Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 61,5%
  • Još malo

glasova: 6 9,2%
  • Izgubiće

glasova: 19 29,2%

• Ukupno glasova
    65
🚨🇺🇸🇪🇺 PRESIDENT TRUMP JUST HUMILIATED VON DER LEYEN 🤣

“They’re buying oil and gas from Russia, while fighting Russia.”

“It was very EMBARRASSING to them when I found out about it, I can tell you that.”

Oh, I bet!

Have you ever seen Ursula von der Leyen this DEFEATED?👇

Зар се ниси дозвао памети да о цифрама не говориш јер си милион пута овде показао да не знаш четри основне рачунске радње, полунеписмени?
Jel do sad NATO pomagao ukrajinu stotinama milijardi dolara vojne pomoci i desetcima tisuca vojnika ili nije?

jednostavno pitanje koje bi cak i ti mogao da razumes

Trumpova nova objava glasi:

"Kad sam upoznao i potpuno shvatio vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine i Rusije i kad sam vidio ekonomske probleme koje to stvara Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Europske unije, u poziciji da se bori i VRATI cijelu Ukrajinu u njenom izvornom obliku. Uz vrijeme, strpljenje i financijsku podršku Europe i posebno NATO-a, izvorne granice odakle je ovaj rat počeo itekako su opcija. Zašto ne? Rusija već tri i pol godine vodi besmislen rat koji bi pravoj vojnoj sili trebao manje od tjedan dana da dobije. To nije kompliment Rusiji. Zapravo, to ih čini da izgledaju kao 'tigar od papira’.

:hahaha:

Hahahahahaha

20250923_212150.jpg

Pa šta se desilo, Donalde? Razočarao te frend? Zelenskij više nije diktator?

Trumpova nova objava glasi:

"Kad sam upoznao i potpuno shvatio vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine i Rusije i kad sam vidio ekonomske probleme koje to stvara Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Europske unije, u poziciji da se bori i VRATI cijelu Ukrajinu u njenom izvornom obliku. Uz vrijeme, strpljenje i financijsku podršku Europe i posebno NATO-a, izvorne granice odakle je ovaj rat počeo itekako su opcija. Zašto ne? Rusija već tri i pol godine vodi besmislen rat koji bi pravoj vojnoj sili trebao manje od tjedan dana da dobije. To nije kompliment Rusiji. Zapravo, to ih čini da izgledaju kao 'tigar od papira’.

:hahaha:
Pa baš gledam ima li ta budala neke granice... Za sada se nabolje pokazuju ukrajinske sankcije Rusiji.

Back