KninGrad
Iskusan
- Poruka
- 6.259
Nacionalisti ne zele, ali ovi sto sami svoje drzave pune imigrantima mrze Ruse i zele. Ima smisla kada se malo vise prouci situacija, i shvati ko to sve radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacionalisti ne zele, ali ovi sto sami svoje drzave pune imigrantima mrze Ruse i zele. Ima smisla kada se malo vise prouci situacija, i shvati ko to sve radi.
Febo je covek u godinama, 50+, mora mu se odati priznanje za entuzijazamMora da je mnogo loše kad febo vadi postove iz 2022...
Nije mu još stigao artritis do prstiju, borba se mora nastaviti!Febo je covek u godinama, 50+, mora mu se odati priznanje za entuzijazam![]()
Ti se desilo jednom ciki sa brkovima, njegovo ime se ne spominje.Nije mu još stigao artritis do prstiju, borba se mora nastaviti!
Golijas ...i ostali putinofilcici, sta se desi sa ovim posto je golijas vristo sa golije prije vise od 3 godine ...sta bi![]()
Pogledajte prilog 1711886
Nije mu još stigao artritis do prstiju, borba se mora nastaviti!
Немојте да сте злуради. Дани и ноћи копања, лагања, извртања, ругања, прозивања уз цео НАТО пакт, логистику, оружје, новац, санкције и на крају пушионицаTi se desilo jednom ciki sa brkovima, njegovo ime se ne spominje.
BRT VoN ...kad ce slike iz casiv jara...kao sto si slao iz BahmutaFebo je covek u godinama, 50+, mora mu se odati priznanje za entuzijazam![]()
Kad se ozenis 3.putBRT VoN ...kad ce slike iz casiv jara...kao sto si slao iz Bahmuta![]()
![]()
![]()
![]()
Nadji mi neki post u kome ja tvrdim slicno. U suprotnom, naklapas, trabunjas, trolujes...Nista sposoban da napises nista konkretno.Ma jok, samo citiram budalastine koje ste pisali tokom prvih nekoliko meseci SVO. Smesno mi je i danas
A ovi debili na Happy-ju su vam prvi izvor informacija, sve gore od goreg![]()
to sad koci elektrifikaciju automobila...Ural nafta vjerovatno vec ispod 45 $, na granici cijene isplatlivosti.
Pa ako oce tvoja nema problemaKad se ozenis 3.put![]()
Ja nisam ozenjenPa ako oce tvoja nema problema
Da se makne od russoljuba tako i tako od tebe nikakve koristi![]()
Ruskinja je.Pa ako oce tvoja nema problema
Da se makne od russoljuba tako i tako od tebe nikakve koristi![]()
Sad si me izdaoRuskinja je.
Koliko god bude potrebno, Rusi će pobiti.Pre 3 godine im je unistena sva tehnika i ljudstvo. Od onda samo zene i starci ratuju i sasvim dobro im ide.
Pa sam si to odavno napisao.Sad si me izdao![]()
Napisao je on svasta nesto ima vec 3 godinePa sam si to odavno napisao.
Znam, al nije vise RuskinjaPa sam si to odavno napisao.