Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podrska ukrajinskom narodu protiv diktatora zelenskog
Možda takođe zna,tako dobro informisan,gde je nestalo onih 700000 ukro vojnika za koje su se Amerikanci raspitivali?Posto si ti dobro informisan, mozda znas sta je sa onim zarobljenim Severnokorejcima? Narocito me interesuje sudbina onog sto je hteo da pocini samoubistvo, udarajuci glavom u betonski stub, a posle toga ( verovatno izazvano udarcem) trazio da gleda korejske ljubavne filmove. Jel uspeo da stupi u kontakt sa ukucanima preko Whatsapp-a?
Znam neću ti reći...Posto si ti dobro informisan, mozda znas sta je sa onim zarobljenim Severnokorejcima? Narocito me interesuje sudbina onog sto je hteo da pocini samoubistvo, udarajuci glavom u betonski stub, a posle toga ( verovatno izazvano udarcem) trazio da gleda korejske ljubavne filmove. Jel uspeo da stupi u kontakt sa ukucanima preko Whatsapp-a?
Znam da znas...Znam neću ti reći...
Vance je sasvim suprotno tvrdio u Münchenu, na sigurnosnoj konferenciji iznio je službene stavove američke vlade. Stavovi su i više nego opravdani.Danasnjom Rusijom bukvalno vlada KGB SSSR oficir, koji je uveo KGB stil diktaturu u Rusiji, posle nekih 10-ak godina oslobadjanja od komunisticke diktature tamo (najslobodnijih 10 godina u istoriji ruskog drustva).
Ono, bukvalno Rusijom vlada KGB komun.jara.
Ne postoji multipolarni svet u tom tvom slucaju, to sto ti opisujes je neofeudalizam, gde glavni feudalci, tipa FSB i CCP, mogu da rade sa milionima svojim kmetova sta hoce.
Jedino se budale ničega ne plaše.Neprijatelji se plase zato sto je Rusija jaka a prijatelji zbog toga sto je zaebana.![]()
Nemoj da smo te čuli da kmečiš kad vam budu došli u uzvratnu posetu.Isto sto i nejaka americka avijacija.
Australija je nadigrala Macrona kada su ga zaobišli u AUKUS-u.Australija nije nikada bila bitna pogovo sada kada su jugoistocni azijski tigrici sa po sto miliona stanovnika uhvatili korak u Novom svetskom poretku a Aussie ne mogu ili jedva mogu da predju 50 000 dolara GDP-ea, EU je jos uvek jaca ekonomski od USA ili Kine, nije mi jasno zasto ti to smeta.
Litvaniji se ruši svet.
Jalta vol.2 im nije po voljiLitvaniji se ruši svet.
Nema mirovnog plana bez ruskih uslova, odakle si ti pao,, zar ne čitaš zadnje vijesti?Nemam se ja sta pokrivati. Rusija je svakako osudjena na propast. Ukoliko prihvate mirovni plan, nista od denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine. Nista od Kijeva, harkiva, Odese i Hersona, Transnistrije i delte Dunava. Nece cak izaci ni na granice koje su zacrtali u one 4 famozne regije. A na liniji razgranicenja bi mogli bi dobitii 200 tisuca europskih NATO trupa u Ukrajini.
Europsko trziste energenata su izgubili za sva vremena. Finska i Svedska i dalje ostaju U NATO-u. A ostatak europe je shvatio Trumpovu poruku i uskoro ce se kontinent prilicno militarizirati, dok Rusiju ceka bolan postratni period.
Rusi neće. Kažu svjetski ekonomski centri su se već premjestili iz zemalja grupe G7 tako da tamo i nema ništa zanimljivo.Pogledajte prilog 1684694
Sve kako su forumski "prognostičari" predvidjeli.
Vizionari
@Frtajler @Marin83 @Mej bregami @JazzPiano @Badabum
Ako se naljute upaliće oba tenka.Litvaniji se ruši svet.
Kina takvu poziciju vec ima a Rusija je sama sebe izgurala sa te pozicije.Обезбеђивање равноправне позиције у будућем међународном поретку.