piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.603
Čovjek sa stavom, nije dozvolio državni udar...To onaj što se isto kladio na pogrešnog konja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovjek sa stavom, nije dozvolio državni udar...To onaj što se isto kladio na pogrešnog konja?
Voliš ti trolati ali ti ne ide nikako.O razumu govori neko ko je i ovo govorio...
...i nikao odgovorio...
Kako znas koliko vremena su proveli u vazduhu SU-57?
Ne bih takav razum...
Voliš ti trolati ali ti ne ide nikako.

veli mi jožekova žena da mu bude razbil glavu jer je plaću potrošio na žuju.Veli mi Jožek sa podzide da je Rusija pokrenula masovnu proizvodnju Gerana 3.
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.
Brzina: 550–600 km/h
Domet: 2.500 km
Nosivost bojeve glave: 40 kg
Pogledajte prilog 1687160
SSSR je skončao jer je komunizam ekonomski neodrživ.Tako je i SSSR skončao, militariziran do jaja i bez cvonjka.
Ne samo znog toga nego zahvaljujući Lenjinovoj viziji: Kina je reformisala još mnogo manje efikasan ekonomski sistem.SSSR je skončao jer je komunizam ekonomski neodrživ.
Šmrc, šmrc. Koliko će samo biti batina, šmrc.Veli mi Jožek sa podzide da je Rusija pokrenula masovnu proizvodnju Gerana 3.
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.
Brzina: 550–600 km/h
Domet: 2.500 km
Nosivost bojeve glave: 40 kg
Pogledajte prilog 1687160
Strefiće ih nešto.
Dakle Narandzasta pojava u vidu Americkog predsjednika vam je jedina nada...Evropa je go *urac, ništa ne mogu završiti kako treba.Biće hit ako im Tramp preuzme profit od sjevernog toka.

Pa i EU je neodrživa pa će skončati, vrlo uskoro.SSSR je skončao jer je komunizam ekonomski neodrživ.
Sad vec ne mozes da se kontrolises...gde su sada one price o americkoj demokratiji...gde je tvoja tolerancija da postujes izbornu volju americkog narodaDakle Narandzasta pojava u vidu Americkog predsjednika vam je jedina nada...
Sa Bozanstva Putina na Trumpa, mjenjate lidere ko kauboj konja![]()
Khmmm
Samo da znate ako ste zaboravili da i iznad Trumpa postoji Trump![]()
Док се не врате демократе, онда опет игранка.
To sto vidis je linkovanje i citiranje tvojih poruka, a ne trolovanje.Voliš ti trolati
Ne moze ni da ide nesto sto ne radis...ali ti ne ide nikako.
Kina je prvih 30 godina stagnirala...onda uveli nacional socijalizma i procvjetali su.Ne samo znog toga nego zahvaljujući Lenjinovoj viziji: Kina je reformisala još mnogo manje efikasan ekonomski sistem.
ako eu uspije ono sto sam pisao biti ce ta nova eu vrlo opasna
Konačno i negde da se složimo.Pa i EU je neodrživa pa će skončati, vrlo uskoro.
Ijuuuuu 2 ektara ...gotovo je...gasi svjetla motaj kablove