KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.548
I opet, ostade Krim sanak pustiI opet Rusi i dalje zaglavljeni u trodnevnoj svo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I opet, ostade Krim sanak pustiI opet Rusi i dalje zaglavljeni u trodnevnoj svo.
Ovde se i prvo slovo, prve reci u recenici, pise velikim slovom, a jezik se ne "prelistava".ovde se kaže "rečima" (prelistaj ponovo taj srbski jezik)
A tek tebi Kijev.I opet, ostade Krim sanak pusti
![]()
Ruse je dobrano je8o.
Očekivano, kako ih kupe ko šinteri kada love pse lutalice po ulicama, ili će da pobegnu još na obuci ili usput, ili će bežati na samom frontu.Od 40 mobilisanih Ukija, samo 10 je stiglo do fronta, ostali su pobegli usput.
30 pametnih i 10 hrana za mlin
A gdje si ti? Kursk? Pokrovsk?
Ah da, ti se brčkaš u plićaku Azovskog mora.
Pogledajte prilog 1771298
Jedan je bio na 4km, a ovaj drugi još 4km iza njega4 kilometra
Jednim metkom ubio 2 vojnika sa 4 kilometra
Nalazili su se iza zatvorenog prozora
Ima tipova koji mogu sve da progutaju, samo moraš biti Izbosne
Ukrajinski snajper oborio svjetski rekord: Sa 4 km udaljenosti jednim metkom pogodio dva ruska vojnika
Kako prenosi Kyiv Post i prema navodima Defense Expressa, hitac je ispaljen iz domaće puške "Aligator" kalibra 14,5 mm, a jedan metak pogodio je i usmrtio dva ruska vojnika u Pokrovsku.
A jel' veli išta o tome šta ce biti sa Ukrajinom i Ukrajincima za te 4,4 godine rata i milion ruskih žrtava...Volodja ce pre toga uveliko mirisati travu odozdo.
a ne, ja sam napravio bolju gramatiku, izbacio sam 30 slova (sva velika).. - rekao dosta zaveri vladaraOvde se i prvo slovo, prve reci u recenici, pise velikim slovom, a jezik se ne "prelistava".
Bice i dalje tiha patnja za Volodjino topovsko meso kojoj je u 42 mesecu trodnevne svo Pokrovsk nepremostiva prepreka.A jel' veli išta o tome šta ce biti sa Ukrajinom i Ukrajincima za te 4,4 godine rata i milion ruskih žrtava...
Bas lepo...ali ako si tako "otvorenog uma", ne bi trebalo da drugima nalazis zamerke.a ne, ja sam napravio bolju gramatiku, izbacio sam 30 slova (sva velika).. - rekao dosta zaveri vladara