febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.947
Imal ZEIKS16 Tv programa da cujemo iz prve ruke kako visokoprecizno bratja russi gadjaju po ukrajini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha...Mora da si na letovanju na Krimu doziveo toplotni udar.Zaista, jedni i drugi tamburali i tamburaju Ruse i njihove proksije.
Imal ZEIKS16 Tv programa da cujemo iz prve ruke kako visokoprecizno bratja russi gadjaju po ukrajini
Snimak ti je preeekraaasaaaanAha...Mora da si na letovanju na Krimu doziveo toplotni udar.
Simptomi toplotnog udara uključuju ..konfuziju, dezorijentaciju, i mogući gubitak svesti.
Nisam pisala o Rusima u Kijevu, niti sam se bavila Rusima u Damasku. Demantuj me citiranjem posta, ako ga pronadjes.Ma jok, mora da si ti u Kijevu i Damasku doziveo epski osecaj hladnoce zbog ruske bezanije.

Ukraine and Syria formally restored diplomatic relations, President Volodymyr Zelensky announced on Sept. 25 after meeting his Syrian counterpart Ahmed al-Sharaa at the UN General Assembly.
Slicno se slicnom raduje
Al-Sharaa joined al-Qaeda in Iraq shortly before the 2003 invasion of Iraq and fought for three years in the Iraqi insurgency. American forces captured and imprisoned him from 2006 to 2011. His release coincided with the Syrian Revolution against the Ba'athist dictatorship of Bashar al-Assad.
Mislim i da su izasli iz istog assholle-a
Trebali bi Ukrajinci da dozvole braci Rusima iz zapadne Rusije, Donbasa i Luganska prelaz preko linije i kupovinu po jednog rezervoara ali ne vise jer ce sigurno biti sverca i crnog trzista Rusi su to.Toliko o samodostatnosti.

Švedski?Pda, Ukri su naučili da Rusi razumiju samo jedan jezik.
A to nije ruski.
Neće ni Ukra u Donbasu i na Krimu.Isplaci se,bice ti lakse. Ali Rusa u Kijevu i Damasku svejedno nece biti.![]()

Varas se ovaj obrezani je frajer i po ne prica ali cini mnogo i brzo.Mislim i da su izasli iz istog assholle-a
.Narandžasta prevara Tramp kao da se okreće protiv Rusije..
ne znam da li blefira ili ne
"Nakon što sam upoznao i potpuno shvatio vojnu i ekonomsku situaciju Ukrajine i Rusije i kad sam vidio ekonomske probleme koje to stvara Rusiji, mislim da je Ukrajina, uz podršku Europske unije, u poziciji da se bori i VRATI cijelu Ukrajinu u njenom izvornom obliku. Uz vrijeme, strpljenje i financijsku podršku Europe i posebno NATO-a, izvorne granice odakle je ovaj rat počeo itekako su opcija. Zašto ne? Rusija već tri i pol godine vodi besmislen rat koji bi pravoj vojnoj sili trebao manje od tjedan dana da dobije. To nije kompliment Rusiji. Zapravo, to ih čini da izgledaju kao 'tigar od papira’.
Kad ljudi u Moskvi i svim velikim gradovima, mjestima i okruzima diljem Rusije saznaju što se zapravo događa u ovom ratu – činjenicu da je gotovo nemoguće doći do benzina zbog dugih redova, i sve ostale stvari koje se događaju u njihovoj ratnoj ekonomiji, gdje većinu novca troše na borbu protiv Ukrajine, koja ima veliki duh i postaje sve bolja – Ukrajina će moći vratiti svoju zemlju u izvornom obliku i, tko zna, možda i više od toga! Putin i Rusija su u VELIKIM ekonomskim problemima i sada je trenutak da Ukrajina djeluje. U svakom slučaju, želim dobro objema zemljama. Nastavit ćemo opskrbljivati NATO oružjem da NATO radi što želi s tim oružjem. Sretno svima!"
Napaćeni natogguzi stvarno vjeruju da ruska vojska ostaje bez gorivaSto se tice nestasice goriva, desava se samo na privatnim pumpama, dok na drzavnim se to ne desava, da razjasnismo jos jednu bajku slavoukrajinaca.
.Isplaci se,bice ti lakse. Ali Rusa u Kijevu i Damasku svejedno nece biti.![]()
Nijedna vojska nikad nije ostala bez goriva, aj svabama se smrzlo gorivo pa da ne racunamoNapaćeni natogguzi stvarno vjeruju da ruska vojska ostaje bez goriva
Srpska vojska 90tih ni u jednom trenutku nije ostala bez goriva a bila godinama hermetički izolirana od svijeta, a ovi liberalni majmuni duginih boja vjeruju da će Rusija ostari bez
Stvarno je uspjeh biti toliko glup![]()
.Огромна количина дронова летела је широм Данске синоћ
Полиција Јужног Јитланда видела је дронове изнад војне ваздухопловне базе „Ловачко крило Скридструп“ у којој се налазе ловци Ф-16 и Ф-35 и других НАТО база.
Дронови су једноставно нестали и полиција их не може пронаћи.
То значи да је Данска јако угрожена.
Ja bih ipak bio oprezniji s prognozama, @Frtajler već slavi prazne rezervoare ruskih tenkova, a znamo koliko su njegove i DomoljUpčetove prognoze do sada bile precizne i pouzdaneNijedna vojska nikad nije ostala bez goriva, aj svabama se smrzlo gorivo pa da ne racunamo![]()

Svijet ionako ide k vragu..
Спремају полако нафо идиоте за рат против Русије.
.

Samo se vi tjesite. Napadi na rafinerije nece prestati. Samo se mogu intenzivirati kada se unistavanje nastavi balistickim raketama. Hoceli Putinov rezim prezivjeti kolaps ekonomije, to cemo da vidimo.Ja bih ipak bio oprezniji s prognozama, @Frtajler već slavi prazne rezervoare ruskih tenkova, a znamo koliko su njegove i DomoljUpčetove prognoze do sada bile precizne i pouzdane
![]()
Nek oni prvo pociste Pokrovsk a da pri tome ne izgube jednu citavu armiju.Svijet ionako ide k vragu.
Ljudi na zapadu su poludjeli, slave ubistva, žedni krvi, hoće po svaku cijenu novi svjetski rat.
Možda je i došlo vrijeme da Rusi opet počiste zapadnu Europu, ali ovaj put za stalno. Mislim, kad to Europljani toliko žele, zašto im uskraćivati želje?
![]()