Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam mislio da je antikristovo zlo izmislili židovi karl marks i fridrih engelsReferiram se na rusku naciju i istoriju, i ti to dobro znaš.
Svi dobro znamo tko su Rusi - nacija koja je izmislila antihristovo zlo, komunizma, i raspršila ga svetom.
Komunizam je zlo, razumeš?
Ne možeš bit hrišćan i komunista, razumeš?
pade pod beogradom . koja simbolikaVasily Malkovich (nickname "Khorvat") - one of the leaders of the "Right Sector" was eliminated in the Belgorod region by Russian forces.
Khorvat means Croat, he's Croat.
![]()
![]()
slabo Stalin radijoVasily Malkovich (nickname "Khorvat") - one of the leaders of the "Right Sector" was eliminated in the Belgorod region by Russian forces.
Khorvat means Croat, he's Croat.
![]()
![]()
A Rusi prihvatilija sam mislio da je antikristovo zlo izmislili židovi karl marks i fridrih engels
Ukrajinski dron koji su ruski partizani lansirali iz Severne koreje , navodjen americkim satelitima do cilja.https://www.airandspaceforces.com/explosion-northrop-grumman-solid-rocket-motor/
Explosion Destroys Building at Northrop Grumman Solid Rocket Motor Facility
April 16, 2025 | By John A. Tirpak
Da li bi neko od Nato navijaca mogao da pojasni da li su u pitanju "partizani", ili "nenadmasni ukrajinski dron operateri", ili "opusak"?
Kada se nesto slicno desi u Rusiji, oni navode samo ta tri uzroka, pa me interesuje da li je to slucaj i kada je u pitanju ova eksplozija.
Frcko like this.https://www.airandspaceforces.com/explosion-northrop-grumman-solid-rocket-motor/
Explosion Destroys Building at Northrop Grumman Solid Rocket Motor Facility
April 16, 2025 | By John A. Tirpak
Da li bi neko od Nato navijaca mogao da pojasni da li su u pitanju "partizani", ili "nenadmasni ukrajinski dron operateri", ili "opusak"?
Kada se nesto slicno desi u Rusiji, oni navode samo ta tri uzroka, pa me interesuje da li je to slucaj i kada je u pitanju ova eksplozija.
koliko sam saznao preko trećeg sekretara u kremlju...katar će kupovati ruski plin i prodavati EU pošto nemaju dovoljno kapaciteta za potražnju.