dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.751
Da se izvinim " zemljama" navodjenje naziva zemalja je samo laičko , figurativno .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dokle cemo se suletati podatcima zapadne propagande? Koliko su oni izgubili generala, Nato, a da je bilo poginuo na skijanju... Ovo je najozbiljniji rat od drugog svetskog rata na ovamo, gine se puno, al sve sto kazu protiv Rusa je uglavnom 20 pota losije na njihovoj strani, izvuku iz koneksta sta im odg. I pri tom price o nekim slabim Ukrajincima ne piju vode, svu Nato podrusku su imali, od logistike, preko satelita, do avaksa. Rusi su pogazili citav Nato sami, Ukrajinci su bili samo zivo meso na terenu, i to odlicno, zapadni vojnik nikad tu motivaciju ne bi imao.http://en.wikipedia.org/wiki/List_o...during_the_Russo-Ukrainian_war_(2022-present)
Do početka 2023. godine Rusi su izgubili najmanje 20-tak generala u Ukrajini. Stvarno neverovatni gubici. Čak su i u Drugom čečenskom ratu protiv izuzetno loše naoružanim i malobrojnim Čečenima izgubili deset generala.
Uspevaju, zato sto ginu k'o leminzi. Rusi su svaki rat platili masovnim ljudskim zrtvama, da nisu bilo bi ih vise nego kineza. Staljin je svakog vojnika castio votkom i popom. Votkom da ga napije a popom da mu odrzi opelo...Kako Rusi uopće uspijevaju ratovati? Pa, prije 3 godine trebali su kapitulirati prema tvojoj priči.
Recite mi, imamo li u Rusiji masovne slučajeve gdje ljude hvataju u gradovima i selima, tuku... kako bi ih odvukli na mobilizaciju, na front? Mislim samo kao što se to događa u Ukrajini. Ako u Rusiji postoji sličan oblik mobilizacije kao u Ukrajini, onda su ravnopravni, onda se ne zna tko će pobijediti. Ali ako u Rusiji postoji situacija dobrovoljnog i profesionalnog osposobljavanja za front, onda se zna tko će pobijediti.
Stvarno? Pricas o propagandi drzava u kojima postoji sloboda informisanja, a ne vidis propagandu u zemlji nejstroze drzavne cenzure? Sta nije u redu sa tobom?dokle cemo se suletati podatcima zapadne propagande? Koliko su oni izgubili generala, Nato, a da je bilo poginuo na skijanju... Ovo je najozbiljniji rat od drugog svetskog rata na ovamo, gine se puno, al sve sto kazu protiv Rusa je uglavnom 20 pota losije na njihovoj strani, izvuku iz koneksta sta im odg. I pri tom price o nekim slabim Ukrajincima ne piju vode, svu Nato podrusku su imali, od logistike, preko satelita, do avaksa. Rusi su pogazili citav Nato sami, Ukrajinci su bili samo zivo meso na terenu, i to odlicno, zapadni vojnik nikad tu motivaciju ne bi imao.
Uspevaju, zato sto ginu k'o leminzi. Rusi su svaki rat platili masovnim ljudskim zrtvama, da nisu bilo bi ih vise nego kineza. Staljin je svakog vojnika castio votkom i popom. Votkom da ga napije a popom da mu odrzi opelo...
p.s To Rusi pricaju o Ukrajini svakog imalo upucenog uopte ne interesuje, Jer Rusija je carstvo kontrole informacija ili bolje reci dezinformacija, carstvo licemerja i lazi...
Kakva dloboda informisanja? Ne pricaj ludorije, obocno jednoumlje. Nemamo sta dalje ni nastavljati, to sto oni procaju o slobodi ne znaci da postoji. Mogao bih do sutra. Al recu samo da su svo zapadni mediji dozvoljeni u Rusiji a ne obrnuto, gde onda da narod na zapadu cuje drugu stranu? Druze s..s za medaljuStvarno? Pricas o propagandi drzava u kojima postoji sloboda informisanja, a ne vidis propagandu u zemlji nejstroze drzavne cenzure? Sta nije u redu sa tobom?
Kakav NATO kakvi bakraci ? Putin bi prosao kao Sadam Husein da se bori protiv NATOa u punoj snazi...
Da imas malo mozga shvatio bi da to nista ne govori
oces da zamolim da te banuju? Il pricaj rscionalno il ne trolujEvo vam uzivajte u snimku ruskog testiranja njihove ICBM:
Jel bi sa tim sheetom pobedili NATO?
Ruska vojska je vic, slon od papira...
Ne lazi viseKakva dloboda informisanja? Ne pricaj ludorije, obocno jednoumlje. Nemamo sta dalje ni nastavljati, to sto oni procaju o slobodi ne znaci da postoji. Mogao bih do sutra. Al recu samo da su svo zapadni mediji dozvoljeni u Rusiji a ne obrnuto, gde onda da narod na zapadu cuje drugu stranu? Druze s..s za medalju
Normalno da hoces da me banuju, jer si ruski botoces da zamolim da te banuju? Il pricaj rscionalno il ne troluj
Za tebe ne znači ništa hahahaDa imas malo mozga shvatio bi da to nista ne govori
to argument? Ja lazem, pa ti si rekao pre neki dan da su Rusi izbubili 2 mil ljudi a toliko nisu ni poslali, ni problizno. Ajd videcu ko je ovde mod da letis zbog trolovanjaNe lazi vise
Treba da argumentujem da je na zapadu veca sloboda informacija nego u Rusiji? Hoces argument da je zamlja okrugla?to argument? Ja lazem, pa ti si rekao pre neki dan da su Rusi izbubili 2 mil ljudi a toliko nisu ni poslali, ni problizno. Ajd videcu ko je ovde mod da letis zbog trolovanja
Treba da argumentujem da je na zapadu veca sloboda informacija nego u Rusiji? Hoces argument da je zamlja okrugla?
Puno cete mi nauditi ako me banujete...to argument? Ja lazem, pa ti si rekao pre neki dan da su Rusi izbubili 2 mil ljudi a toliko nisu ni poslali, ni problizno. Ajd videcu ko je ovde mod da letis zbog trolovanja
Ovo je odlican argument
na zapadu sloboda informisanja ne postoji, prost primer. Ruski reporter koji je pljuvao po Ukrajincima kso narodu je dobio otkaz, s na zapadu se nista racionalno ne moze cuti, sts the The Sun ili Telegraf su racionalni, omrazeni su i u Britsniji zbog laganjaTreba da argumentujem da je na zapadu veca sloboda informacija nego u Rusiji? Hoces argument da je zamlja okrugla?
pa onda aj idi sam, ne trebas nam, mali Hrvat mrzis Rude damo jer mrzis Srbe, drugim recima si beskicmenjak, bolje da odes sam nego da dobies nokaut u dupe, ponizavajuce jePuno cete mi nauditi ako me banujete...
I Rusi i Ukrajinci su nass bracaPuno cete mi nauditi ako me banujete...
jesi li proslavio pad pokrovskog ?pucate po svim savovima
Jermak više nije šef kabineta, objavio je Zelenski.