Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pratis telegram kanale i rusku propagandu?Po raznim Telegramima se piše kako je komandant ruskog vazduhoplovstva Sergej Kobilaš pao kroz prozor i poginuo. Sad da li je pao sam ili mu je neko pomogao ko će ga znati. Za sada nema zvanične potvrde.

Извини не могу са клинцима причати озбиљно о овом озбиљном сукобу.Укратко лапрдаш безвезе без релевантних информација.Koje glupo pitanje, pa cele gradove i sela sravnjuju kukavički do zemlje, jer ne mogu ništa zauzet u borbi
Pa svaki voz je civilni voz.
Vlak je najlakše uočit iz satelita.
Jer stvarno misliš da bi nakon prvog pogotka u vlak koji prevozi vojnike ili naoružanje netko posle toga opet koristio vlak za vojnike.
Alo ženo, osam meleona Ukrajinaca civila pobeglo je iz zemlje!
Šta misliš zašto su pobegli?
Rusi sravnjuju tamo sistematski celu Ukrajinu!
Jesi ti svesna zločina genocida koji Rusija provodi?
Украјински канали извештавају о мети велике брзине која лети ка Кијеву.
Čekaj, Rusi prvo overe da vlak u Ukrajini nema civila, pa ga onda raseku na sto delova sa iskanderom, da nitko ne preživi.
Kako overe?
Imaju agenta Boba Rocka da se prosmuca kroz vlak prvo, pa dojavi na "časnu pionirsku" da se može ubit 500 putnika, jer su svi NATO časnici u civilu.
Majmun sa grane shvatio bi da je jednom vlak pogođen sa 100 NATO časnika, ne bi nikad više nijedan NATO časnik došao vlakom, a ovi svaki dan buše vlakove i rusofili prenose snimke, radujući se stotinama unesrećenih putnika
Па, добро, ето, власт је остала иста, браво за власт, само су народ и држава у међувремену усрани до темеља..
Па указује на ефикасност санкција.
Мала острвска држава, стотинак км удаљена од САД, значи потпуна контрола, па опет није дошло до промене власти.
.
Pa ja sam mislio da je poenta sankcija da se kazni i smeni vlast, a ne da se nanese zlo narodu?Па, добро, ето, власт је остала иста, браво за власт, само су народ и држава у међувремену усрани до темеља.
Слетање у Николајеву — нестанак струје у граду Данас,
након украјинских удара на енергетску инфраструктуру Херсонске и Запорошке области, региони које контролише Кијев, како се и очекивало, добили су „одговор“.
Руска ракета пала је на обод Николајева. Извештава се да у региону нема струје — међутим, још увек нема информација о конкретним последицама. Узбуна је сада проглашена широм Украјине.
.Па, добро, ето, власт је остала иста, браво за власт, само су народ и држава у међувремену усрани до темеља.
Власти је важно да остане у фотељи, то се рачуна као успех у мултиполарном светуPa ja sam mislio da je poenta sankcija da se kazni i smeni vlast, a ne da se nanese zlo narodu?

Dakle sankcije su besmislene kao oruđe za smenu vlasti?Власти је важно да остане у фотељи, то се рачуна као успех у мултиполарном свету
Експлозија је забележена у близини Кијева у области града Василкива, где се налази војни аеродром.*Ракеты
Украјински канали извештавају о мети велике брзине која лети ка Кијеву.
„Свима који су забринути и чекају одмазду.“
Мораш да бринеш - то је особина нормалне особе. Одмазда је неизбежна.
Важно је запамтити:
1. Наша војска активно напредује и наставиће да напредује. Све што мора да експлодира, сигурно ће експлодирати, а они који морају бити истребљени нестаће;
2. Преговори у Истанбулу нису потребни због компромисног мира под нереалним условима које је неко измислио, већ због наше брзе победе и потпуног уништења неонацистичке владе. То је смисао руског Меморандума, који је објављен јуче.“
.Него јесу ли се сви са СтамболПреговора вратили живи и здрави.
Није нико утекао опет - није.
Бринем.![]()

A tu je i milijardu i po Kinezčića, koji jedva čekaju da okupiraju Sibir, i da mongolska horda da opet krene na Ruse konjima,a Japanci da se iskrcaju na Sahalin, sve uz male zelene Marsovce koji se u istom trenutku iskrcavaju svemirskim brodovima direktno na Moskvu i Sankt Peterburg !Ljudi nisu svesni značaja ove akcije.
Ukrajinci mogu ovo ponovit, DESET PUTA MASOVNIJE, u situaciji gde je Rusima ostalo samo meleonče vojno sposobnih.
To je pad Rusije preko noći, sledi rascep federacije i pobuna kavkaza i sibira.
U takvim uvetima Rusija neće moć ni nuklearke da upotrebi, kad Tatari i azijati otkažu poslušnost, jer četrdeset meleona rusomrzilačkih azijata u ruskoj federaciji pokriva devedeset posto ruske teritorije.
I sa sobom zahvaća u kavez dvadeset meleona Rusa, koji žive među njima, kao nacionalna manjina
Rusofili jeste li svesni krhkosti Rusije?
Mislim, da li ste uopšte svesni?