Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.347
Ima jos 8 komada da rasture i onda rat staje,Rusi nece imati goriva za tenkove.
Onda ces da stavis istu ovakvu sliku samo sa cementarama,pa kad Rusija ostane bez betona bacace mesalice na Kijev.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jos 8 komada da rasture i onda rat staje,Rusi nece imati goriva za tenkove.
Ti izgleda ne kontas kao ni ovi na zapadu da Rusiju nije briga za Ukrajinu niti sta je bilo pravo ili lazno.Bas si se potrudioKoji bi jezik trebali govoriti ETNICKI UKRAJINCI koje negirat ti i Putin na svom etnickom prostoru ako ne ukrajinski? Ranije je sigurno bilo procentualno vise onih koji govore ukrajinski nego danas posle 70 godina sovjetije. Proglasavas falsifikatom sve sto se kosi sa Putinovim baljezgarijama o Ukrajini i Ukrajincima a u vreme imperije Ukrajinci bili vecina cak i u Stavropoljskom kraju a Rusa bilo malo u Donbasu pre ekspanzije rudarstva i metalurgije 20-ih proslog veka. Ukrajinski jezik po tebi govori tek svaki osamdeseti Ukrajinac, kada je to Krim bio sto posto rusko govoreci kada je tamo uvek bilo Ukrajinaca i za vreme imperije? Tokom sovjetije njihov se broj uvecavao konstantno.
Kao tebe na primjer i tvoju sabracuTi izgleda ne kontas kao ni ovi na zapadu da Rusiju nije briga za Ukrajinu niti sta je bilo pravo ili lazno.
Kmecace se jos godinama o nekoj agresiji,otimanju teritorije i slicnim glupostima,jos se ni berlin nije zaboravio a raspad ukrajine cete podneti teze od berlina.
Neverovatna retorika na forumu,Putin se poredi sa hitlerom vec 3 godine,ne treba biti mnogo bistar i povezati da mnoge forumase pravila foruma sprecava da pokazu ko su i sta su.
Nikog vise nije briga za tu zemlju,jedino da umre Putin sutra.Kao tebe na primjer i tvoju sabracu![]()
Naprotiv ja stalno govorim o aroganciji Putina i njegovog rezima nije ih briga sta svet misli o svemu i postupcima sa pozicija sile vrlo slicno Adolfovom ponasanju kada je bio u slicnoj situaciji.Ti izgleda ne kontas kao ni ovi na zapadu da Rusiju nije briga za Ukrajinu niti sta je bilo pravo ili lazno.
Kmecace se jos godinama o nekoj agresiji,otimanju teritorije i slicnim glupostima,jos se ni berlin nije zaboravio a raspad ukrajine cete podneti teze od berlina.
Neverovatna retorika na forumu,Putin se poredi sa hitlerom vec 3 godine,ne treba biti mnogo bistar i povezati da mnoge forumase pravila foruma sprecava da pokazu ko su i sta su.
Hitleru je gas bio hobi,i jos mnoge metode za uveseljavanje jevreja,na kraju mu Staljin poslao racun koji nije imao dan plati.Naprotiv ja stalno govorim o aroganciji Putina i njegovog rezima nije ih briga sta svet misli o svemu i postupcima sa pozicija sile vrlo slicno Adolfovom ponasanju kada je bio u slicnoj situaciji.
Sta bre u KijevuJe je, sigurno, ti misliš da svi narodi imaju poremećenog diktatora kao Rusi.
Dakle, spadaš u one koji misle da Rus samo što nije u Kijevu![]()
Zaista, neverovatna RetorikaTi izgleda ne kontas kao ni ovi na zapadu da Rusiju nije briga za Ukrajinu niti sta je bilo pravo ili lazno.
Ja Kosovo ne spominjem uopste,nit glasam za Vucica,sto se tice Kristijana Golubovica ne palim se na takve sirovine,i kakve veze ima on sa bilo cime sto sam ja pisao,ako nemas sta pametno da kazes ubacivanje tog klosara u temu Rusije,Ukrajine i Kosova govori o tebi,vidim da znas koga je drukao pre 40 godina.Zaista, neverovatna Retorika
Mozemo napisati i kmecao si o nekoj agresiji, otimanju teritorije i slicnim glupostima
Samo, stavicemo drugu perspektivu za vase duple arsine, pitanju je Kosovo.
Rusija = USA. 100% jednako.
Jedino sto ne znam je sta ce teze da podnesete na forumu. Nezavisnost Kosova, vaseg omiljenog rijaliti klovna i cinkarosa Kristijana Golubovica koji sveze uhapsen u Nemackom zatvoru 1990e druka imena za ubistvo Envera Hadrija u Briselu
Ili ce ipak najteze da vam padne nemoc Rusije da zauzme Donji Buljasinsk
Ja tipujem da vam je ovo zadnje rak rana
Djevicu koja je imala muža.Ima jedna metafora iz Biblije, mada sumnjam da mozes da je shvatis
Ali da ipak probam
Isus Hristos je oprostio prostitutki, ali Bog je odabrao Devicu za majku svog sina.
Amin.
Patriot za rashod je smeće koje su mudri Židovi zbrinuli na najjeftiniji mogući način, darivajući ih budalama.Pda. Patriot je smeće ali ruski raspali S-300 je vrh vrhova.
Samo kod ravnozemljaša, kad je nije, kad nije je.![]()
Pa motokultivatorima oslobodiše trećinu države, zašto koristit nešto bolje. Dok prva armija sveta + nato + evropa + milijardee $ ne mogu da zaustave drugu armiju sveta sa motokultivatorima.Razlog smwhu je da, kao sto sam napisao, druga armija svijeta osvaja motokultivatorom.
Pa gdje su čuvene Armate?
Рат у Украјини је почео 2014. године.a cekaj malo , pa jos nije deset godina
ali ako treba i moze bit
ali tada zasigurno eurupe nece biti
Све се то одражава и на саму Русију, која трпи последице рата.eu , crkava ekonomski , vojno , usra drzava takodje a i sve je manje takozvane ukrajine
a i da , sada se ima i drugi platni sistem i sve vise drzave pristupaju briksu
jel treba i jos.
pitaj , slobodno
nemoj da se stidis
Ово је могло све да се реши 2013. године без рата.Ne prolongira nego ne moze brzo da ga resi.
Политичка контрола је могла да се успостави 2013. године рушењем украјинских отпораша. Крим је заузет без испаљеног метка, а већински народ у Украјини је подржавао Русију.Cilj je da uspostavi politicku kontrolu nad Ukrajinom, u suprotnom dzabe sve do sada. Primirjem nije ostvaren nikakav cilj, ti primorski regioni sami po sebi nista ne znace...
Naravno trebalo je u startu koristiti samo politicke metode ali kad je doslo do ovakvog razvoja situacije nema nazad.