Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.619
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
До јуче си писао о сличним заблудама о броју страдалих у ратовима деведесетих а сада си убеђен у милионске пропагандне жртве.
Какав је то рат док у већим украјинским градовима раде дискотеке, цивилна железница, на улици двадесетак војно способних отима једног
изабраног? Желиш рећи да хумана правила ратовања, сукобљавања не важе у случајевима када сукоб није званично проглашен ратом?
Неозбиљан си. Сви амерички проксији су терористи. Ако одобраваш овакву злоупотребу цивилне структуре снабдевања, комерцијалног
саобраћаја, онда подржаваш тероризам. Рат или како га год крстили воде две или више војски по одређеним правилима!
Mislis russi pises Ukrajinci eeee tugo zalosnato se zna u Ukrajini, to je pravi razlog zasto vlast nece da potvrdi smrt preko 400 000 vojnika. Navodno cak komanda nastavlja da prima njihovu volnicku platu kao da su zivi.

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa️Хитна евакуација: Посланик Безуглаја саветовала је напуштање Сумске области због напредовања руских оружаних снага.
Геополитички гласник

Al su zapeli da zadrže tu Nadiu, kao Radu da brane, uopšte mi nije jasno zašto im je toliko bitna.
Baš naprotiv, zamrzavanjem Ruske imovine su Britanci zakucali poslednji ekser u svoj finansijski kovčeg.A Putin im odlučio pomoći tako što je pokrenuo rat.
До јуче си писао о сличним заблудама о броју страдалих у ратовима деведесетих а сада си убеђен у милионске пропагандне жртве.
Какав је то рат док у већим украјинским градовима раде дискотеке, цивилна железница, на улици двадесетак војно способних отима једног
изабраног? Желиш рећи да хумана правила ратовања, сукобљавања не важе у случајевима када сукоб није званично проглашен ратом?
Неозбиљан си. Сви амерички проксији су терористи. Ако одобраваш овакву злоупотребу цивилне структуре снабдевања, комерцијалног
саобраћаја, онда подржаваш тероризам. Рат или како га год крстили воде две или више војски по одређеним правилима!

Ко смо то ми?Reče neko ko verujem potpuno podržava uništavanje termoelektrana, dalekovoda i mostova po Ukrajini
Ja, za razliku od vas, imam POTPUNO ISTI STAV prema
- NATO bombardovanju civilne infrastrukture u Srbiji, rušenju mostova, uništavanju elektroprivrede
- Ruskom bombardovanju i uništavanju istih takvih ciljeva u Ukrajini
Dakle ja nemam problem
Vi imate problem da jedno napadate a drugo branite.
Imate i dodatni problem
kako da uspeta da napravite mentalnu gimnastiku i da uništavanje termoelektrane nazovete legitimnim vojnim ciljem a da uništavanje vojnog aerodroma i borbenih aviona na njemu nazovete terorizmom
Svaka čast na etici i moralnim načelima koja vam tako nešto dozvoljavaju
potonuti little britain i izbrisati zapadnu ukraineBezbednosna služba Ukrajine (SBU) saopštila je u utorak da je pogodila most koji povezuje Rusiju sa okupiranim Krimskim poluostrvom eksplozivom postavljenim pod vodom, preneo je CNN.
То не знамо а и да јесте и ако нама то изгледа запањујуће, У оквирима Русије то је СВО а оно код нас је била спрдачина.To ti je dobro poređenje, iako ti namera bila sasvim suprotna
Uzmi pogledaj gubitke svih strana u ratu u Bosni i koliko je ljudi bilo vojno angažovano
Sada sve to proporcionalno uvećaj srazmerno broju angažovanih vojnika na ukrajinskoj i ruskoj strani (da ne govorimo o neuporedivo većoj razornoj moći oružja koje se koristi) i dobićeš sasvim sigurno da je DESET PUTA veći broj žrtava sasvim realan, što je sedmocifrena brojka
Volodja bolje da obnavlja raspale mostove u RF umesto sto vrsi neuspelu agresiju na Ukrajinu.
No damage! Media published satellite images of the Diaghilev air base after the attack by the Ukrainian armed forces and found no damage to the aircraft in the Ryazan region.Analysts only note possible traces of fires on the ground - most likely the consequences of the work of Russian air defense against drones.
Ti si ovdje vjerojatno najpametniji... S obzirom na nove napade (do sada nezabilježenog intenziteta tijekom posljednjih par dana) Zelenskijeva režima na Rusiju, te s obzirom da se front pomiče sve manje polako u rusku korist.... Kako vidiš daljni tijek sukoba, da li je i kada primirje moguće...Reče neko ko verujem potpuno podržava uništavanje termoelektrana, dalekovoda i mostova po Ukrajini
Ja, za razliku od vas, imam POTPUNO ISTI STAV prema
- NATO bombardovanju civilne infrastrukture u Srbiji, rušenju mostova, uništavanju elektroprivrede
- Ruskom bombardovanju i uništavanju istih takvih ciljeva u Ukrajini
Dakle ja nemam problem
Vi imate problem da jedno napadate a drugo branite.
Imate i dodatni problem
kako da uspeta da napravite mentalnu gimnastiku i da uništavanje termoelektrane nazovete legitimnim vojnim ciljem a da uništavanje vojnog aerodroma i borbenih aviona na njemu nazovete terorizmom
Svaka čast na etici i moralnim načelima koja vam tako nešto dozvoljavaju
Ја се питам, како се ФСБ-у опет промакне саботажа на мосту по трећи пут.
Ко смо то ми?
Ти немаш појма о чему пишеш.
Термоелектрана није насушна потреба може да представља легитиман циљ али храна, вода и медицинска помоћ мора стићи до корисника.
Русија то ради војном силом и ватеном моћи која је сасвим нормалана за употребу у сукобима наоружаних страна.
И ми смо гађали сарајевски Претис, уништавали му довод струје, који је понекад резултовао и мраком у читавом Сарајеву али хуманитарну помоћ смо норали пропуштати.
Можеш да се дуриш колико хоћеш али неможеш ничим побити тврдњу да су сви амерички проксији терористи.