Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Украјина је већ у НАТО с обзиром колико су оружја послали.

Уопште ниси у праву. Русији одговара мир али не онај преварантски као у прошлости. Склопили су га већ једном али је по западњачком наговору развргнут. Украјина би била цела, без Крима. Није могла у Нату... Све је било договорено а онда су на сцену ступиле "старе варалице", наговориле су Хохолију на зло а Зеленко је то једва дочекао јер је видео своју шансу.

Pokrovsk je petnaesta po redu bitka za koju bismo mi 1991. rekli da je greška tipa Vukovar.
Međutem, ti isti koji govore da je Vukovar bio greška ovde nas petnaest puta zaredom uveravaju da je sada to jako pametno tako radit - MAKSIMALNIM SNAGAMA STISKAT POD SVAKU CENU NA ISTOČNOM, STRATEŠKI POTPUNO NEBITNOM TERENU
Rezultat - uništeno preko 20 hiljada oklopa i istrebljeno svo raspoloživo ljudsko rusko meso za ofanzivi rat.

Da li rusofili na ovoj temi i dalje tvrde da su bitke poput Pokrovska ili Bahmuta pametni potezi?

Imaš li da podeliš neku ozbiljnu, nepropagandističku analizu koja govori o ovome?

Zanimljivo je da me to nisi pitao dok sam u prethodnom periodu pisao komentare koji su govorili o sasvim dobrim pokazateljima ruske ekonomije u prve dve godine rata a koje su rusofili lajkovali a natofili su pizdeli.

Sada, kada iz potpuno istih izvora i saznanja pišem pesimističke komentare ti si se naglo zainteresovao za izvore moje "propagande"

I onda i sada, izvor su naši ljudi koji žive i rade u Rusiji a posebno oni koji se bave ozbiljnim biznisom, imaju fabrike, zapošljavaju ljude, rade sa velikim ruskim korporacijama. One već decenijama žive tamo i poznaju sistem u dušu, umeju da prepoznaju i pozitivne i negativne signale.

Zanimljivo je da me to nisi pitao dok sam u prethodnom periodu pisao komentare koji su govorili o sasvim dobrim pokazateljima ruske ekonomije u prve dve godine rata a koje su rusofili lajkovali a natofili su pizdeli.

Sada, kada iz potpuno istih izvora i saznanja pišem pesimističke komentare ti si se naglo zainteresovao za izvore moje "propagande"

I onda i sada, izvor su naši ljudi koji žive i rade u Rusiji a posebno oni koji se bave ozbiljnim biznisom, imaju fabrike, zapošljavaju ljude, rade sa velikim ruskim korporacijama. One već decenijama žive tamo i poznaju sistem u dušu, umeju da prepoznaju i pozitivne i negativne signale.
Ne kažem da je propaganda, baš naprotiv, hoću dobar info iz kvalitetnog izbora. Tražim od tebe jer nisi ekstreman ni na jednu stranu.

Ne kažem da je propaganda, baš naprotiv, hoću dobar info iz kvalitetnog izbora. Tražim od tebe jer nisi ekstreman ni na jednu stranu.

Rekoh ti, ništa mediji jer SVI LAŽU, samo ljudi i direktne informacije

Primera radi AVTOVAZ je imao ogromnih 40% povećanja proizvodnje prošle 2024. godine u odnosu na 2023.
Sada će biti dobro ako završe 2025. sa brojevima iz 2023.

A ko je napao Vijetnam?
Па напала их је Француска и САД, респективно, а један од највећих војсковођа свих времена, генерал Ђап их је и једне и друге прегазио као маче мушкатлу, сваке на свој начин. О њему би Холивуд требало да снима филмове, а не о карикатури од војника Рамбу.

Ovo ce sneg da pada.ukri priznali konačno da rusi ušli u dnjepropetrovsku oblast.ja gledam na kartama vec danima to.
Screenshot_20250826_211637_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20250826_211752_Samsung Internet.jpg

Moze li RF taj cilj osigurati ovom akcijom i eventualnim pregovorima?
У Русији нико више не поставља то питање, јер свако зна, у срцима и душама свако осећа, да се то може и мора, јер у супротном нестаће и људске цивилизације на овој предивној планети Земљи. Русија ће ићи до краја, гарант, а на Западу је да се одлучи шта му је чинити. Цела Европа мора да буде денацификована, јер је нацизам највеће зло ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back