Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.739
Ukrajina umislila da je Izrael
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajina umislila da je Izrael
Izvini, jel ti to bezbrizno zvizduces, razmisljas i smejes se u isto vreme? Ili si bio bezbrizan, pa si malo razmislio, a onda poceo histericno da se smejes?Vidim da se russofili pripremaju za neko slavlje, tri dana i tri noci ne spavaju napravili 3 raznja a nit zeca nit sume a vec su malo i potegli![]()

Mislim da su zvanicni zahtevi Rusije 4 oblasti,po svemu sudeci Amerikanci su popustili,s obzirom da Tramp trazi izbore u ukr ako Rusi instaliraju svog coveka Kijev moze da bude proruski bez rata.Pregovori nisu ni poceli, a kad i ako pocnu Rusi svakako nece dobiti Kijev kog tako sanjaju.![]()
Zeka se otimaVidim da se russofili pripremaju za neko slavlje, tri dana i tri noci ne spavaju napravili 3 raznja a nit zeca nit sume a vec su malo i potegli![]()
Mislim da su zvanicni zahtevi Rusije 4 oblasti,po svemu sudeci Amerikanci su popustili,s obzirom da Tramp trazi izbore u ukr ako Rusi instaliraju svog coveka Kijev moze da bude proruski bez rata.
Osim ako Tramp ne postavi nekog svog na vlast tamo,ko god dodje nece biti ukrajinski
Dogovor ce sigurno biti,e sad sto se tice ukrajine moguce da Rusi otkace Siriju a Tramp po Gazi nek zida luna parkoveRusi ce nesto morati da daju, to je srz pregovora. Sa maksimalistickih zahteva se dodje do sredine i postizanja dogovora.
Možda pregovaraju oko američke kupnje Kamčatke. To se ne tiče EU i Zelenskog.Vidi,Amerikanci su pozvali Ruse na pregovore,da cuju njihovo misljenje.
Gde je zelenski i eu hijene?
Putin ne može...Na vasem mestu ja bih mrzeo Trampa,Putin ne mora u Kijev,EU i zelja nek prave nato pakt od solcove i makronove partije,sveli ameri zelju na lego kocke
Dogovor ce sigurno biti,e sad sto se tice ukrajine moguce da Rusi otkace Siriju a Tramp po Gazi nek zida luna parkove
Mozda,zato se zelenski razbesneo a ni Solc nije bolje,udarila ga kapMožda pregovaraju oko američke kupnje Kamčatke. To se ne tiče EU i Zelenskog.
Tebi treba crtati..Šta želiš da nam poručiš Marine?
Tramp trazi izbore,videcemoPutin ne može...
KokošarKrece narativ "Zelenski je nebitan"
Ulaganja u kupnju nove opreme na razini EU:
2020: 44 milijarde €
2021: 52 milijarde €
2022: 58 milijardi €
2023: 72 milijarde €
2024. 102 milijarde €
---------------------------------
Ukupno: 328 milijardi eura nove opreme u 5 godina.Znači nikakvi memorandumi, pisma namjene i kurci palci
Pogledajte prilog 1686651
I opet tako siromašni s Amerima za stol a jadna Ursula, iako je prebogata, ni blizu.Ruski GDP je bio na nivou GDPa Italije, i to pre rata! Danas je verovatno na nivou Albanije...
Najvažnije je sudjelovati.Ruski tenkovi se bas nesto nisu pokazali kao dobri, a i vojnici im nisu bas nesto kad su morali da zovu u pomoc severnokorejske vojnike. Ja bih rekao da rat u prvom planu dobija volja naroda da se odupre agresoru i odbrani svoju zemlju, a u drugom planu ekonomska snaga drzave. Ali onako usput da te pitam kako mozes da podrzavas agresora?