Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.683
Po sporazumu sa USA, svi strateški nuklearni bombarderi moraju da budu vidljivi sa satelita u svakom trenutku.Apsolutni nemar i ludilo. Za ovo treba da lete glave.
I ruski i američki.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po sporazumu sa USA, svi strateški nuklearni bombarderi moraju da budu vidljivi sa satelita u svakom trenutku.Apsolutni nemar i ludilo. Za ovo treba da lete glave.
Nisu osvojili.Rusi...osvojili su...
Pa, upravo to. Sad nisi bio realan.Samo sam realan brt
O nevoljama prica Mstislav, u nevolji rasklapanja termo elektrane u delove i prebacivanja u drugu zemlju.Nevolje u kremljobotskom raju
Они су будале ако поштују споразуме које друга страна не поштује, још наоружава непријатељску страну.Po sporazumu sa USA, svi strateški nuklearni bombarderi moraju da budu vidljivi sa satelita u svakom trenutku.
I ruski i američki.
Постави то тек кад их почну запишавати умјесто киселог мљека.
Они су фини грађани који поштују законе!Они су будале ако поштују споразуме које друга страна не поштује, још наоружава непријатељску страну.
Да, мало белог фосфора, касетних бомби није шкодило оком.Они су фини грађани који поштују законе!
А не фашисти ко Укри!
Све мора бити по закону и строгим прописима!Да, мало белог фосфора, касетних бомби није шкодило оком.
Brat imaju mda realno.. ne ratuju protiv Moldavije nego Rusije... gledam snimke na tiktok.. odlični borciNisu osvojili.
Oslobodili su.
Pa, upravo to. Sad nisi bio realan.
Ranije si pricao i znao da Rusija ovde ne ratuje samo protiv Ukranije, a sad si naglasio kao da je samo Ukrajina u pitanju.
Ukrajina niti ima opremu i oruzije potrebno za izvodjenje ove operacije, niti ima satelite i satelitske informacije, sumnja se da je operacija izvedena iz drugih zemalja, a ne sa tla Ukrajine, da je izvedena satelitski navodjenim dronovima, sto Ukrajina niti ima niti zna kako da koristi i sprovede.
Jos ti pohvali njihovu hrabrost i godine, a samo onaj podeljeni snimak ima preko 20 snimaka nasilnog hvatanja po ulicama...
O nevoljama prica Mstislav, u nevolji rasklapanja termo elektrane u delove i prebacivanja u drugu zemlju.
.Čim si ti u celu priču uvukao i atentat na Trampa, znači da si i sam svestan koliko su ti argumenti tanki i kontradiktorni
Osnovno pitanje jeste, da li je Rusija koristila strateške bombardere za napade na Ukrajinu - JESTE
Koliko ih je korišćeno nije previše bitno, uostalom njih i nema u neograničenim količinama, veliko je pitanje ima li operativnih više od par eskadrila 95-ica i isto toliko 22-jki
Ako si već strateške bombardere upotrebio u konvencionalnom ratovanju propada ti argument ej nemoj to da mi gađaš to može da nosi i nuklearno oružje.
Sam si daungrejdovao bombardere i učinio od njih legitimnu metu za uzvratni udarac.
Sam pao sam se ubio, nema kukanja.
Da ne pričamo o tome da su gađani sa dronovima i da je čak i minimalna zaštita mogla da spreči njihovo oštećivanje.
Pogledaj snimak, dron SLEĆE na krilo aviona i tek tada se detonira, čudi me kako im i vrata nisu ostavili otvorena da uđu unutra i sednu na pilotsko mesto
Aha... Pa dobro...Brat imaju mda realno.. ne ratuju protiv Moldavije nego Rusije... gledam snimke na tiktok.. odlični borci
O poremecenosti prica trezveni i razumni Mstislav koji rasklapa termo elektranu u delove...Ruska poremecenost

Po sporazumu sa USA, svi strateški nuklearni bombarderi moraju da budu vidljivi sa satelita u svakom trenutku.
I ruski i američki.
Kad dođe odmazda, potamniće sjaj ''brilijantne operacije''.Konacno da se i ukrowermaht bojna ima cime radovati, godinu dana bejahu u misjoj rupi
Konacno da se i ukrowermaht bojna ima cime radovati, godinu dana bejahu u misjoj rupi
Pa nije baš lako i jevtino napraviti hangar za avion raspona krila 55 metaraTacno ali je Rusija suspendovala ucesce u istom 2023...i kad vec jesu onda su trebali "sakriti" avione a ne da ih ostave na izvol'te
Што нису заштитили?Pa nije baš lako i jevtino napraviti hangar za svion raspona krila 55 metara
Pa nije baš lako i jevtino napraviti hangar za svion raspona krila 55 metara