Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.245
Putin: Russia gives a 100% security guarantee to Zelensky in Moscow.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti je smesno?Putin: Russia gives a 100% security guarantee to Zelensky in Moscow.
![]()
Ako ste vi EUropljani dobri,ja sam vladika.U prilog tvom očiglednom (ne)poznavanju geografije sledi jedna sličica.1192 dan, tvrdjava Evrope i dobra protiv hordi Azije i zla.![]()
Da su i onda imali ološ u svojim redovima,a kako drugačije?250.000 Ukrajinaca u Wehrmachtu i 7 miliona u Crvenoj armiji, tj 28x više.
Kako glasi zaključak?
Неонацистичка руља са Евромајдана сноси кривицу за тешко стање у коме се Украјина налази и за војни пораз који је претрпела и још трпи. Сменили су демократски изабрану власт насилним методама уз подршку страног фактора - Амера и Викторије Нуланд и одвели су своју земљу и народ у провалију и пропаст. Украјина је 1991. имала 52 милиона становника, сада их је једва 28 милиона и то по најоптимистичнијим украјинским проценама. Зарад спаса Украјине, неопходна је њена денацификација и лустрација олоша који је 2014. узурпирао власт на силу и кренуо са прогоном мирног рускојезичног становништва.Princip nacista: izražena nacionalna svest i ustvari mi nikoga ne napadamo a ovo što smo okupirali je oduvijek bila naša istorijska teritorija, mi samo imamo obavezu da zaštitimo vlastiti narod.
Ali važno da Putin fantazira o "denjacifikacji".
Pa šta ne krene od Kremlja?
Sada citiraj ushite kolege vidjeti ćeš razliku ako je želiš vidjeti.Ode generalu ruka i noga...
Njegove letačke sposobnosti nisu došle do izražaja..
Oleg neće doći kući...
Nije još ništa poželio....
Burn baby..
Dronove treba nahraniti..
Prekid unosnog ugovora sa ruskom vojskom, jednostrano..
Trebao je samo baciti pušku i dignuti ruke..
Fly, Robin, Fly..
Jadna mu majka..
A mogao je ostati kući...
Verujes da si "cool tip" koji je sve video, sve cuo i sada se nalazi u stanju levitacije, pa sa visine lakonski komentarise "trapave" ljudske stvorove koji bauljaju u polumraku svojih zabluda i iskvarenosti.
Nisi cool tip, radujes se pogibiji i to, nevesto, prikrivas svojim cinizmom.
Za razliku od tebe,covek je takve komentare stavljao samo kada su u pitanju placenici.
Za razliku od tebe, ima petlju da napise sta misli, bez potrebe da glumata privrzenost "evropskim vrednostima", ekvivalentu za najgoru vrstu licemerja.
Vracamo se na pocetak...i to malo literarnog dara, koji si verovatno imao, presahnuo je.
Nemoj mi ti pričati o principima,ti koji podržavaš zapadnu mašineriju koja decenijama u kontinuitetu neometano od vas dušebrižnika ubija po svetu.Princip nacista: izražena nacionalna svest i ustvari mi nikoga ne napadamo a ovo što smo okupirali je oduvijek bila naša istorijska teritorija, mi samo imamo obavezu da zaštitimo vlastiti narod.
Ali važno da Putin fantazira o "denjacifikacji".
Pa šta ne krene od Kremlja?
Ne bih da se ponavljam. Moj prethodni post je vrlo konkretan, a tvoj odgovor nema blage veze sa mojim konstatacijama.Sada citiraj ushite kolege vidjeti ćeš razliku ako je želiš vidjeti.
Pošto imaš plombu u glavi mislim da nećeš to učiniti.
Ma ne, rat je u stvari zbog ruskog orimanja tudjih teritorijaНеонацистичка руља са Евромајдана сноси кривицу за тешко стање у коме се Украјина налази и за војни пораз који је претрпела и још трпи. Сменили су демократски изабрану власт насилним методама уз подршку страног фактора - Амера и Викторије Нуланд и одвели су своју земљу и народ у провалију и пропаст. Украјина је 1991. имала 52 милиона становника, сада их је једва 28 милиона и то по најоптимистичнијим украјинским проценама. Зарад спаса Украјине, неопходна је њена денацификација и лустрација олоша који је 2014. узурпирао власт на силу и кренуо са прогоном мирног рускојезичног становништва.
Украјина у НАТО ући неће, нити ће ући у ЕУ. То је цена украјинског пораза у овом рату. На страну изгубљене територије, демографска и привредна катастрофа. Евромајдановци су обећали куле и градове, с донели само патњу и разарање Украјинцима. Апсолутна власт значи и апсолутну одговорност!Нема никаквих изговора!
![]()
To šta Putin ni sam sebi ne vjeruje kada lupeta na ovoj razini.Sta ti je smesno?
nema prljavstine? nisi upoznao moskvu i rusiju!Za razliku od EU gradova, u Rusiji se mirno seta nocu kroz centre gradova, nema imigranata i zombi narkomana koji napadaju prolaznike, nema beskucnika, nema prvljastine