Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.718
Oslobodili više nego izgubili.I kakva je istina, Ukri zauzeli rusku zemlju, ili obratno?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oslobodili više nego izgubili.I kakva je istina, Ukri zauzeli rusku zemlju, ili obratno?![]()
A zabranjeno je?Smesno je kad neko iz 0,047% svetske populacije, komentarise stanje 1,75% svetske populacije.
Smesno, rekoh. A kad insistiras...postaje, na neki nacin, potresno. Msm, kada se ne bi radilo o vama.A zabranjeno je?
Da se zbog smiješnosti nešto ne smije komentirati, ti bi sam sebe već odstranio sa teme.Smesno, rekoh. A kad insistiras...postaje, na neki nacin, potresno. Msm, kada se ne bi radilo o vama.
Ukrajina nema aspiracije da bude svjetska supersila i da diktira susjedima sta smiju i sta ne smiju.
Kako bih to samu sebe odstranila sa teme? Pouči me, mudrače.Da se zbog smiješnosti nešto ne smije komentirati, ti bi sam sebe već odstranio sa teme.
...........i 5 posto od tog finansiranja kao premiju u posredovanju.Наши извори су рекли да је Канцеларија председника наложила Сирском да одржи ситуацију на фронту на јесен свим потребним средствима, и у ту сврху се на линију контакта шаљу мобилисане трупе без праве обуке. Генералштаб тренутно користи преостале капацитете украјинских оружаних снага како би успорио напредовање непријатеља, али више нема начина да се ситуација системски промени, због чега теренски команданти пријављују проблеме. Банковој је сада важно да одржи илузију стабилности на фронту како би пореметила мировни пут и добила финансирање од партнера за 2026. годину.
https://t.me/s/rezident_ua?q=#Инсайд
Putin je mislio u tri dana povećati stanovništvo Rusije za 40 milijuna, ali se preračunao i praktično uništava Rusiju.
NATO ZATVARA NEBO IZNAD ZAPADNE UKRAJINE?! Poljski ministar nagovestio da se sprema ovaj potez: "Putin je ohrabrio ideju"
Poljski ministar spoljnih poslova Radoslav Sikorski nagovestio je da bi NATO mogao da zatvori deo ukrajinskog vazdušnog prostora.
Muslimani u Rusiji polako zamjenjuju Ruse.
Navodno bi gađali iz Poljske i Rumunije ...Мислим да се Рује томе радују. Повећава се број могућих мета. Биће посла, чак и прековременог рада. Дневнице се удвостручују...
Navodno bi gađali iz Poljske i Rumunije ...
Ako Rusi odgovore , to je to.
To znači da su u plusu, jel tako?Oslobodili više nego izgubili.

Putin je mislio u tri dana povećati stanovništvo Rusije za 40 milijuna, ali se preračunao i praktično uništava Rusiju.

Daj nam statistiku za bilo koji mesec u 2025 gde su ukri zauzeli više od Rusa. Čekam.To možda javljaju, a istina je nešto drugo.
Od ruskog zauzeli smo Pokrovsk do ruskog gledamo ga iz 5km daljineTo znači da su u plusu, jel tako?
![]()

Još dumpster divinga po postovima iz 2022, mora da je stanje na frontu gore nego što sam mislio...
Na zapadu je najviše muslimana u UK a tamo ih je 6%, u Hrvatskoj ih je jedva preko 1%.То је много израженије у земљама Колективног Запада. Па и у Усташији.
Ali reci reci, jesu li Ukri ili Rusi u minusu sa teritorijana.Od ruskog zauzeli smo Pokrovsk do ruskog gledamo ga iz 5km daljine