LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.012
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sami su krivi
Нажалост, очекивано, вероватно има и још случајева.Prisilno mobilisani Ukrajinac je ubio dva oficira za obuku.
Doveli su ga na poligon i čim su mu dali pušku, ubacio se u borbeni mod, regulator vatre na Kalašnjikovu je prebacio na R (ja sam taj položaj regulatora zvao RRRRRRRRRRRRR) i uprdio dvojicu instruktora.
Otmica ljudi i davanje oružja... funkcioniše ovako
![]()
![]()
, и друго, па ти фамозни мобилисани Руси када би дошли на обуку и фронт прво би или првом приликом побегли или би многи на крају крајева пуцали на Украјинце, и сад ће Украјинци да ризикују да мобилишу Русе против Русије.
DomoljUpče je bilo u pravu
1000:19Stigli do toga da je nekada druga armija na svijetu još u blatu uz silne gubitke.
Oba poslali?Junačine
![]()
Sprdaš se sa razbraćom Montenigersima, ali baš tako piše u tekstu.Oba poslali?
BRICS je sredila usaDump: '' Zato sam ih, kada smo čuli za ovu grupu iz BRIKS-a, u osnovi šest zemalja, veoma snažno udario. Ako se ikada formiraju na smislen način, to će se vrlo brzo završiti. Neće ih dugo biti. Praktično se plaše da se sastanu.''
Da nisi koristio SWIFT kao oružje i sredstvo pritiska za potčinjavanje nezavisnih zemalja, nikome ne bi palo na pamet da traži alternativna rešenja za međusobnu trgovinu.
Ovako si iskopao duboku rupu u koju će da upadne dolar.
A o plašenju da se sastanu? 6. i 7. 7. 2025. je bio godišnji sastanak BRIKS-a u Brazilu, kažu izuzetno uspešan.
Ako da Dragi Bog i Komunistička Partijahoceli explodirati yellowstone?