- Poruka
- 760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oni se ne računaju, oni su našiA Iran, Sj. Koreja i ostala fina ekipa?
Da nemas niti jedan odgovor na tvoje "misljenje".Ti si se baš namučio oko ovih svih citata da bi dokazao šta?
Izmislio si.Da je trodnevna operacija
Niko se nije za'ebao.Bolje bi bilo da prihvatiš da se putin za.ebao sa procenom snage protivnika i to jako
Ako muz bije svoju zenu u njegovoj kuci, a zena je tvoja sestra, da li ces da stojis sa strane i govoris da nisi za nasilje ili ces da reagujes?Ja lično sam uvek protiv rata, razaranja i stradanja ljudi.
Ej, macko?A bolesnici vole rat i navijaju za rat.
Одакле ти ова небулоза?„Uzimaju sve redom“: U oblastima Rusije sve duži redovi za regrutaciju
uuu bre pa ti si neki zaebat vojni istoričar, a?Niko nikada u istoriji nije najavio, a jos manje javno, trajanje nekih vojnih operacija.
Одакле ти ова небулоза?
wow...istražni vojni istoričarSta god da sam, nisam morao da promenim "Revolucionario" u "RoninMM" od sramote i blamiranja.
A šta će im to poslati? Abramse? Himarse? Patriote? ATACMS? M777? Efove 16??
Oh wait![]()
Veruj mi da bih ti rado pomogao ali tebi pomoci jednostavno nema.Теши се, теши. Летели изнад полигона и отуда бојеви налет.
Vidim i kod Odese jedan. I taj moraju osloboditi. Za ovaj sa litijumom znam da su zauzeli.Jedan je kod Pokrovska, drugi malo severozapadno od Velike Novoselke. Kod tog drugog je litijum, nalazište je istočno od njega.
I svakako ima još tih Ševčenkova.
Pogledajte prilog 1714150
Rece Djurica nekome:tebi pomoci jednostavno nema.
kad ona termoelektrana bude prebacena iz Estonije u Ukrajinu i snabde celu Ukrajinu strujom
Ne, nego formiram misljenje o nekome i necemu na osnovu onoga sto je zapravo izreceno.wow...istražni vojni istoričar
Ti si očito krenuo na raspravu, a završio na reviji retro haljinica s kompletnim katalogom iz 1945.Јел то проверена информација као она са ценама у Русији.
Шта си хтео рећи? Ајде сабери се и пробај поново. Такође, води рачуна са ког налога пишеш, да не компромитујеш она два. Оно, шатро, ти се камуфлираш а ми као не знамо да имаш више налога.
Дакле, шта су хтео рећи?
Е да, покренуо сам хуманитарну акцију, делим бесплатно хаљинице боје лила за вас ујкане. Чујем да се спремате за Блајбург, па да вам помогнем.
Јуче сам окачио моделе хаљиница. Твоје је да ми кажеш модел и број.
Договорено?
Ovo je tebi dokaz da je avion doleteo do Krivog roga? Pre neki dan rece da je to bio Iskander ciji je domet 5-6 stotina km.
Одлично, дао си ми шлагворт.Ti si očito krenuo na raspravu, a završio na reviji retro haljinica s kompletnim katalogom iz 1945.
Ako su ti nivo argumentacije haljinice i Bleiburg, onda mi je jasno zašto ti svaki pokušaj logike zvuči kao zavjera. I ne brini, račun mi je jedan, ali ako ti se već pričinjavaju klonovi, možda da se ipak malo odmoriš od ekrana, kažu da paranoja nije dobra za ten.
A što se tiče pomoći, hvala, ali vi ste stručnjaci za humanitarne akcije… u Mariupolju, Buči, i svakoj drugoj "oslobođenoj" rupi gdje nestaju civili. Pa ti lijepo nastavi dijeliti haljinice, samo ih nemoj opet spaljivati skupa s ljudima unutra.
Dogovoreno?![]()
Ово ти је обичан позив за војску - промо, исти/сличан имаш нпр. широм ЕУ и прије агресије на републику Руску.
Vidi ti tebe, sad si ozbiljan, pravi detektiv iz sovjetskog crtića.. Samo ti fali lupa i crvena zvezda na šajkači.Одлично, дао си ми шлагворт.
Ајмо о Бучи и Мариупољу.
Прво окачи твоје аргументе, да видим као и извор истих.
Знаш да ми није проблем да расправљам аргументима.
Само, ти брзо бежиш, као пувањак. Побеже са теме о ценама у Русији и причи око убијене деце у Кривом Рогу.
Ајде, качи аргументе за твоје наводе. Знаш и сам да ЈТ углавном брише, цензурише све, што раскринкавабзападу прљаву и подмукли пропаганду.
Значи, чак си и у предности али нема везе. Ни једна лаж није победила истину па неће ни твоја!
Rece Djurica nekome:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, nego formiram misljenje o nekome i necemu na osnovu onoga sto je zapravo izreceno.
Ne izmisljam i ponavljam izmisljene lazi.
Sila, bre!
Москва је пуна западних оклопњака, тај услов је испуњен,