Rat u Ukrajini (38)

Kako će se rat završiti za Ukrajinu?

• Podelom Ukrajine na dva dela (korejski scenario)

glasova: 14 28,6%
  • Po ugledu na Abhaziju i Osetiju (gruzijski scenario)

glasova: 2 4,1%
  • Proruska opcija dolazi na vlast (beloruski scenario)

glasova: 4 8,2%
  • Dugotrajni rat sa povremenim primirjem (izraelski scenario)

glasova: 3 6,1%
  • Povlačenjem Rusije iz Ukrajine (sirijski scenario)

glasova: 9 18,4%
  • Federalizacijom ili autonomijama u Ukrajini

glasova: 0 0,0%
  • Cela Ukrajina će biti pripojena Rusiji

glasova: 15 30,6%
  • Proširiće se rat van Ukrajine, sledi Treći svetski

glasova: 2 4,1%

• Ukupno glasova
    49
Па, очекивано, и ја бих измозгао да пренесем дронове тајно у цивилним камионима поред база, проблем је што је нека служба тамо у Русији такође морала то да предвиди, не ратују само против Украјине него сигурно и НАТО помаже информационо и тактички, велика је територија Русије не може се све обезбедити поготово што немају ратно стање него нормално функционисање, али бре поред авионских база мора да буде ванредно стање и да ништа не може прићи у околину база.

Играју Руси фудбал и кошарку и хокеј ко да се баш ништа не дешава док им НАТО и Запад смишљају зло, некако делује да је боље остао сенилни Бајден овако са Трампом нешто опуштено ће преговарамо, или ће да направе праву тампон зону од Суми - Харков - Запорожје - Одеса, или ће им се дешавати дронови и тероризам и у Русији.

...

Zelembać se nada sutra pregovorima...

Ali prvo sacekaj da nocas popijes jednu salvu... :whistling:

Zelenski potvrdio, Ukrajina sutra sudjeluje u mirovnim pregovorima​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...2676213.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

...
Pa da, a jadni Ukrajinci demilitarizirani, uzvraćaju praćkama.

U međuvremenu, evo slike iz Rusije nadomak Mongolije

20250601_170716.jpg

Руси хоће крај рата
Само сањај. Вечерас креће ново бамбусање бивше Украјине орешницима. Моли Бога да носе конвенционалне бојеве главе. :whistling:
Биће као и са Керчким мостом, Укри се радовали један дан и туговали народних стотину:

rossija-ne-proigryvaet-ves-mir-segodnja-uvidel-kak-my-mozhem-dejstvovat-bez-poblazhki-3.jpg

1708331_original.jpg

И читава ова тема је о томе: Украјинци покушају неку пиздарију у Русији и наредних месеци испаштају и кмече због руске адекватне одмазде. :kafa:

Само сањај. Вечерас креће ново бамбусање бивше Украјине орешницима. Моли Бога да носе конвенционалне бојеве главе. :whistling:
Биће као и са Керчким мостом, Укри се радовали један дан и туговали народних стотину:

rossija-ne-proigryvaet-ves-mir-segodnja-uvidel-kak-my-mozhem-dejstvovat-bez-poblazhki-3.jpg

1708331_original.jpg

И читава ова тема је о томе: Украјинци покушају неку пиздарију у Русији и наредних месеци испаштају и кмече због руске адекватне одмазде. :kafa:
Колико ви влажно сањате...
Имате ли неки други извор радости у животу, осим Орешника?

ponavljam koristiti civilna vozila za vojne napade je čisti terorizam...
Nije ovo prvi put.Genijalan potez ako mene pitaš.Nije uopšte bitno koliko je pogodjeno aviona već činjenica da su uopšte bili u prilici da napadnu visoko "štićene aerodrome".Pod navodnike.

Rusi ko Rusi sve moraju na teži način naučiti.Mislim da je ovo bila ozbiljna operacija dugo pripremana i poprilična je sramota šamar za rusku službu.Nije prvi put da im pokušavaju gadjati iste bombardere i oni opet po starom drže na otvorenom.Gdje su im hangari?Nema.Gradi ukopavaj jer jeftniji je beton nego praviti novi avion.Kamion sa dronovima im pridje aerodromu gdje drže stratešku avijaciju na otvorenom i nikome ništa.U situaciji kada od avgusta prošle godine nemaju ni kvadratni kilometar osvojen na frontu, Ukrajincima ovo prosto treba da ih malo podigne jer moral je odavno pao.Ono što potencijalno zabrinjava sada je odgovor Rusije.Svi pjene sada ovo daj ono kao da su jadni Ukrajinci lutke za igranje.Sve smo bliže podizanju levela stradanja Ukrajine i nikoga više nije previše briga.Žrtvovani su za više ciljeve.Ako su Rusima gadjali pri tome i bazu gdje drže nuklearne podmornice bojim se da smo sve bliže scenariju kada Rusi odnosno obični gradjani očekuju od Putina upotrebu taktičkog nuklearnog oružja kao odmazdu za ubrzanje ali u drugu ruku i skraćivanje ovog sukoba.Sve smo bliže ubrzanju...i nema tu prevelike radosti pogotovo ne za navijače Ukrajine mada to većina navijača ne konta sada.Ali polako...skontaće.Sve smo dalje od pregovora a vreme će pokazati kome više odgovara nastavak sukoba.

Mrzi me da trazim moje porike koje sam pisao jos na pocetku.
Ukratko: mnogo me putin podseca na milosevoca, izgleda da ne razume da ima posla sa banditima i radi sve ali sve pogresno. I evo dodjosmo skoro do nuklearki.
Jedva cekam da vidim sta ce reci (uraditi verovatno nista nece).
I opet ce napraviti gresku - izivljavace se na jadnim ukrajincima umesto da udari gde je trebalo od pocetka.
NATI svaka cast na akciji izvedenoj. Kapa dole.
Moguce je da je ovo pocetak kraja rusije. Ipak je kramp nadigrao putina.

Nije ovo prvi put.Genijalan potez ako mene pitaš.Nije uopšte bitno koliko je pogodjeno aviona već činjenica da su uopšte bili u prilici da napadnu visoko "štićene aerodrome".Pod navodnike.

Rusi ko Rusi sve moraju na teži način naučiti.Mislim da je ovo bila ozbiljna operacija dugo pripremana i poprilična je sramota šamar za rusku službu.Nije prvi put da im pokušavaju gadjati iste bombardere i oni opet po starom drže na otvorenom.Gdje su im hangari?Nema.Gradi ukopavaj jer jeftniji je beton nego praviti novi avion.Kamion sa dronovima im pridje aerodromu gdje drže stratešku avijaciju na otvorenom i nikome ništa.U situaciji kada od avgusta prošle godine nemaju ni kvadratni kilometar osvojen na frontu, Ukrajincima ovo prosto treba da ih malo podigne jer moral je odavno pao.Ono što potencijalno zabrinjava sada je odgovor Rusije.Svi pjene sada ovo daj ono kao da su jadni Ukrajinci lutke za igranje.Sve smo bliže podizanju levela stradanja Ukrajine i nikoga više nije previše briga.Žrtvovani su za više ciljeve.Ako su Rusima gadjali pri tome i bazu gdje drže nuklearne podmornice bojim se da smo sve bliže scenariju kada Rusi odnosno obični gradjani očekuju od Putina upotrebu taktičkog nuklearnog oružja kao odmazdu za ubrzanje ali u drugu ruku i skraćivanje ovog sukoba.Sve smo bliže ubrzanju...i nema tu prevelike radosti pogotovo ne za navijače Ukrajine mada to većina navijača ne konta sada.Ali polako...skontaće.Sve smo dalje od pregovora a vreme će pokazati kome više odgovara nastavak sukoba.
A mozda je isti kao i oni protiv kojih ratuje?

5 јединица Ту-95МС и 2
2 јединице Ту-22М3
1 војнотранспортни Ан-12.

Штета на Белаја и Олења аеодромима. (за сад)

На Ивановској, Рјазањској и Амурској области без успјеха.

Један дан за хохле - годишње. :tick:

Mrzi me da trazim moje porike koje sam pisao jos na pocetku.
Ukratko: mnogo me putin podseca na milosevoca, izgleda da ne razume da ima posla sa banditima i radi sve ali sve pogresno. I evo dodjosmo skoro do nuklearki.
Jedva cekam da vidim sta ce reci (uraditi verovatno nista nece).
I opet ce napraviti gresku - izivljavace se na jadnim ukrajincima umesto da udari gde je trebalo od pocetka.
NATI svaka cast na akciji izvedenoj. Kapa dole.
Moguce je da je ovo pocetak kraja rusije. Ipak je kramp nadigrao putina.
matori, oćeš da kažeš da bi ti na mestu Putina uradio šta treba?
gde si u životu?
kenjaš na forumu.
sumnjam da je to zato jer si imao muda veća od Putina, a isto vredi za dardu, tihog i ostale heroje.

Back