Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.697
Ode Zelenom Rajhu fabrika mlaznih motora. Gde li će sad hrabri Ukri da proizvode motore za svoje svemoćno Wunderwaffe Flamingosa?Pogolemo skrkanje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ode Zelenom Rajhu fabrika mlaznih motora. Gde li će sad hrabri Ukri da proizvode motore za svoje svemoćno Wunderwaffe Flamingosa?Pogolemo skrkanje![]()
Za Zelenog cara i Hiljadugodišnji Ukro-Rajh. Svaka žrtva mora biti prinesena.Izgibose za tzara krmelja![]()
Kako to? Rusi ne napreduju na dugo i široko?
Pogolemo skrkanjeKvadrikopter rešava problem Ukro gusarskom čamcu, u svim pravcima:
Ne DomoljUpče, Ukri napreduju
Kako to? Rusi ne napreduju na dugo i široko?
Kaže cenerPitaj njega.
Jel do sad NATO pomagao ukrajinu stotinama milijardi dolara vojne pomoci i desetcima tisuca vojnika ili nije?Зар се ниси дозвао памети да о цифрама не говориш јер си милион пута овде показао да не знаш четри основне рачунске радње, полунеписмени?
Insprisao me tvoj post, pa predlažem moderaciji da promene naslov pdf-a u: Smanjivanje UkrajineDanašnje smanjivanje Ukrajine
Pa baš gledam ima li ta budala neke granice... Za sada se nabolje pokazuju ukrajinske sankcije Rusiji.Trumpova nova objava glasi:
"Kad sam upoznao i potpuno shvatio vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine i Rusije i kad sam vidio ekonomske probleme koje to stvara Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Europske unije, u poziciji da se bori i VRATI cijelu Ukrajinu u njenom izvornom obliku. Uz vrijeme, strpljenje i financijsku podršku Europe i posebno NATO-a, izvorne granice odakle je ovaj rat počeo itekako su opcija. Zašto ne? Rusija već tri i pol godine vodi besmislen rat koji bi pravoj vojnoj sili trebao manje od tjedan dana da dobije. To nije kompliment Rusiji. Zapravo, to ih čini da izgledaju kao 'tigar od papira’.
![]()
Nekako vjerujem da do sada uopće nije imao pojam o ratu i sve je bilo površno, tek ovih 7-8 mjeseci je nešto naučio i uvidio kako stvari stoje..recimo do prije koji tjedan nije imao pojma da Eu i dalje kupuje ruski plin i naftu.Pa baš gledam ima li ta budala neke granice... Za sada se nabolje pokazuju ukrajinske sankcije Rusiji.