Nikola ZG
Aktivan član
- Poruka
- 1.780
A ti jesi?nema prljavstine? nisi upoznao moskvu i rusiju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti jesi?nema prljavstine? nisi upoznao moskvu i rusiju!
Ništa, samo je Putinov poziv Zelenskog u Moskvu dokaz mentalne retardacije.Pa...sta sa tim?
da upoznao sam moskvu uzduzh i popreko i rusiju uzduz i popreko,A ti jesi?
Nadam se da u licnom zivotu nisi toliko povrsan. Tvoje bukvalno tumacenje izjava je smehotresno.Ništa, samo je Putinov poziv Zelenskog u Moskvu dokaz mentalne retardacije.
E vidis, ja sam upoznao EU uzduz i poprijeko. Sodoma i Gomora je najblaza moguca usporedba.da upoznao sam moskvu uzduzh i popreko i rusiju uzduz i popreko,
posle toga sam zakljucio - "trebali smo ostaviti nemce i amerkance da nas osvoje!"
A ne nego će se oslobođenje teritorije od nacizma priključiti Japanu,Ma ne, rat je u stvari zbog ruskog orimanja tudjih teritorija
kakav nacizam, kakve provalije, vidis da zauzete teritorije prikljucuje rusiji
...Pa onda drekneš "KOSOVO JE SRBIJA"A ne nego će se oslobođenje teritorije od nacizma priključiti Japanu,![]()
Imaju je sve manje
i posle skoro 5 godina totalnog rata protiv ukrajine, rusija nije osvojila u potpunosti niti jednu ukrajinsku obladtRuski mlin melje li melje, a mali zeleni firer samo šalje, šalji šalji šalji i ne prestaj
Slaba ti je to uteha, idi negde u ćošak isplači se dobro pa dođii posle skoro 5 godina totalnog rata protiv ukrajine, rusija nije osvojila u potpunosti niti jednu ukrajinsku obladt
najvažnije je da ste ste ti i putin sretni što nakon skoro 5 godina totalnog rata, rusija nije uspela da osvoji u potpunosti niti jednu ukrajinsku oblastSlaba ti je to uteha, idi negde u ćošak isplači se dobro pa dođi
Pda, poziv Zelenskom u Moskvu ima ustvari neko preneseno a ne bukvalno tumačenje.Nadam se da u licnom zivotu nisi toliko povrsan. Tvoje bukvalno tumacenje izjava je smehotresno.
A tako su ponosno postavili rusku zastavu u Harkivu. A o 250 dana okupacije Hersona da i ne govorimonajvažnije je da ste ste ti i putin sretni što nakon skoro 5 godina totalnog rata, rusija nije uspela da osvoji u potpunosti niti jednu ukrajinsku oblast
Mislim da sam našao klip za dobro se isplakati.Slaba ti je to uteha, idi negde u ćošak isplači se dobro pa dođi
Mi smo jako sretni što je Rusija oslobodila od nacista 30% usr a ine. A još sretniji što to sve nemo gleda nato + amerika + evropa + japan + australija sa sve silnim naoružanjem i ne mogu da zaustave Rusiju koja ratuje sa lopatama i ašovimanajvažnije je da ste ste ti i putin sretni što nakon skoro 5 godina totalnog rata, rusija nije uspela da osvoji u potpunosti niti jednu ukrajinsku oblast
A pa ovakvih videa gde se uništavvaju ukro nazi smo postavili preko 200, al to vama promakloMislim da sam našao klip za dobro se isplakati.
1 dron, 10 okupatora. U Vikipediju pod termin "efikasnost".
jel pao pokrovsk?!A tako su ponosno postavili rusku zastavu u Harkivu. A o 250 dana okupacije Hersona da i ne govorimo
Naravno da prosečnom Rusu ne preti nikakva opasnost kada je Putin (i ekipa oko njega) isterao zapadne lešinare i njihove ruske partnere iz Rusije,nema više rastakanja ruske imovine a uživanja na račun toga u Londonu.Podigao je državu na taj nivo da ovi sa zapada mogu samo da škripe zubima i pišu tekstove poput tvog,u kome se jasno vidi žal zbog nemogućnosti postavljanja nekog ko bi odgovarao interesima zapada,i otud priče o tome da je Putin diktator,da pljačka Rusiju(ustvari je to i bila namera posustalog zapada,da imaju sve na tacni za baš male pare) da obara standard svojim građanima,da ih šalje da ginu u Ukrajini(a šalje i zapad svoje ljude,pa to je sukob interesa zbog podele sveta na interesne zone,kao i uvek) da nemaju slobodu.Ustvari on je doveo državu do tog nivoa da joj ne može niko ništa.Samo sto u ovom slucaju Rusi nisu ugrozeni, nego iskljucivo Putinov rezim i ljudi oko njega koji zahvaljujuci sadanjem drustvenom uredjenju Rusije nekaznjeno pljackaju ruski narod.
Dakle prosjecnom Rusu, ne samo da ne prijeti nikakva opasnost, cak bi dugorocno i profitirao ako bi poraz rezima u Kremlju znacio demokratizaciju Rusije. To bi dovelo do veceg zivotnog standarda, vecih osobnih sloboda i vece pravne sigurnosti. O tome da vise nebi besmisleno morali ginuti u Ukrajini ili negdje drugdje i da ne govorimo.
Znam da je nepristojno na pitanje odgovarati pitanjem, ali ne mogu da se suzdrzim. Da li ti stvarno mislis da Putin ocekuje da Zelenski prihvati poziv?Pda, poziv Zelenskom u Moskvu ima ustvari neko preneseno a ne bukvalno tumačenje.
Ajde, objasni meni bukvi pravo značenje te izjave: Ako Putin poziva Zelenskog u Moskvu, to ustvari ne znači da ga poziva u Moskvu, nego?