Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas si se potrudio :) Koji bi jezik trebali govoriti ETNICKI UKRAJINCI koje negirat ti i Putin na svom etnickom prostoru ako ne ukrajinski? Ranije je sigurno bilo procentualno vise onih koji govore ukrajinski nego danas posle 70 godina sovjetije. Proglasavas falsifikatom sve sto se kosi sa Putinovim baljezgarijama o Ukrajini i Ukrajincima a u vreme imperije Ukrajinci bili vecina cak i u Stavropoljskom kraju a Rusa bilo malo u Donbasu pre ekspanzije rudarstva i metalurgije 20-ih proslog veka. Ukrajinski jezik po tebi govori tek svaki osamdeseti Ukrajinac, kada je to Krim bio sto posto rusko govoreci kada je tamo uvek bilo Ukrajinaca i za vreme imperije? Tokom sovjetije njihov se broj uvecavao konstantno.
Ti izgleda ne kontas kao ni ovi na zapadu da Rusiju nije briga za Ukrajinu niti sta je bilo pravo ili lazno.
Kmecace se jos godinama o nekoj agresiji,otimanju teritorije i slicnim glupostima,jos se ni berlin nije zaboravio a raspad ukrajine cete podneti teze od berlina.

Neverovatna retorika na forumu,Putin se poredi sa hitlerom vec 3 godine,ne treba biti mnogo bistar i povezati da mnoge forumase pravila foruma sprecava da pokazu ko su i sta su.

Ti izgleda ne kontas kao ni ovi na zapadu da Rusiju nije briga za Ukrajinu niti sta je bilo pravo ili lazno.
Kmecace se jos godinama o nekoj agresiji,otimanju teritorije i slicnim glupostima,jos se ni berlin nije zaboravio a raspad ukrajine cete podneti teze od berlina.

Neverovatna retorika na forumu,Putin se poredi sa hitlerom vec 3 godine,ne treba biti mnogo bistar i povezati da mnoge forumase pravila foruma sprecava da pokazu ko su i sta su.
Kao tebe na primjer i tvoju sabracu :per::whistling:

Niste trebali da se primite na izjave ursule da se Rusija bori lopatama,vec 3 godine,donirajte im lopate za sahrane,izgleda da vam je i ona fora trodnevna svo izasla na nos,Rusi gube kolosalne gubitke i drze 18% teritorije za par kokosinjaca,ukrajinci grcevito cuvaju kvocke.

Naprotiv ja stalno govorim o aroganciji Putina i njegovog rezima nije ih briga sta svet misli o svemu i postupcima sa pozicija sile vrlo slicno Adolfovom ponasanju kada je bio u slicnoj situaciji.

Zaista, neverovatna Retorika

Mozemo napisati i kmecao si o nekoj agresiji, otimanju teritorije i slicnim glupostima

Samo, stavicemo drugu perspektivu za vase duple arsine, pitanju je Kosovo.

Rusija = USA. 100% jednako.

Jedino sto ne znam je sta ce teze da podnesete na forumu. Nezavisnost Kosova, vaseg omiljenog rijaliti klovna i cinkarosa Kristijana Golubovica koji sveze uhapsen u Nemackom zatvoru 1990e druka imena za ubistvo Envera Hadrija u Briselu

Ili ce ipak najteze da vam padne nemoc Rusije da zauzme Donji Buljasinsk

Ja tipujem da vam je ovo zadnje rak rana

Zaista, neverovatna Retorika

Mozemo napisati i kmecao si o nekoj agresiji, otimanju teritorije i slicnim glupostima

Samo, stavicemo drugu perspektivu za vase duple arsine, pitanju je Kosovo.

Rusija = USA. 100% jednako.

Jedino sto ne znam je sta ce teze da podnesete na forumu. Nezavisnost Kosova, vaseg omiljenog rijaliti klovna i cinkarosa Kristijana Golubovica koji sveze uhapsen u Nemackom zatvoru 1990e druka imena za ubistvo Envera Hadrija u Briselu

Ili ce ipak najteze da vam padne nemoc Rusije da zauzme Donji Buljasinsk

Ja tipujem da vam je ovo zadnje rak rana
Ja Kosovo ne spominjem uopste,nit glasam za Vucica,sto se tice Kristijana Golubovica ne palim se na takve sirovine,i kakve veze ima on sa bilo cime sto sam ja pisao,ako nemas sta pametno da kazes ubacivanje tog klosara u temu Rusije,Ukrajine i Kosova govori o tebi,vidim da znas koga je drukao pre 40 godina.

Donji Buljanisk se pasti,i svi kokosinjci Donbasa,o Kristijanu raspravljaj na tiktoku,tamo ce ti se upecati neka budala,mozda Jovana Jeremic

eu , crkava ekonomski , vojno , usra drzava takodje a i sve je manje takozvane ukrajine
a i da , sada se ima i drugi platni sistem i sve vise drzave pristupaju briksu
jel treba i jos.
pitaj , slobodno
nemoj da se stidis
Све се то одражава и на саму Русију, која трпи последице рата.

Cilj je da uspostavi politicku kontrolu nad Ukrajinom, u suprotnom dzabe sve do sada. Primirjem nije ostvaren nikakav cilj, ti primorski regioni sami po sebi nista ne znace...
Naravno trebalo je u startu koristiti samo politicke metode ali kad je doslo do ovakvog razvoja situacije nema nazad.
Политичка контрола је могла да се успостави 2013. године рушењем украјинских отпораша. Крим је заузет без испаљеног метка, а већински народ у Украјини је подржавао Русију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back