- Poruka
- 88.976
Javlja Demon (od) Bahmuta. Ukrajinski Mujo od Doboja?
Vi mislili igra gotova..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javlja Demon (od) Bahmuta. Ukrajinski Mujo od Doboja?
Vi mislili igra gotova..
Вагнер је заебао Укре.Pa uzevsi u celost ukrajini ide puno bolje
secas se 2022 kad su ruske oklopne armije bile na 10 km od centra kijeva, divizija specnaza se spustila na kijevski aerodrom, mocna ruska crnomorska flota na celu sa nuklearnom krstaricom moskva gospodarila morem, ruski bombarderi i lovci krstarili nad celom ukrajinom a rusija kontrolisala 48% teritorije ukrajine
ukrajini niko nije hteo da pomogne a lukasenko u marsalskoj uniformi vezbao govor za pobednicku paradu u kijevu
danas rusi kontrolisu 25% ukrajine, crnomorska flota im je potopljena, ruski avioni se ne smeju pribliziti vise od 100 kilometara od ukrajinskih teritorija, specnaz unisten sirom rusije se razaraju naftovodi, rafinerije, pristanista, vojne baze, fabrike... nisu rusima mnogo pomogle ni divizije cecena ni ceo wagner sa sve 300.000 robijasa, ni severnokorejske armije ni vojna pomoc iz irana kine i belorusije, gradjani moskve i drugih gradova trce u sklonista na znake bvazdusne opasnosti, a putin mora da ide u ameriku da se cenka sa americkim predsednikom koliko teritorije ce mu dozvoliti da zadrzi
A zar nisu Rusi uništili Azov? Kako sad to oni napadaju tvoje Ruse, a uništeni su odavno?kako samo kmece ovi ukroljupci svi redom
odakle ti sad to?A zar nisu Rusi uništili Azov? Kako sad to oni napadaju tvoje Ruse, a uništeni su odavno?
hteli umesto njih da zauzmu moskvu i obese putinaВагнер је заебао Укре.
Дебело.
Uništena originalna postava, ovo je neka druga grupa ljudi sa par veterana.A zar nisu Rusi uništili Azov? Kako sad to oni napadaju tvoje Ruse, a uništeni su odavno?![]()
Какав војни значај има терористички напад на нафтовод "Дружба" осим отежавање пријема нафте према Еуропској унији? Смањиће РФ приходе? Неће.Silovit udar ukrajinskih snaga, naftovod "Družba" u plamenu
Trenutno je, navodi se, proboj lokaliziran i zaustavljen, a ruske snage odbačene od ceste Dobropilja – Kramatorsk. Na teren su stigle jedinice "Azov" i "Vukovi Da Vincija".
Objavljene snimke pokazuju snažno djelovanje prema ruskoj pješačkoj vojsci.
Na bojištu sjeverno od Pokrovska već drugi dan traje napetost zbog ruskog prodora prema naseljima Kučeriv Jar, Zolotij Kolodjaz i Vesele te pokušaja presijecanja ceste Dobropilja – Kramatorsk, ključne prometne arterije.
Više jurišnih dronova koje su lansirale Oružane snage Ukrajine, pogodilo je tokom noći nekoliko tačaka na naftovodu "Družba" u Brjanskoj oblasti na zapadu Rusije.
Pogođena je naftna pumpna stanica "Uneča", a nakon udara, izbilo je više požara koji su nastavili gorjeti do srijede ujutro.
Objavljene snimke pokazuju snažno djelovanje prema ruskoj pješačkoj vojsci.
- Ukrajinske snage drže organiziranu obranu i sprječavaju proširenje proboja, uz cilj neutralizacije ruskih grupa koje su ostale u području, stoji u izvještaju.
- Vojska nas je izvijestila o situaciji. Kod Pokrovska su poduzeti koraci za sanaciju štete. Zahvalan sam svakom našem vojniku koji sada uništava okupatore. Na položajima u Harkivu, Zaporižji i Sumiju pokušavamo Ukrajini pružiti svu potrebnu zaštitu. Komuniciramo s našim partnerima kako bismo utvrdili zajednička, snažna stajališta. Danas nastavljamo razgovore sa Sjedinjenim Državama i našim europskim kolegama, rekao je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.
Slabljenjem i raspadom NATO pakta.Mene samo zanima kako će srpskom narodu biti od pomoći ruska pobjeda u Ukrajini kada znamo da sami rusi ne drže ni do svog naroda a kamoli da drugih? Kako će to točno srpski svet profitirati? Koja je tu dodana vrijednost srpskom narodu?
Koloko vidim,nisu vas rusi nešto gotivili. Predali ste im naftnu industriju i oni vas tretiraju kao i svaku drugu mušteriju osim tu i tamo neka topla rijeć iz moskve o nekom vjekovnom bratstvu i to bi bilo to.
Stoga molim da mi se objasni kako će to srpski narod profitirat od pobjede Rusije u Ukrajini?
Hvala
ja vidim da toliko brines o nama srbima i kako ce to rusi nama da pomognu da si morao novi nalog da napravis i tvoja prva 2 posta koji si objavio na ovom forumu je od silne sekuracije za srpski narodMene samo zanima kako će srpskom narodu biti od pomoći ruska pobjeda u Ukrajini kada znamo da sami rusi ne drže ni do svog naroda a kamoli da drugih? Kako će to točno srpski svet profitirati? Koja je tu dodana vrijednost srpskom narodu?
Koloko vidim,nisu vas rusi nešto gotivili. Predali ste im naftnu industriju i oni vas tretiraju kao i svaku drugu mušteriju osim tu i tamo neka topla rijeć iz moskve o nekom vjekovnom bratstvu i to bi bilo to.
Stoga molim da mi se objasni kako će to srpski narod profitirat od pobjede Rusije u Ukrajini?
Hvala
Nema veze. Volimo.Mene samo zanima kako će srpskom narodu biti od pomoći ruska pobjeda u Ukrajini kada znamo da sami rusi ne drže ni do svog naroda a kamoli da drugih? Kako će to točno srpski svet profitirati? Koja je tu dodana vrijednost srpskom narodu?
Hvala
Ostavio vrata otvorena i ubi promaja.Ukro kosmički program, BMP lansiran u orbitu.