Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 14 25,5%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 2 3,6%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 4 7,3%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 3 5,5%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 11 20,0%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 0 0,0%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 17 30,9%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 4 7,3%

• Ukupno glasova
    55
Mogao si da odgovoriš pa da nastavimo diskusiju ali vidim da imaš nedostatak fakata iza sebe
Пре би се рекло да нисам имао времена, али што се факата тиче, пола од изреченог су твоје интерпретације, нису факти, али што је баби мило.

У сваком случају, изуринирали их на самиту ...
При этом Белград не подписал итоговую декларацию саммита «Украина — Юго-Восточная Европа».
Београд није потписао завршну декларацију самита Украјина – Југоисточна Европа. ... осуда агресије, теротирајли интегритет УА, НАТО ...

КМЕ, КМЕ

Да имају Руси шта против попалили би их у по Одесе онако на гомили.

photo_5355170558905546279_y.jpg
photo_5355282313954588260_y.jpg

Njegova odvratnost

Na samitu „Ukrajina - Jugoistočna Evropa“ održanom u Odesi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija spremna da „obnovi jedan ili dva ukrajinska grada ili mali region“ kako bi jasno pokazala podršku Ukrajincima.

Vučić je dodao da Ukrajina uvek može da računa na Srbiju za humanitarnu pomoć, kao i političku podršku za svoj „teritorijalni integritet“

.„Želeo bih da sa vama, gospodine predsedniče, izaberem jedan ili dva grada ili regiona koje bismo mogli da obnovimo. Mislim da bi to bilo veoma jasno i primetno za ukrajinski narod, kako bi videli jasnu podršku. To jest, to je nešto slično onome što je Azerbejdžan ovde uradio. Kada govorimo o humanitarnim pitanjima i drugim stvarima, uključujući političku podršku vašem teritorijalnom integritetu, na to uvek možete računati. Spremni smo da vas saslušamo i vidimo kako možemo da pomognemo. Hvala vam još jednom što ste nas ovde ugostili. Nadam se da možemo bar dati bar mali doprinos ukrajinskom narodu, bez ikakve pompe i okolnosti. I mislim da vaš narod to zaista zaslužuje. Hvala vam što ste me saslušali. Hvala vam. Imaćemo drugi deo – sada će biti uvodni govor, a zatim diskusija bez štampe, gde možemo da razmenimo mišljenja.“

GtLwv0QXMAImxo9

Predlažem da se hitno otvori anketa koja dva grada u Ukrajini treba Srbija da obnovi

Verujem da će svi koji podržavaju režim potrčati da daju donaciju i da se prijave da volontiraju na gradilištima

Koliko čujem @Тихи već premerava zabran koji će da pokloni za drvenu građu tako da i vi ostali, nemojte da čekate puno, da vas šef proziva za pasivnost

Cenim da će par tona cementa po glavi, plus neka paleta blokova i par stotina crepova biti neka razumna kvota za donacije.

DeepState: Тела 1212 украјинских хероја враћена у Украјину Ово је саопштио Координациони штаб за поступање са ратним заробљеницима. Међу враћеним браниоцима „на штиту“, пали су из:
- Курског правца;
- Харковског правца;
- Луганског правца;
- Доњецког правца;
- Запорожког правца;
- Херсонског правца.

Руси преузели 27 тијела.
1212 prema 27, znaci na svakog Rusa pogine 44 ukrajinskih terorista. Odlican odnos.

Ja ti samo kažem da nema logike jer ne može biti da se krvis sa neprijateljem i da ti nije u interesu da ih razoruzas već im dozvoljavas da se naoružaju tj da prelazi sve preko tih mostova ..Pogotovo što je taj deo totalno izolavan kopneno od Zapada .. To je najveća misterija ovog svega po meni
Није то никаква мистерија, ти је чиста лудост. Сто пута су има се Укри извукли испред носа а требали су бити уништени или заробљени (још од Лисичанска). Значи они су неспособни да одсјеку Укре и на ситним теренима ђе се воде мале битке.

Имају они довољно способни људи али њима нема мјеста тамо ђе се одлучује.

Predlažem da se hitno otvori anketa koja dva grada u Ukrajini treba Srbija da obnovi

Verujem da će svi koji podržavaju režim potrčati da daju donaciju i da se prijave da volontiraju na gradilištima

Koliko čujem @Тихи već premerava zabran koji će da pokloni za drvenu građu tako da i vi ostali, nemojte da čekate puno, da vas šef proziva za pasivnost

Cenim da će par tona cementa po glavi, plus neka paleta blokova i par stotina crepova biti neka razumna kvota za donacije.
Da se i AV i vaskoliko proukrajinsko Drugosrbijanstvo fino pošalju u Donjeck pa svi lepo lopate u šake.

У сваком случају, изуринирали их на самиту ...

Београд није потписао завршну декларацију самита Украјина – Југоисточна Европа. ... осуда агресије, теротирајли интегритет УА, НАТО ...

КМЕ, КМЕ

Да имају Руси шта против попалили би их у по Одесе онако на гомили.
Kako? AV nije bio malo kalibriran, onako po zasluzi?! Kakva bruka!!!

Njegova odvratnost

Na samitu „Ukrajina - Jugoistočna Evropa“ održanom u Odesi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija spremna da „obnovi jedan ili dva ukrajinska grada ili mali region“ kako bi jasno pokazala podršku Ukrajincima.

Vučić je dodao da Ukrajina uvek može da računa na Srbiju za humanitarnu pomoć, kao i političku podršku za svoj „teritorijalni integritet“

.„Želeo bih da sa vama, gospodine predsedniče, izaberem jedan ili dva grada ili regiona koje bismo mogli da obnovimo. Mislim da bi to bilo veoma jasno i primetno za ukrajinski narod, kako bi videli jasnu podršku. To jest, to je nešto slično onome što je Azerbejdžan ovde uradio. Kada govorimo o humanitarnim pitanjima i drugim stvarima, uključujući političku podršku vašem teritorijalnom integritetu, na to uvek možete računati. Spremni smo da vas saslušamo i vidimo kako možemo da pomognemo. Hvala vam još jednom što ste nas ovde ugostili. Nadam se da možemo bar dati bar mali doprinos ukrajinskom narodu, bez ikakve pompe i okolnosti. I mislim da vaš narod to zaista zaslužuje. Hvala vam što ste me saslušali. Hvala vam. Imaćemo drugi deo – sada će biti uvodni govor, a zatim diskusija bez štampe, gde možemo da razmenimo mišljenja.“

GtLwv0QXMAImxo9
Ko je dao pravo AV da nas ovako bruka?! Jel on normalan?!

Back