Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sama banka BRICSa, entelektualcu naš najobrazovaniji

Pogledajte prilog 1673506

Pogledajte prilog 1673507

PS
Ovo sam ti slikovito poslao da bi shvatio, Znači kad dođe vreme za uplatu članarine Putin mora da izbroji nekoliko milijardi Dolara BRICSu, kad neka država uzima kredit od banke BRICSa, uzima ga u dolarima

Nema na čemu!
Pozz!
Kako ti šopaš! Ovde piše ovako NDB ima poĆetni odobreni kapital od 100 milijardi dolara koji je podeljen na milion akcija koje imaju nominalnu vrednost od 100000 dolara svaka.Osnivački Ćlanovi NDB-a izvršili su poĆetni upis od 500000 akcija u ukupnom iznosu od 50 milijardi...I ne moram dalje,glupo je .U suštini si izneo neistinu.Za sada se kao reper uzima usd dok ne utvrde koja će im biti moneta za trgovinu,što ne znači da trguju u dolarima.Budi malo iskreniji,glupo ti je ovo što radiš.

Jedinice Oružanih snaga Ukrajine koje su se povlačile digle su u vazduh rudnik Belickaja u pravcu Pokrovski u DNR, prenosi telegram kanal Dambijev.

Konstantna bežanija ukra, čim nešto dignu u vazduh znači ne planiraju se vraćati. Hvala Bogu !!!

U Pokrovsku je opšti kolaps.Putin nikako ne sme da potpiše primirje sada, čim oni trube o ulasku francuskih i britanskih vojnika na zapad Ukrajine znajte da se kraj bliži.Nemaju snage više da uspostave stabilan front.Svaki dan u prosjeku gube izmedju 50-100 kvadratnih kilometara.Koliko ih gine u povlačenju samo dragi Bog zna.Na nekoliko mjesta su u operativnom okruženju, ni jedan kontra napad im do sada nije prošao, malo usporio Ruse da ali ne zaustavio.Prošla godina je bila predvorje pakla za Ukrajince ova će biti pakao u pravom smislu.Rusi samo štancaju oružje i ćute.Svega imaju više i samo melju.Zalenski lupeta gluposti u očaju je...

Trend je, jedino, tvoje kacenje citulja. Ostali clanovi foruma su, uglavnom, odustali, osim kada su u pitanju poginuli placenici. Sta time dokazujes? Obavestavas nekoga da se gine na frontu? Ocajan si u nedostatku drugih argumenata, pa ti to pruza odredjenu satisfakciju?
Vise bi zaradio da ih lepis po banderama.
Šta tebe to pogađa?
Gine ruski oficirski kadar u ovom ratu od tri dana.

🤔 Немачка министарка спољних послова Аналена Бербок напустила је састанак и одбила фотографију са канцеларом Олафом Шолцом након његове одлуке да блокира нови пакет помоћи Украјини

На фотографији Шолц покушава да је заустави, али безуспешно 😁

📌 Руски гласник
Berbok je nešto najgluplje što sam gledao u medjunarodnoj diplomatiji a ja odavno nisam klinjo , ukratko nagledao sam se raznih budaletina i glupana.Nijemci su velika nacija, prosto je sramota da su spali na ovakve karikature.

Poslednja izmena:

kepa-s.jpg

Berbok je nešto najgluplje što sam gledao u medjunarodnoj diplomatiji a ja odavno nisam klinjo , ukratko nagledao sam se raznih budaletina i glupana.Njemci su velika nacija, prosto je sramota da su spali na ovakve karikature.
ne želim da pobudim sumnje ....ali netko je zaista izgleda rekao istinu 1945....oni što ostaju su inferiorni najbolji su poginuli....
...
ja bih nadodao da čitava propast njemačkog naroda je započela 1914. i židovska podrška britaniji koja im je obečala izrael.

Zelenko udara sankcije Americi
Dedolarizacija je nezaustavljiva

Ukrajina će napustiti dolar i preći na evro, - zamenik šefa NBU Rožkova
"Ako želimo da postanemo deo EU, da imamo pristup njihovim tržištima kao izvoznici, kao uvoznici, moramo da budemo vezani za valutu u kojoj obavljamo većinu naših operacija. Dakle, ovo je neizbežna budućnost. Kao i naše članstvo u EU“.
Ovo je udarac za Trampa, kaže :zblesav:

GhcY6f3WMAAvNQB

U Pokrovsku je opšti kolaps.Putin nikako ne sme da potpiše primirje sada, čim oni trube o ulasku francuskih i britanskih vojnika na zapad Ukrajine znajte da se kraj bliži.Nemaju snage više da uspostave stabilan front.Svaki dan u prosjeku gube izmedju 50-100 kvadratnih kilometara.Koliko ih gine u povlačenju samo dragi Bog zna.Na nekoliko mjesta su u operativnom okruženju, ni jedan kontra napad im do sada nije prošao, malo usporio Ruse da ali ne zaustavio.Prošla godina je bila predvorje pakla za Ukrajince ova će biti pakao u pravom smislu.Rusi samo štancaju oružje i ćute.Svega imaju više i samo melju.Zalenski lupeta gluposti u očaju je...
ima tu jedan moment koji ne bi zanemario...rat postaje sve suroviji i mislim da će doći do velike radikalizacije na vrhu ruske države...doći će do toga da će putin kao danas zelenski biti taoc svojih radikala...moment koji pokazuje ruskog vojnika koji kolje nemoćnog hohola najbolje oslikava stanje na terenu..nema tu više priče o bratskom narodu ide se do istrage moje ili tvoje...

Zelenko udara sankcije Americi
Dedolarizacija je nezaustavljiva

Ukrajina će napustiti dolar i preći na evro, - zamenik šefa NBU Rožkova
"Ako želimo da postanemo deo EU, da imamo pristup njihovim tržištima kao izvoznici, kao uvoznici, moramo da budemo vezani za valutu u kojoj obavljamo većinu naših operacija. Dakle, ovo je neizbežna budućnost. Kao i naše članstvo u EU“.
Ovo je udarac za Trampa, kaže :zblesav:

GhcY6f3WMAAvNQB
oni će preći na eura a sami EU vazali između sebe trguju u dolarima...

ima tu jedan moment koji ne bi zanemario...rat postaje sve suroviji i mislim da će doći do velike radikalizacije na vrhu ruske države...doći će do toga da će putin kao danas zelenski biti taoc svojih radikala...moment koji pokazuje ruskog vojnika koji kolje nemoćnog hohola najbolje oslikava stanje na terenu..nema tu više priče o bratskom narodu ide se do istrage moje ili tvoje...
Do kapitulacije nije lako doći pogotovo ako imaš Nato na drugoj strani kao glavnog logističara Ukrajine.Meni se počela javljati rodbina iz EU mnogo su ih isprepadali kako je rat sa Rusima jedina opcija.Koliko moraš biti glup igrati se rata sa nuklearnom super silom i da ti budeš nosilac te agende.Ajd za Ukrajinu donekle i razumem ratni je mod ali EU da prosipa agendu rata.lol
Da se zapuca u bližoj okolini us*rali bi se kod njih je panika ako slučajno sat vremena nestane struje.Rusi i Ukri su spartanci za današnju Evropu.

https://www.b92.net/info/svet/95785/818000-mrtvih-rusa-putin-ce-ih-potpuno-slomiti/vest

Значи математички просек око 800 елиминисаних Руских војнија на дан од почетка рата (да не уводимо рањене) рецимо када је била најтежа борба за Бахмут и други фронтови били су извештаји Украјинаца од беше око 400,500,600 губитака Руса, сада веће па има годину дана сваки дан више од 1.000 губитака, од пре пар месеци већ и преко 1.500 сваки дан, ко да се воде борбе 3x јаче последњих годину дана, од Бахмута и осталог фронта у то време. Свако ко хоће да користи мозак, глупости на квадрат.

Војна техника губици када се све сабере губици од почетка рата око 84 јединице на дан, рецимо било је пуно пута неко затишље на фронту и сигурно је било дан када су Руски губици били мањи од овог дневног просека рецимо 40 јединица, и тако рецимо 10 дана по 40 јединица дневно, али после следећих 10 дана мора да буде 128 јединица дневно како би се дотигао просек од око 84 јединица дневно.

130 технике јединица дневно и тако 10 дана, мораће да се сними неки Марвел филм у Холивуду, и да буду Марвеловци сви скупа на окупу. :per:

И било је тренутака у рату када су Украјинци кубурили и са артиљеријом и дроновима.

Ово све може да поверује само мали перица..... и Фртко и Мистислав.... 👀

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back