poziciji da se bori i VRATI cijelu Ukrajinu u njenom izvornom obliku. Uz vrijeme, strpljenje i financijsku podršku Europe i posebno NATO-a, izvorne granice odakle je ovaj rat počeo itekako su opcija. Zašto ne? Rusija već tri i pol godine vodi besmislen rat koji bi pravoj vojnoj sili trebao manje od tjedan dana da dobije. To nije kompliment Rusiji. Zapravo, to ih čini da izgledaju kao 'tigar od papira’.
Kako vas stari lisac loži, to je da bi EU da lakše progutala njegov današnji nastup u UN, bio je izuzetno šokantan za krznene evropske uši.

The Art of Deal: leva EU daje baš sve, i još dobija i račun za to. Take it or leave it.

Kako vas stari lisac loži, to je da bi EU da lakše progutala njegov današnji nastup u UN, bio je izuzetno šokantan za krznene evropske uši.

The Art of Deal: leva EU daje baš sve, i još dobija i račun za to. Take it or leave it.
Prošli su ti dani, tog tvog pajaca nitko više ne doživljava.
Samo su našli način kako manipulirati s njegovom taštinom, Zelenskij to radi fantastično.

Novopeceni nacionalisti, zasto vi volite sovjetske komuniste, a ne volite ove nase? Pa nasi su manje pobili svog naroda od sovjetskih...

Kolega @kiriku1, da li ste i Vi ponosni na dolepomenuto? Ukoliko niste, objasnite svoj post u svetlu ovog malog thread-a ispod, čisto onako.
Hitler je strašno ponosan na Reichskommissariat Ukraine :D
A bio je on ponosan i na svoj Treći Rajh. :kafa:
Pogledajte prilog 1789059

Novopeceni nacionalisti, zasto vi volite sovjetske komuniste, a ne volite ove nase? Pa nasi su manje pobili svog naroda od sovjetskih...
Ne znam kolega Kiriku, Vi to bolje znate…

A bio je on ponosan i na svoj Treći Rajh. :kafa:
Pogledajte prilog 1789059
Pa baš i ne, smatrao je da nisu dali sve od sebe i da su zato izgubili rat i zaslužili sudbinu koja ih čeka. Realno sve inicijalne pobjede su išle njemu na dušu. Sa 3000 tenkova od toga pola školskih je osvojio/podčinio gotovo cijelu Europu do Moskve.

Kolega @kiriku1, da li ste i Vi ponosni na dolepomenuto? Ukoliko niste, objasnite svoj post u svetlu ovog malog thread-a ispod, čisto onako.
Između Hitlerizma i Staljinizma nema razlike, osim što je jedan bio sa njemačkim predznakom ,a drugi sa ruskim. jedan i drugi su širili životni prostor za svoj narod, ubijali manjine i vršili kolonizaciju većinskog naroda na nova područja. Anektirali druge teritorije u svoj sastav, radili od zemalja satelite i nametali svoju ideologiju.

Pretpostavka je majka svih zajeba.
Pa 12 milijardi nije malo...eno Turci ukinuli carine Americi, uveli carine na uvoz kineskih auta. Te se šušak o kupnji 40 F-35A i još dodatnih 40 F-16, također izgleda da se rješavaju S-400.

Također Danska, Nizozemska i Belgija su najavile nove kupnje nekih cca 30-tak F-35A,a Danci žele kupiti i Posejdone.
070D3460-0730-4CA3-AE32-EADFBBB3FC4E.png

Nije kasno. Sirijski scenarij u Rusiji je jos uvijek moguc. Ako Ukrajinci uspiju da uniste temelje ruskog gospodarstva, Putinov rezim moze pasti preko noci. A ako se Rusi zabave sami sobom, u najgorem slucaju u vidu revolucije ili gradjanskog rata, Ukrajinci ce sa lakocom vratiti okupirane teritorije.
Ja bi na mjestu Ukrajinaca izrokao cjelokupnu rusku naftu i plinsku infrastrukturu, termoelektrane, ogromne trafostanice...nema šanse da bi se Rusija iz toga iskoprcala.

Između Hitlerizma i Staljinizma nema razlike, osim što je jedan bio sa njemačkim predznakom ,a drugi sa ruskim. jedan i drugi su širili životni prostor za svoj narod, ubijali manjine i vršili kolonizaciju većinskog naroda na nova područja. Anektirali druge teritorije u svoj sastav, radili od zemalja satelite i nametali svoju ideologiju.
Mislim da bi ste mogli da prodiskutujete o ovoj temi.

Ukrajina uvela novi krug sankcija Rusiji
Slabo je to...tek kad počnu naftovode i plinovode rokat, samo pederska Eu ne da. Jer napadi na rafinerije ne remete ruski izvoz nafte i plina.

Svi oni prekrcajni terminali na crnomorskoj obali trebali su biti razbucani...a turski i plavi tok dignuti u zrak.

Dobili bi totalni rat

Poslednja izmena:

Back