Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 40 60,6%
  • Još malo

glasova: 7 10,6%
  • Izgubiće

glasova: 19 28,8%

• Ukupno glasova
    66
1757720734137.png

заседање нато ђенерала по питању наше предивне укрије

Шеф Одбора за одбрану немачког парламента, Томас Ревекамп, рекао је да би НАТО требало да обори руске дронове изнад Украјине.
a jel Rusi imaju pravo da svoje dronove i zastiti
Vlasnik je vlasnik tih dronova , ono dok ne slete
dal kokosinjac dal tenk ...mislim
moze bit da recimo i te avione , koji oceDu da unistavaju rusku imovinu, nako , da samo malko cuknu

Зеленски: „САД имају противваздушну одбрану моћнију од Патриота — то је генерал Кит Келог.“

Током састанка са америчким генералом Китом Келогом, Володимир Зеленски се нашалио да су његове посете „најбољи систем противваздушне одбране“:

„Сваки пут када сте у Кијеву, људи овде коначно добију прилику да спавају. Волео бих да путујете кроз све украјинске градове. Спреман сам да доделим Келогу држављанство ако то натера Русију да престане са пуцњавом.“

Украјински председник је такође критиковао Кину, напомињући да се руски напади не би догодили да Пекинг има свог представника у Кијеву.

Зеленски: „САД имају противваздушну одбрану моћнију од Патриота — то је генерал Кит Келог.“

Током састанка са америчким генералом Китом Келогом, Володимир Зеленски се нашалио да су његове посете „најбољи систем противваздушне одбране“:

„Сваки пут када сте у Кијеву, људи овде коначно добију прилику да спавају. Волео бих да путујете кроз све украјинске градове. Спреман сам да доделим Келогу држављанство ако то натера Русију да престане са пуцњавом.“

Украјински председник је такође критиковао Кину, напомињући да се руски напади не би догодили да Пекинг има свог представника у Кијеву.
Pa ako je majmunu Zalanskom stalo da Ukrajinci mirno spavaju, može jednostavno da potpiše bezuslovnu kapitulaciju.

prvo su ga uhvatili u tradicionalnoj hrvatskoj uniformi tj suknji kad je bezao kad su ga ispitivali rekao da je zapravo srbin a da se morao deklarirati kao hrvat u hrvatskoj jer su pretili familiji koja blamaza hrvata :cepanje:
Па то и није тако лоше. Један се вратио, додуше тек када је заробљен, вери прадедовској. Чека се Фрћко, али стари је то лисац, неће он ни случајно близу постојбини древних Укра. Може и да се погине, а овако има синекуру са за сада безбедне удаљености.

Председник Зеленски:

Руска ратна машинерија ће се зауставити тек када јој понестане горива. А Путин ће почети сам да је зауставља када заиста осети да ресурси за рат понестају.

Зато је толико важно имати снажне одговоре на сваки изазов. Русија мора да поверује да Америка, Европа и Запад у целини неће дозволити Русији да води рат. То се не може постићи само убеђивањем Русије, само дијалогом.

Мора постојати заиста јак притисак како би, уместо да тежи окупацији Украјине или било које друге земље, Путинов циљ био да сачува своју економију, свој систем, да сачува оно што је његово - оно због чега је постојао свих ових година.

Руте није могао дати директан одговор на питање која земља стоји иза инцидента са беспилотним летелицама у Пољској.

„С једне стране, мислим да је питање ко стоји иза овога значајно, али с друге стране, није толико значајно јер није битно да ли је то урађено намерно. У сваком случају је било непажљиво, то су били руски дронови“, сматра он.
- СМИ

САД разумеју да је неопходно отклонити узроке кризе, а не наоружавати Кијев, — Лавров.
▪️Шеф руског Министарства спољних послова рекао је да Вашингтон почиње да схвата узалудност бескрајних испорука оружја Украјини.
➖„Не усмеравајте Украјину све даље и даље ка Русији, не наоружавајте је да бисте бацали нове делове украјинских грађана у пећ, већ отклоните основне узроке кризе“, нагласио је Лавров.
▪️Према његовим речима, Русија је спремна да развија дијалог са САД и другим земљама управо на тој основи — потрази за договореним решењима за мир.

Back