Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 27.498
Русија је ноћу лансирала 407 дронова и 44 ракете на Украјину, — Игнат
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i njega @piciginx ne ubaci u njegov zrakomlat?To su makete od šperploče, unutra dvojica kotrljaju pedalama maketu po pisti, a četvorica preko megafona kroz prozore makete imitiraju motore "brrrmmmmm brrrmmmmm"
DomoljUpče mi reklo, ono lično vidjelo
Fabijane, nije ni tebi lako
Da Rusi nisu nabavili magarce, tjest tovare po dalmaciji? Sve manje ih je po KRIZARICI?No, magarcima ne mogu ništa.
Ruski tovari razbucali NATO.
Ovo je veća sramota od Talibana u sandalama.
Blago tebiRusi lansirali Orešnik, ali se raspao negde iznad Kazahstana.
Zamislite da su stvarno (kao što im neki ovde predlažu) probali s atomskom nuklearnom glavom. To bi bilo verovatno najmasovnije samoubistvo u istoriji.
Clickbait je za povrsne ljude.Blago tebi
Tebi zivot prodje u veselju?
On i @Sizif se informisu sa siptarskih sajtova.ajde dlugomire , kada vec stavljas nesto tj pises
budu dobar i daj link , daj nesto da i mi to vidimo.
ne samo ti da uzivas
Fifica je gradonacelnik Donbasa vec desetak godinaSad će Fifiju postati dosadno...
Otići će na forum heklanje i herbarij
Ofarbase za noc?Sad je kako treba
Pogledajte prilog 1738462
jadan Patriot, muci se sa ruskim raketama i avionima pa mu Rusi skratili muke.I ako au ispalili 4 rakete na njega rezultat
Uskoro ce pocet skrkacina po russkim gradovim ali nemoj da onda cvilite![]()
Чини ми се да ту није погођена ниједна летелица из флоте стратешке авијацијеZeleznica u Kijevu vise nije u funkciji
Pogledajte prilog 1738558
Čini mi se da opet trtljaš gluposti u prazno i pokušavaš da isprovociraš druge, očigledno ti je to coping mehanizam u ova teška vremenaЧини ми се да ту није погођена ниједна летелица из флоте стратешке авијације![]()