Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo komunisti, razvalili smo vas 45 na vecem terenu
Da vam nije bilo Hrvata da vas vodi, razvalili bi sami sebe, kao što to kontinuirano radite i danas s obzirom na vlast. Nema ni "45", ni 2025. bez da se stalno iznova sami sebi nogu podmetnete.
A Partizani su za tvoju informaciju bili iz svih naroda, uključujući Hrvate, a vi ih sada pretvarate u svoj politički alat, kao što sve pokušavate pretvoriti u svoje.

Da vam nije bilo Hrvata da vas vodi, razvalili bi sami sebe, kao što to kontinuirano radite i danas s obzirom na vlast. Nema ni "45", ni 2025. bez da se stalno iznova sami sebi nogu podmetnete.
A Partizani su za tvoju informaciju bili iz svih naroda, uključujući Hrvate, a vi ih sada pretvarate u svoj politički alat, kao što sve pokušavate pretvoriti u svoje.
Komunisti su bili u berlinu

1743598470457.png

Lupaš, Vermaht se nije pomerio iz mesta tamo gde su ispred sebe imali jedinice popunjene etničkim Rusima. Pitaj @Marin83 kako mu je prošla operacija “Srebrna lisica”, kako to da nije umarširao u Murmansk? :think:
Znaci etnicki Rusi usli u rat tek pred Moskvom kada su Nemci zaustavljeni a pre toga se izvlacili a Ukrajinci bezali ili sardjivali sa Nemcima u povlavenju od hiljadu kilometara koliko ima od Poljske do Moskve, dobar si. :lol:

Nisam još na ovom forumu vidio da je itko od vas osudio srpske pogreške i zločine koje ste činili.
Uz to, to što se radilo u vrijeme NDH je sramota i osuđujem to u svakom aspektu, bez zadrške prema ikome, ali evo, siguran sam da od tebe i sličnih tebi, a puno vas je, to neću čuti za zločine koje su uradili vaši preci.

Моји преци не баштине ништа ни слично сатанистичкој НДХ.

vasi hrvatijanski nacisti su zavrsili na blajburgu kao sto se da videti iz ove slike a svako hrvatsko rukovodstvo drzave hrvatske se isto tako slaze sa tim i svake godine dolazi da obilazi svoje nacisticke pretke koji su u suknjama bezali pred srbima za blajburg i tamo nadjubrili zemlju :cepanje:

blajburg kolinda.jpeg

Zapravo, u konceptu "flote iz sjene" nema sjene. Zapad flotom u sjeni naziva brodove koji nisu registrirani kod zapadnih kompanija i nisu osigurani od zapadnih osiguravatelja. Koji sigurno za to dobivaju plaću, doslovno za ništa.

Uvođenjem sankcija Rusiji te zapadne tvrtke trpe gubitke u monopoliziranom birokratskom formalizmu „zapadnog poretka po zapadnim pravilima“ da primaju novac za bescjenje. Ako Trump želi ograničiti izvoz ruske nafte, onda neće uspjeti,
kao što je EU propala. Jer nitko ne može smanjiti potražnju za naftom, čak ni na samom Zapadu. Ali ako hipotetski pretpostavimo da će Rusija zaustaviti izvoz nafte, tko će onda zamijeniti ruski izvoz na međunarodnom tržištu? Gdje će cijena nafte prirodno rasti.

Ako Trump očekuje povećanje profita za Sjedinjene Države od rasta cijena nafte, tada će morati povećati proizvodnju nafte u Sjedinjenim Državama kako bi isporučivao naftu u inozemstvo. Ali Sjedinjene Države još uvijek neće moći zadovoljiti vanjsku potražnju vlastitom naftom,
ali će domaće cijene naftnih derivata porasti kao 2022. nakon prvih antiruskih sankcija. Naravno, opet će vikati na američkim televizijama kako je Putin podigao cijene benzina za građane SAD-a. Iako, zapravo,

kompanije koje se bave preradom nafte jednostavno će svoje proizvode voziti tamo gdje im je veća zarada. I naravno, to neće biti domaći kupci. Ogorčenje javnosti će rasti. A onda će se sve vratiti u normalu, jer same Sjedinjene Države, kao i obično,
koristit će se izgovorom da zaobiđe vlastite sankcije. Zato što će u dokumentu o izricanju sankcija negdje pri dnu svakako biti točka o razlozima zašto se sankcije ne mogu poštovati. Pa to je bilo sasvim nedavno. Zašto opet ponavljati?

Dok se povećava globalna kriza. Unatoč činjenici da Rusija već ne žuri prodati svoju naftu. A kupci ruske nafte iz Indije i Kine rado će rafinirane proizvode iz ruske nafte prodavati po višoj cijeni svima koji žele

da što prije dovezu svoje tankere. Unatoč činjenici da u Rusiji postoji zabrana prodaje nafte po najvišoj cijeni do 30. lipnja 2025., ova se zabrana lako može produljiti za bilo koje razdoblje embarga koji je u SAD-u uveden na naftne derivate iz Rusije.
I sam SAD je više puta prekršio ovaj embargo kupnjom sankcioniranog goriva, kao što je kupnja goriva za američku mornaricu u Grčkoj.
Ne znam za vas, prijatelji, ali osobno sam već odavno umoran od ciklusa budala u zapadnoj politici. Kako Putin ima strpljenja?

Al se hvataš za svaku riječ.. evo, ako će ti biti lakše, da, zločin.. koji je sramotan.
Ali eto, za zlodjela svojih ni riječi, a nisam čak ni došao do zločina četnika nad hrvatskim civilima u ww2, a ti ćeš sad naravno uspoređivati to s ovim za što sam rekao i u ovom i ranijem postu svoj stav.
Nije mi tesko. Nista ja necu uporedjivati, jer ti zlocini nisu za poredjenje. Da te preduhitrim, nisam od onih koji relativizuju velicinu i monstruoznost zlocina cuvenim floskulama "...i ubistvo jednog neduznog coveka je zlocin". To sto su tvoji preci uradili, za mene, nema pandan u novijoj istoriji. Za Nemce je to bio "posao", za tvoje pretke "uzivanje".

Mora da je frustrirajuce pripadati narodu koji je uvek birao pogresnu stranu (u smislu sukoba dobra i zla)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back