- Poruka
- 17.997
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kasno ti je za to. Rusija rat ne može dobiti. Ukri su postali svjetska sila No1. u proizvodnji vojnih dronova, ove godine ih planiraju proizvesti 22.000 dnevno - i to svaki dan, i petkom i svetkom.Kada zapadni investitori shvate da im je investcija gone with the wind....i da bi se i njima to moglo dogoditi..

Bio bi i ti, ali ste na istoj strani.Много си нешто љут. На свет.

Vratija se Šime i donia friške nebulozeKasno ti je za to. Rusija rat ne može dobiti. Ukri su postali svjetska sila No1. u proizvodnji vojnih dronova, ove godine ih planiraju proizvesti 22.000 dnevno - i to svaki dan, i petkom i svetkom.
Najviše što Rusija može izvući je neriješeno, a onda slijedi kaos u Rusiji, zato to, naravno, odbijaju.
- Rusija sada uvjetuje nastavak pregovora time da Ukrajina obustavi napade na stratešku avijaciju
Ulovio ih očaj. Kaj je sljedeće?
Mirovne pregovore uvjetujemo time da se Ukrajina preda i položi oružje? Na krive su se namjerili, mislili su da će jeftino proći kao sa Čečenima.

Briti i EU su zaigrali na sve ili ništa. Uvući Ruse u nuklearni rat.Kasno ti je za to. Rusija rat ne može dobiti. Ukri su postali svjetska sila No1. u proizvodnji vojnih dronova, ove godine ih planiraju proizvesti 22.000 dnevno - i to svaki dan, i petkom i svetkom.
Najviše što Rusija može izvući je neriješeno, a onda slijedi kaos u Rusiji, zato to, naravno, odbijaju.
- Rusija sada uvjetuje nastavak pregovora time da Ukrajina obustavi napade na stratešku avijaciju
Ulovio ih očaj. Kaj je sljedeće?
Mirovne pregovore uvjetujemo time da se Ukrajina preda i položi oružje? Na krive su se namjerili, mislili su da će jeftino proći kao sa Čečenima.
Možda si propustio, ali Ukri su počeli uništavati ruske strateške bombardere.Vratija se Šime i donia friške nebuloze![]()

Malo sam zbunjen, zar se Putin nije hvalio kako je počistio Kursk od ukro terorista.
Možda si propustio, ali Ukri su počeli uništavati ruske strateške bombardere.
Ajd to zamisli 24.2.22, rekli bi ti da si potpuno poludio.
A ti još uvijek misliš da specijaljna vojna operacja ide po planu i programu 7-D šahista Putina![]()
Elon se vratio na stranu svetla, raskinuo sa Trampom. Nevolje u raju.
Zbunjene se yebe. Čuvaj se Febe!Malo sam zbunjen, zar se Putin nije hvalio kako je počistio Kursk od ukro terorista.
Ili je to neki Kursk nadomak Lavova.
Antologijski "Recite mu DA BEŽI".Po russofilcicima i krmeljofilima kao da smo
Nego de se dede TIXI da podvrisne sa Golije
Pogledajte prilog 1737502

Ne vidim. Di NATO generali ginu ko muve?da ti je neko rekao da ce NATO generali i ostali oficiri ginuti ko na traci u ratu protiv Rusije rekao bi mu da je lud a ?
Al vidis ginu ko muve.
Meni je važno da sam od tebe na sigurnoj udaljenosti, lako za ostaleZbunjene se yebe. Čuvaj se Febe!
Da mi je petrodolar svaki put kada Tixi uzvikne "Bankrot!"Amerika trci ka bankrotu
Jednostavno oni ne mogu da odole da stampaju pare bez pokrica i kradu narod .
Znala sam da pratiš trendove.Meni je važno da sam od tebe na sigurnoj udaljenosti, lako za ostale