Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
masakrirali autohtono stanovnistvo i u sledecih nekoliko stotina godina sustavno naseljavali etnicke Ruse i nasilno asimilirali autohtono stanovnistvo.
i sve se to desilo, a holivud ni 1 film da snimi? u kojih to nekoliko stotina godina, ne znas vek da navedes, 10-ti., 15-ti? ovo tvoje ni pas sa maslom ne bi pojeo, znas da je snimljen film o dzingis kanu, i masa drugih? znas; pa zasto nema filma kako je ruja istrebljivao domoroce, indijance kao kaubojci ako se to desavalo? bice da ti samo izmisljas, pobrkao si loncice, to su mongoli osvajali ka zapadu, a ne rusi ka istoku

Poslednja izmena:
nitko nije poredao drugog poput vazala
...
1756703719039.png

Tvoj post je jos bolji iz istog razloga, Cudi me da takav filantrop kao ti nije otisao u neku vukojebinu, finansirao neki poduhvat i vratio se kuci praznih dzepova.
Sori, ali već si se ispalio, bez da ti je iko išta napisao. Toliko je glupo da štipa za oči.
Znači ja imam šumu a ti dođeš i posečeš je jer ja nemam pilanu na imanju.
Da ti je post malo gluplji bio bi za debile, ovako je samo za tebe.

На то сам и мислила, касица прасица са знаком азова, у бојама украјинске заставе и натписом Слава Украјини. Носталгично.
To mi rado placamo. Bacanje Rusije na koljena za manje od 0,3% BDP-a godisnje je odlicna ponuda. Dok uz kokice posmatramo kako se sustav u Rusiji polako ali sigurno urusava.
Danasnja epizoda:

To mi rado placamo. Bacanje Rusije na koljena za manje od 0,3% BDP-a godisnje je odlicna ponuda. Dok uz kokice posmatramo kako se sustav u Rusiji polako ali sigurno urusava.
Danasnja epizoda:
Ma...tek cete da placate. Sto se ponude tice...pitao te neko da li hoces. ili neces da placas? Cuti i placaj. Razumem da ti lepse zvuci kao da je u pitanju voljni pristanak. Kokice mogu biti nezgodna grickalica, zacas se zagrcnes, narocito halapljivi.

Ma...tek cete da placate. Sto se ponude tice...pitao te neko da li hoces. ili neces da placas? Cuti i placaj. Razumem da ti lepse zvuci kao da je u pitanju voljni pristanak. Kokice mogu biti nezgodna grickalica, zacas se zagrcnes, narocito halapljivi.
Naravno da cemo da placamo. Sve nesto kosta. Pitanje je samo sto je jeftinije. Bolje da sada dajemo 0,3% BDP-a nego da u sljedecih 50 godina izdvajamo 4%-5% godisnje za obranu.

I ti placas vise od mene. Vlada republike Srbije je ove godine potrosila oko 2,5 milijardi $ za vojsku. ili nekih 2,9% BDP-a, manje vise bespotrebno, ali ne vidim da se zalis.

Naravno da cemo da placamo. Sve nesto kosta. Pitanje je samo sto je jeftinije. Bolje da sada dajemo 0,3% BDP-a nego da u sljedecih 50 godina izdvajamo 4%-5% godisnje za obranu.

I ti placas vise od mene. Vlada republike Srbije je ove godine potrosila oko 2,5 milijardi $ za vojsku. ili nekih 2,9% BDP-a, manje vise bespotrebno, ali ne vidim da se zalis.
Zbunjen si. Placacete i dalje, a moracete da izdvajate i 5% narednih 50 godina Ne birate ili, ili.

Niti se zalim, niti se radujem stvarima na koje nemam uticaj.

Zbunjen si. Placacete i dalje, a moracete da izdvajate i 5% narednih 50 godina Ne birate ili, ili.

Niti se zalim, niti se radujem stvarima na koje nemam uticaj.
Ja mislim da necemo, posto ce Ukrajinci u sljedecem periodu (uz pomoc onih nasih 0,3%) Ruse poprilicno kastrirati vojno, ekonomski i demografski, tako da je nekih 2,5% realisticno sto je opet manje nego za vrijeme hladnog rata.

Ja mislim da necemo, posto ce Ukrajinci u sljedecem periodu (uz pomoc onih nasih 0,3%) Ruse poprilicno kastrirati vojno, ekonomski i demografski, tako da je nekih 2,5% realisticno sto je opet manje nego za vrijeme hladnog rata.
Lepo ti je savetovao covek da se psiholoski pripremis za predstojece desavanja. Nemoj posle reci da nismo pokusali da ti pomognemo.
"Games of Thrones", smehotresno. "Kastriranje Rusije"...jos smehotresnije.

🇦🇿🇷🇺 Председник Азербејџана назива совјетску еру „окупацијом КГБ-а“ — али историја има потврде.

Као одговор на недавну тврдњу Илхама Алијева да је Азербејџан био под окупацијом КГБ-а током совјетске владавине, руски медији су открили стару идентификациону значку на којој се налази наводни „врховни окупатор“: његов отац, Хејдар Алијев.

Лична карта потврђује да Хејдар Алијев није био само совјетски званичник, већ и генерал-мајор КГБ-а, који је обављао функцију председника азербејџанског КГБ-а при Савету министара СССР-а. Издата 1969. године, значка носи потпис и печат совјетског безбедносног апарата.

IMG_20250901_110028_494.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back