Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.967
Neprekidni udari po Ukrima:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kiše jesenje, pokrali su ga?! Jadničak, pa gde će im duše?Pentagon: Bajdenova administracija nije potrošila oko 4 milijarde odobrene za pomoć Ukrajini, ostaje Trampu
![]()
Ma Bajden ih sprečio, inače bi već bili na Kamčatki, Ukri su to BRE!
Ipak je bio planski uzmak iz Hersona..
ne otvara mi seUništena je grupa stranih plaćenika koji su bili u sastavu ukrajinskih oružanih snaga u Kurahovu.
Pobise ih Rusi
ne daju dusmani da se otvori ovdeGomile mrtvih crnaca u uniformama Zelenog Rajha u Kursk oblasti
Ti sigurno ne znasDanas Grenland ide Americi, sutra Australija Kini, ko zna?
Pogledajte prilog 1669787
Zato sto nije agresija ako ikada Grenland postane USA u sta sumnjam ucinice to propali Mister Dolar.invazija?....zašto ne zovu agresija?
Nista Tramp nije najavio, rekao je da bi im bilo bolje da su u sastavu SAD sto je potpuno tacno
Ajde da pokušamo ovako:
Da li stvari koje Tramp najavljuje oko Kanade i Granlanda čine u principu iste razloge zbog kojih želiš poraz VV Putina?
borbi protiv nacizma imperijalizma i fasizma se uci od malih nogu tako bi trebalo biti isto i u srbiji
Ceo tekst sam pročitao i ništa opipljivo nema, samo vrte u prazno iste "argumente" da ona manipuliše istinom u korist Putina, umesto da piše njihovu istinu, za koju znamo da je laž koja je odvela stotine hiljada ukropa u smrt.Izvor: Trust me bro.
Goebbels in a Skirt: Exposing Diana Panchenko
Jezivo.Stanovnici Donjecka se sa sjetom sjećaju "genocida" 2014-2022
pa resicePa...sto ne rese? Ne menjaj temu.
Krenuo si na instrukcije2022 prva godina
2023 druga godina
2024 treća godina
2025 četvrta godina