Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 21 23,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 3 3,4%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 6 6,7%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 8 9,0%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 12 13,5%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 5 5,6%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 24 27,0%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 10 11,2%

• Ukupno glasova
    89
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У твојој објави доминира утисак како је ПВО обавио сјајан посао.
Тј. није уништена сва флота стратешких бомбардера, већ само неки небитни
Moja objava?
Nije to nikakav "utisak" već zvanično saopštenje.
Da.. čini mi se da na Krsti nagadjanja nisu zabranjena. :mrgreen:

Moja objava?
Nije to nikakav "utisak" već zvanično saopštenje.
Da.. čini mi se da na Krsti nagadjanja nisu zabranjena. :mrgreen:
Објавио си "званично саопштење" у којем се истиче успех ПВО ("могли су нас и више изрокати, но наш Ваздушно Космички ПВО био је на висини задатка"

Објавио си "званично саопштење" у којем се истиче успех ПВО ("могли су нас и више изрокати, но наш Ваздушно Космички ПВО био је на висини задатка"
Šale i vicevi su na drugom forumu.
Snovi, fantazije i želje još ni na vidiku.. dakle spam.

Чекај, ако Украјина одбије капитулацију, Русија ће шта: покренути рат тј. напасти Украјину?
Одбиће сигурно - нема смисла имати овако фантастичне резултате и капитулирати :per:, нема ништа од рата за сад.

Чији је ово воз?
Ко би му га знао, у суштини ради - вући ће НАТОгвожђе на растапање и даље.

.
За те нападе Русима треба два или три авиона. Они нису коришћени за оперативне, већ за ударе по циљевима дубоко у позадини које могу и из Црног мора без проблема да погађају.

Нису специјално чували те авионе јер су рачунали да само будала може да се одлучи да удари на њихове нуклеарне потенцијале и ризикује нуклеарни рат, а ето видиш, таквих будала се пронашло.

Не треба заборавити да су глобалисти организовали стрељање Трампа на митингу у директном преносу и само чудо нас је спасило да не гледамо како му неки, вероватно Украјинац, просипа мозак по тв екранима широм света.

Или мислиш да је у њега пуцао неки средњошколац који се на том крову нашао случајно да вежба гађање из пушке на 100 м од Трампа.

Мислиш да је уместо необавезујуће изјаве да се ради о тероризму требало одмах да притисну дугме јер тако налаже њихова доктрина, о чему су сви упознати?

Умерене, у ствари разумне реакције Русије на овакве провокације које у ствари показују озбиљност и одговоран однос руског руководства глобалистички идиоти проглашавају слабошћу Русије.

И уопште, ове идиотске провокације Русије које долазе од глобалиста на крају ће да доведу да овима допизди, а онда да се сви лепо поздравимо, па како се ко проведе.

.

Čim si ti u celu priču uvukao i atentat na Trampa, znači da si i sam svestan koliko su ti argumenti tanki i kontradiktorni

Osnovno pitanje jeste, da li je Rusija koristila strateške bombardere za napade na Ukrajinu - JESTE

Koliko ih je korišćeno nije previše bitno, uostalom njih i nema u neograničenim količinama, veliko je pitanje ima li operativnih više od par eskadrila 95-ica i isto toliko 22-jki

Ako si već strateške bombardere upotrebio u konvencionalnom ratovanju propada ti argument ej nemoj to da mi gađaš to može da nosi i nuklearno oružje.
Sam si daungrejdovao bombardere i učinio od njih legitimnu metu za uzvratni udarac.

Sam pao sam se ubio, nema kukanja.

Da ne pričamo o tome da su gađani sa dronovima i da je čak i minimalna zaštita mogla da spreči njihovo oštećivanje.
Pogledaj snimak, dron SLEĆE na krilo aviona i tek tada se detonira, čudi me kako im i vrata nisu ostavili otvorena da uđu unutra i sednu na pilotsko mesto

Украјинска делегација сада има новог преводиоца на ланцу.
IMG_20250602_122919_122.jpg

Ха, цијела У-бојна је ту на окупу ужива у пет минута украјинског тријумфа и славе !
Нема везе што ће наравно већ сутра доћи руска освета уз њихово силно плакање и кмечање, и разлог да 90% те исте бојне апстинира у то вријеме ! Остаће само они најтврдокорнији као Мастислав и онај лик јахач на муњи или опаљен муњом, да нас увјеравају да Укри и даље побјеђују, без обзира што константно напредују на погрешну страну свјета, тј. на запад умјесто на исток !

Nova runda pregovora Rusije i Ukrajine u Istanbulu, Putin ponovo ne dolazi​

Klix.badanas 08:56
Rusija predložila drugu rundu razgovora sa Ukrajinom u Istanbulu
Foto: Studio Romantic / Shutterstock.com

U Istanbulu će danas biti održana nova runda pregovora o okončanju rata između Rusije i Ukrajine, koji je počeo u februaru 2022. godine kada su ruske trupe izvršile agresiju na susednu zemlju.

Obje zemlje su najavile dolazak u palatu Ciragan, ali će delegacije biti bez predsednika Volodimira Zelenskog i Vladimira Putina.

Dok je na prethodnim pregovorima svoj dolazak najavio Zelenski, on na kraju nije došao u Istanbul kada je bilo jasno da se Putin, koji je i pozvao na pregovore, te odabrao lokaciju, neće pojaviti, preneo je Klix.ba.

Nova runda dolazi nakon što je Ukrajina za vikend izvela jednu od najuspešnijih vojnih operacija u prethodne tri godine.

Napad dronovima, koji su kamionima ubačeni u Rusiju, navodno je uništio 40 ruskih aviona, od čega je značajan broj strateških letelica, bi mogao značajno promeniti tok pregovora.

Pored ruske i ukrajinske delegacije, koje su potvrdile prisustvo, tu će biti i posrednici, a očekuje se da stigne, pored domaćina iz Turske, i delegacija iz SAD-a.

Naravno, dolazak predsednika Donalda Trampa nije najavljen, ali će u Istanbulu verovatno biti njegovi izaslanici Kih Kelog i Stiv Vitkof.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back