Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.777
Vladimir Putin pravi planove za posetu Kijewu da ispuni zelenskom želju.
Voli on da obilazi regione Rusije.
Voli on da obilazi regione Rusije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.Ako to predviđaš Rusiji koja ima,kako će da prođe jedna Nemačka koja nema svoje resurse?O ostaloj bratiji iz cvetne bašte ne vredi ni govoriti jer su truba.To je rast iz 2024. To je vec proslost i djelom posledica toga da su imali negativni rast 2022, pa se dijelom radi o kompenzaciji. I kao drugo, rast generira iskljucivo vojna industrija ciji proizvodi bivaju unistavani u Ukrajini, tako da u sumi ne uvecavaju standard prosjecnog Rusa.
Sad ih ceka stagnacija i recesija. Vremena rasta su proslost. Ekonomija je dosegla svo trenutni maksimum i prezagrijana je. Dodatne disrupcije u vidu unistavanja infrastrukture samo mogu ubrzati taj pad.
Posle onog juče,gde smo ti i ja došli do onog teksta i priznanja onog novinara da NIJE BIOLOŠKI OTAC našeg predsednika,ti nastavljaš da ga zoveš tako.Čemu to?jel bi radio i za njega kao za aljeka
taj je caci, upamti, CA-CI, a aljek ce da obnavlja ukre nece maskalje, obecao zelenom, kao i municiju, samo izokola
Zato što samo to ima.Posle onog juče,gde smo ti i ja došli do onog teksta i priznanja onog novinara da NIJE BIOLOŠKI OTAC našeg predsednika,ti nastavljaš da ga zoveš tako.Čemu to?
nisi je dobro upoznao. najverovatnije ti je sodoma i gomora u glavi pa su te na takva mesta odveli.E vidis, ja sam upoznao EU uzduz i poprijeko. Sodoma i Gomora je najblaza moguca usporedba.
Cast izuzetku Madjarskoj.
....koja nije u stanju svoj kukuruz i kropmir da napravi....Zamisli da živiš u najvećoj i najjačoj državi na svetu.
Prvo sam hteo na ovu da ti napišem nešto...nisi je dobro upoznao. najverovatnije ti je sodoma i gomora u glavi pa su te na takva mesta odveli.
nego ajde da idemo tvojim putem, recimo da odemo u rusiju,
tamo je 5 meseci zima hladno kisha/sneg, mrak ni jedno voce ne moze da naraste - da li ti treba takvo mesto?
sa drgue strane imas predivna mesta u evropi (malta, albanija, cg, kipar, grcka, italija, hrvatska, jug francuske i spanije, gibraltar, portugal, svjacarska...)
i ukraina je lepa i sa toplom klimom...
Ali vidim ovu pa se predomislih.Definitivno nisi u pravu jer proizvodnja kukuruza u Rusiji je u poslednjim decenijama znatno porasla, naročito u regionima južne Rusije, kao što su Krasnodar, Rostov, i Stavropol. Rusija je postala jedan od većih proizvođača kukuruza u svetu, sa godišnjim prinosima koji variraju između 14 i 16 miliona tona u poslednjim godinama, zavisno od vremenskih uslova i tržišnih okolnosti.Proizvodnja krompira u Rusiji je izuzetno važna, jer je krompir jedan od osnovnih prehrambenih proizvoda u zemlji. Rusija je jedan od najvećih proizvođača krompira na svetu, sa godišnjim prinosima koji se kreću između 20 i 30 miliona tona, zavisno od godine.....koja nije u stanju svoj kukuruz i kropmir da napravi....
Proveravaj koliko oćešTreba jos da se uspostavi da li su uopce najjaca drzava u Ukrajini, a kamoli na svijetu.
Mnogo nezdrav i opasan po zivot gradDanas,Kijev.Gori Vlada Ukraijine.
![]()
au. i ja sam rus?Patoloska mrznja prema svabama je Rusima u genetici.
židovi bi to već postavili u prizemlje...slabo je to slabo...
Tebi je žao šta nije više civila poginulo.Noćas
805 dronova
13 raketa
A sad matematika
Dron nosi bojevu glavu od 100 kg, a raketa u proseku 500 kg
To bi bilo oko 87 tona eksploziva koji je noćas isporučen Zelenom Rajhu
Prijavljena je smrt 2 civila
Kako bedno, a?
A Ameri samo jednom bombom ubiju preko 200 svatova.
Ali to ih ne sprečava da seru o ruskom neselektivnom bombardovanju civilnih ciljeva
![]()
A jug Rusije od Rostova prema Krasnodaru ? Ne zove se tek onako Krasnodar. EU nikad ne može imati dušu kao što ima Rusija i istočna Ukrajina. Bar je za mene takav osećaj. Najlepše jabuke su kod Volge nije mi jasno zašto uvoze jabuke.nisi je dobro upoznao. najverovatnije ti je sodoma i gomora u glavi pa su te na takva mesta odveli.
nego ajde da idemo tvojim putem, recimo da odemo u rusiju,
tamo je 5 meseci zima hladno kisha/sneg, mrak ni jedno voce ne moze da naraste - da li ti treba takvo mesto?
sa drgue strane imas predivna mesta u evropi (malta, albanija, cg, kipar, grcka, italija, hrvatska, jug francuske i spanije, gibraltar, portugal, svjacarska...)
i ukraina je lepa i sa toplom klimom...
Ne pišu oni bez veze u pitanju je neznanjePrvo sam hteo na ovu da ti napišem nešto...
Ali vidim ovu pa se predomislih.Definitivno nisi u pravu jer proizvodnja kukuruza u Rusiji je u poslednjim decenijama znatno porasla, naročito u regionima južne Rusije, kao što su Krasnodar, Rostov, i Stavropol. Rusija je postala jedan od većih proizvođača kukuruza u svetu, sa godišnjim prinosima koji variraju između 14 i 16 miliona tona u poslednjim godinama, zavisno od vremenskih uslova i tržišnih okolnosti.Proizvodnja krompira u Rusiji je izuzetno važna, jer je krompir jedan od osnovnih prehrambenih proizvoda u zemlji. Rusija je jedan od najvećih proizvođača krompira na svetu, sa godišnjim prinosima koji se kreću između 20 i 30 miliona tona, zavisno od godine.
Zašto pišeš bezveze?Čemu to vodi?Šta misliš da postižeš?